2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederiz canim :)
Tuniko.com dan 89 tlye.. Eetesi gun geldi kargol hemen

3 gunlukken basladik biz cikmaya, restoran, market, disarda hava alma.. Iyi giydirdikten sonra bisey olmaz insallah :)
Sen de antalya da yasiyordun sanirim, gecen hafta bir kac gun baya gunesliydi mesela ogle saatlerinde, o saatlerde cikariyoruz hava alsin diye

Wrapa sardim, benim kalin hirkam vardi onu da sardim etrafina.. Sapkasini eldivenini taktim sicacik durdu icinde :)

csyrc nasil oldun? Sen bu saatte pek yazmazdin, sancilar devam mi?

Sancilar daha az ama hala var,bayadir da uyanigim :/ gece degisik agrim da oldu yan tarafimdan hem belime hem karnima,bayilcam ahan da gidiyom sandim gercek oncesi alistirma sancilari olmasini umuyorum da bakalim ne cikarsa bahtimiza

Sancilar daha az ama hala var,bayadir da uyanigim :/ gece degisik agrim da oldu yan tarafimdan hem belime hem karnima,bayilcam ahan da gidiyom sandim gercek oncesi alistirma sancilari olmasini umuyorum da bakalim ne cikarsa bahtimiza
Hadi hayirlisi canim, insallah cok zorlamadan gelir minnos. Surekli sanci cekmekte zor.
Benimde dun kontrolum vardi, son ultrasonumuzdu. Ilk defa yuzunu gosterdi oglusum, melek gibi
Rabbim saglikla kavustursun insallah. Benide degisik bi duygusallik kapladi, karnimdan cikcak diye uzuluyorum hareket ettikce, doktoruma da soyledim hic ciksin istemiyorum diye, oda son haftalar olur oyle dedi bide ben hep yattim ya son iki haftadir gezince anlayabildigim hamileligimi, onunda etkisi sanirim yada lohusa sendromuna dogurmadan girdim

Ayy kiyamam :) dogru diyosun onun da etkisi olmustur,bi de son zamanlar doktorun dedigi de dogru sanirm.hem gelsin hem karnimda hareketlerini ozlicem durumu var :) minnos dogmaya yakin yuzuunu gosterebildi demek hehe neyse 2gune canli canli gorcen insallah

lansınoh tamamen fiyasko krem. göğüslerin dinlenmesı en ıyı çözüm
tabi o da pompa kullananlar ıcın gecerlı.
gündüz bol bol emzirmek, gece de biberonla vermeye karar verdım.
hem bıberonla olunca huzursuz olmuyor, ne kadar ıctıgını bılıyorsun. memede olunca uyukluyor pek ıcemıyor
hem sen harap oluyorsun
hem bebek doymuyor..sonrası facıa

ne aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…