2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba. Ben 38+4 haftalik gebeyim. Ben normal dogum istemiyorum. Doktor devlet baski yapiyor diye sezeryan diyemem diyor. Istege bagli sezeryan ise cok pahali. Suan bebegim 3800. Israrla normal diyor ya da istege bagli yaparim diyor. Kafayi yemek uzereyim nasil bir mantik bu. Zorunlu olmak icin napabilirim?

s beden aldım cnm en küçüğü bi deniyim dediğin gibi bklm. dikişleri az acıtıyodu otururken bi de çok sıcak tutuyo terliyom içinde

şimdi ne marka kullanıyosun prima bizde de pişik yaptı da

kızlar oğlum doğdu şükür spinal sezeryanla 3800 gr 51 cm. Doktor normal doğuramazmışsın kilosundan ziyade yapılı omuzlu dedi. Allahın izniyle iyiyiz ikimiz de darısı bekleyenlere inşallah.
Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın :)ben de yarın kavuşuyorum inşallah .iyi olmanıza sevindim.darısı tüm bekleyenlerin başına :)

Bizm gobegimiz 7.gün düşmüştü ve sonrasında hep kanadı 5gun snra Dr gturduk doğduklarında vitamn iğnesi yapiyolarmis gene ondan yaptrdk 2.gün olmadan geçti çok sukur
K vitamini eksikliğinden oluyormuş, şuruba başlamıştık 2 gün önce. Pzt ye kadar gözlemleyeceğim tekrarlarsa dr a gideceğim bende.

Kızlar yarın ben de kavuşuyorum bebişime :)
Sabsh gidicem durumum uygunsa suni sancı vericek doktorum değilse sezeryana alıcsk.hayırlısı bakalım.40+3 oluyorum yarın

Meslektaşım olanları özellikle takip ediyorum Yarın için bol şans diliyorum. İnşallah kolay bir doğum olur ve güzel haberlerini paylaşırsın.

Ben hastanede taktırdı 280 mi 260 mi öyle bişeydi.kadın doğumcuma .6 yıl di süresi 3 yıl olmadan çıkartırdım. Beni Sezer' yen den dolayi ağrı olup olmaması kanama miktarı endiselendiriyor
Canim normal doğumdan sonra sanki daha çok kanamam olmuştu bunda iki hafta oldu doğum yapalım neredeyse son bir haftadır çok az oluyor bitti bitecek durumda yani göbek olduğu gibi kalacak herhalde bende

Hemoroidi ben doğuma 3 hafta kala çektim normal doğumdan sonra çok çektim diye bunda öncesinde hemen önlemimi aldım doğuma kadar kremlerle iyilestirdim tabi normal doguracagimi sandığım için çok da korkmustum benim de gobegim komple ağrıyor yani dikiş yerlerimi hissetmiyorum onun dışında göbeğimde nereye dokunsam acıyor sezaryen in etkisi mi normal doğum sancisinin etkisi mi bilmiyorum ama ayaktayim ben günlük hayata döndüm hatta iki kere markete gidip alışveriş yaptım kızımın okuluna gidip karne törenine katıldım hayata döndüm yani

Kızlar benim oğlumun dün geceden beri sağ gözü capaklaniyor ve sulaniyor burnu da tis tis sürekli hasta mi oldu acaba yaaa burun damlası vermişti doktor temizleyici gibi bişey onu kullanıyoruz arada ama gözü çok canımı sıktı

Canım geçmiş olsun benim oğlumun da aktı 2 gün. Doktor bi damla verdi. Ama ben damladan önce ütümden sıkmıstim gözüne çok faydası oldu.damlayı 2 kere kullandım sonrasında geçti maşallah. Dene istersen 1 dalma gözüne damlat.

Kizlar nasil korse takiyosunuz ya benim dikis yerim aciyo denedim bugun 8.gunum takamadim
Ben normal oldugu halde butun korse 2 hafta takamadim alttan dikislerim aciyodu 23 gun oldu hafif gobek kaldi rahim 6 haftada kuculurmus ins gidet gunduzleri firsat bukunca tam bacakli korse giymeye calisiyorum popomuda toplasin diye

Zorunlu olmak icin senin elinden bisi gelmez.baska bir ozele git.mesela benim hastanemde istege bagli sezaryanda ayni paraydi.bebegine masallah bu arada..eger asagiya inmemisse normal yapman cok zor olur.benimki 3750 dogdu mecburi sezaryan oldum sezaryanda bile zor cikti ama yukardaydi birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…