2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya şey merak ettim de sormadan edemicem kızım var diyosun ama kullanıcı adında oğlum yazıyo. son anda sürpriz mi yaptı ilk çocuk cinsiyet konusunda
ewt canım tam tahmin ettiğin gibi 9 ay eerkek diye bekledik sewdim oğluşum diye sewdim herşeyi maviydi : )) ama bir doğdu kızzz : )) erkek beklerken kızımız sürpriz yaptı bize ben sezeryanla doğum yaptım ayılamamıştm kızın oldu çok güzel dediklerce kendime geldi hep kızım olsun istiyodum bakalım bu sefer ne olucak hayrlısıyla bi bebeği görebilseydik...cuma kontrolüm warççç ben hala garip hissediyorum...sanki hamile ben değilim...başka biri gibi....

inşallah canım saat 9 daydı ertelenince sevincim kursağımda kaldı
ne zamana ertelendiki canım görürsün mininiğini sabret birazcık annesii hele illk doğduklarında özellikle göbek bağları düşene kadar gerçekten cennet kokuyolar bambaşka bir koku oluyor inşallah sağlıkla doğsun miss gibi kokla miniğini yol uzun sabretmek gerek annesiii

evet canım ben varım...
son 1.5 hafta önce kontrolde karından ultrasonda kanama gördü dr um rahım içinde.Açıkcası bırden boyle bısey dıyınce afalladım soramadım hıc bırsey.Acaba kanama alanı kesenın ıcınde mi yoksa rahmin içinde mi diye.Banada senın gıbı progestan verdi gunde ıkı kez alıyorum.Birde haftada 1 vurulmam ıcın 3 tane ıgne yazdı.Çok buyuk dusuk rıskı olusturmaz dedi,yinede dıkkat etmemiz lazım tabi.Ben persembe gunu devlet hast. randevu aldım baska dr'a bakalım o nedıyecek,ıns kanama alanı azalmış ve kuculmustur.Sana yapman veya yapmaman gereken bıseyler soyledınmı dr'un? Birbirimizi bilgilendirelim ve dua edelimm...

Kızlar günaydınnn benim uyku düzenim çok değişti saat 7-8 dedin mi tık diye açıyorum gözlerimi ki ben horul horul uyurdum:) Bebiş o kadar çok acıktırıyor ki açlıktan uyanıyorum yemin ediyorum!

bende warım 5+1 de öğredim miniği dr içte kanama war dedi yerleşme kanamasıda olabilir başka bişeyde dedi...bir tane progestanmıdır nedir yaptılar istirahat et dediler...keseyi zor gördü...bebeği göremedi..cuma gitcez bakalım

@turkuaz41 cevabin icin cok tesekkurler cnm ins benimde oyledir allahtan agrim sizim yok rapor aldim evde yatiyrm simdi bugun lekelenme yok cok sukur ins.hemen toparlanrlirim

İçini ferah tut ,ilk randevunda iyi haberlerini bekliyorum minik anne

bende de 5-6 gün boyunca bir kıpırtı bi bulantı falan yoktu bende senin gibi kuşkucuydum :) zamanla geçiyor zamanla başlıyor sanırım. benimde dün itibariyle geri geliyor bulantılarım.

Bugün 2,30 a ertelediler Kalp atışını duyalım da hayırlısıyla gerçi hiç bitmicek onuda öğrenelim buda olsun şu iyi mi bi bakmışım doğuma gelmişiz

anlaşılan doktorun seni daha da heyecanlandırmak istemiş hem bu bebişinle ilk tanışman tadını çıkar

Galiba canım ama randevu konusunda hep sorun yaşadım ben doktorumdam memnunum ama böyle giderse değiştirmeyi düşünüyorum. Randevulu gidiyorum 2 saat bekliyorum. İşten izin almak zorunda kalıyorum sürekli sıkıntı oluyo bana. Ama hiç bişey bugün duyucağım pıtpıtların önüne geçemez

Slm kızlar. Bulantı kusma mahvediyo beni doktorum ZOFRAN ilac verdi ama ben bi kez kullandım prospektusunu okudum kemoterapi gören hastalarda kullanılıyormus ben acaba zararı olur mu bebeğe diye tedirginim.aranizda bu ilacı kullananlar var mı

Kizlaaaaarrr bebisimin kalp atislarini duydum yinee ay doyamiyo insan yaa :)))
10 gun once kanamam olmustu hani bidaha olmazsa 11.hafta gidcektim ama meraktan duramadim hala dusuk riskim varmi diye gittim hem tsh olcturdum...Dusuk riskim yokmus ama crinon jele devam (biktim her gece her gece ama mecbur saglikli olsunlarda) 9+2gunlukmus 2.53 cm mis :)))

Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hanimlar....

Canımmm gözün aydın çok sevindim. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin

ben normal yolla gebe kaldım 3 yıldır çok istiyoduk. benm de 26 nisan son adet. ve benim de bulantım yok. çok stres oluyorum ben de. haftaya bugün kontrolüm var bakalım
benim hiç bulantım olmadı kusmada çok şükür bebişim iyi .herkeste belirtiler aynı olmaz gittiğinizde doktorunuzda söyler.kiminde kusma olur kiminde kasık ağrısı kiminin hiç bir belirtisi olmaz. kendinizi boşuna korkutmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…