2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çapaklanma bizde de sorun. Doktora götürdüm Tobrex idi sanırım bir göz damlası verdi. Bir de gözyaşının çıktığı yerden burnuna doğru masaj yapıyorum günde dört defa onar kez. Azalmaya başladı baya.

Bana da kafaya göre sezeryan yapamayız demişlerdi. Psikologdan doğum korkusu var diye rapor alıp verdim, öyle yaptılar.

Saol canim tesekkur ederim Zeynep iyi kusum ya cok sukur... Atesi aksam bi kere cikti sadece dusurduk, gece annesini hic uzmedi, sabah biraz sayikliyodu sadece.. Iyi olcak insallah teyzesi 2-3 saat onunla beraber uyuyabildim bende, yetti iste...
Allah mutluluğunuzu arttırsın inşallah canımmmm duamdasınız atom.. minnoş kızım benim üzmesin annesini ...p5 onu öpüyorrrrrr

Kızlar yarın ben de kavuşuyorum bebişime :)
Sabsh gidicem durumum uygunsa suni sancı vericek doktorum değilse sezeryana alıcsk.hayırlısı bakalım.40+3 oluyorum yarın
aman Allahım ekip tamamlanıyor etiket yapabiliriz biz sen acele etme..Allah yardımcın olsun tatlım...kucağına aldığın an herşey değişecek

Selam arkadaslar
Bende birkez daha ocak annesi oldum.
Verilen olasi tarih 28.12. idi AMA bebisim 42. haftasinda geldi.
Aslinda BI gün daha beklemek istiyordum hastaneye gitmek icin kizimin DG 07.01. indeydi cünkù AMA sonra Allah bilir nezaman olacagini diye 06 sinda hastaneye kontrole gittim
Verdikleri ilac yarim saate tesirini gösterdi ve sancilar basladi BI saat icinde dogum gerceklesti
Ilac bebisin kalp atislarini nerdeyse durduruyordu baya korkmustum AMA hamdulillah atlattik
06.01. de 4300 gr dogdu melegim.
Ikinci gün bas dönmesi haric iyilestim sükür
Ücüncü günün sabahi bebisin Eutin kontrolü bitince evimize geldik

merhaba ocak anneleri
benim ilk gebeligim ve sali sabahi bir aksilik olmazsa sezaryenle bebegime kavusup, ocak annesi oluyorum

bebegimi ogrendigimde sat a gore subat anneleri topigini takibe basladim. ama nasip ocak annesi olmakmis

sizler tamamlamissinizdir artik dogumlari. bizim subat topiginde suana kadar 12 dogumumuz oldu ve son hizla devam ediyor
1/4 ocak annesi olacak muhtemelen.
sizler deneyimlisinizdir, arada deeyimlerinizden faydalanmak icin topiginize ugrarim

bwnim bebegimde cuma olcum yapildiginda 4600 cikti. makrozomik bebek deyip acil sezaryen gunu verdiler
kendimi normale sartlamistim, simdi de sezaryene alistirmaya calisiyorum.
senin dogumun nasil oldu bebisinin bu kilosuyla
devlet hastanesine gidiyorum. yani drum keyfi sezaryen gunu vermedigine inaniyorum ama aklimda da hep bir acaba normal olurmuydu ki suphesi var

Maşallah size canim. Güle güle kullanin.

Nereden ve kaca siparis ettin?
Birde ben bu soğuk havalarda odadan dışarı çıkarmıyorum. Siz markete gidiyormussunuz tekrar tekrar masallah. Nasıl giydirdin wrampa koyunca. Battaniye falan olmaz heralde

Allah bilir AMA Benin okudugum duydugum arastirdigima göre 40 hafta dolupta Plazenta kireclenmeye ve cocugu besleyemediginde vücuda dogum icin sinyal gidiyo ve dogum otomatikmen basliyo
Ha ben BI gün daha beklicem diyodum AMA üstümü giydim hazirlanirken o sümüksü BI doku varya o geldi
Oda dogumun basladiginin belirtisi zaten
Birde bebek BI haftalarda tam olcülemiyo bendede en fazla 3800 dür demislerdi ve nolursa olsun istemek lazim
Bebekte sorun yoksa
Allah yardimcin olsun canim
Benin kimsem olmadigi icin sezeryani hic düsünmedim kendimi normale sartladim ve dua ettim
Sezeryan olunca bes gün minimum hastanede kaliniyo
Benin bu ücüncü bebegim hastanede kalma lüksüm olamazdi. Cok sükür AZ bi yirtikla atlattim ilk ikisinde yirtik vardi bunda siyrik diyelim
Allah SAG Salim kurtarsin ikinizide

Cok sukur iyi toparlanmissin ben yatarak emziriyorum hasta bezinden kurtulamadim.yattığim yerden direk ayaga kalkmaya calisiyom oturmadan.hemoroidim 3 4 tane hatta en buyugu yarim parmak kadar resmen bagirsaklarim cikmis.cocugumada emzirmek disinda bakamiyorum.sezeryan olsam daha kolaymis gibi geliyo

Kızlar nasılsınız.. Ben kızımla hastanedeyim cuma günü dogduk... Doğuranları bilmiyorum varmı... Bu arada göğüs ucum fena... Bizim kızda Bi hırs var hiç bırakmadı yara da olsa mücadele etti yavaş yavaş geliyo artık... Bide bu gaz ne kotu çıkaramadım diye hala buradayım... Osurukta osuruk... Başka bişey yok... Çıkaramadım hala ama taburcu olacağım yine de... Bizden şimdilik bu kdr...

Kızlar yarın ben de kavuşuyorum bebişime :)
Sabsh gidicem durumum uygunsa suni sancı vericek doktorum değilse sezeryana alıcsk.hayırlısı bakalım.40+3 oluyorum yarın
gundaşım benm Allah yardımcın olsun... Ne güzel gundaşlar peş peşe doğurduk... Hadi bakalım bol bol dua et...

Bir sürü para verip aldığım pisik kremleri bir halta yaramadı. En son bir yakınımızın önerdiği bir de bunu deneyim hadi deyip cokta inanmayarak kullandığım 2 liralık vazelin krem kızımın poposunu pamuk gibi yaptı. Çok mutluyum bugün her altını açmamda içim yanıyordu rahatça uyuyor şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…