- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.241
Kızlar yarın ben de kavuşuyorum bebişime :)
Sabsh gidicem durumum uygunsa suni sancı vericek doktorum değilse sezeryana alıcsk.hayırlısı bakalım.40+3 oluyorum yarın
Kızlar benim oğlumun dün geceden beri sağ gözü capaklaniyor ve sulaniyor burnu da tis tis sürekli hasta mi oldu acaba yaaa burun damlası vermişti doktor temizleyici gibi bişey onu kullanıyoruz arada ama gözü çok canımı sıktı
Bana da kafaya göre sezeryan yapamayız demişlerdi. Psikologdan doğum korkusu var diye rapor alıp verdim, öyle yaptılar.Merhaba. Ben 38+4 haftalik gebeyim. Ben normal dogum istemiyorum. Doktor devlet baski yapiyor diye sezeryan diyemem diyor. Istege bagli sezeryan ise cok pahali. Suan bebegim 3800. Israrla normal diyor ya da istege bagli yaparim diyor. Kafayi yemek uzereyim nasil bir mantik bu. Zorunlu olmak icin napabilirim?
Bu kadar sure kesilmediyse arkasindan gercek sancilar gelebilir belki, sonra da alpisko
Allah mutluluğunuzu arttırsın inşallah canımmmmSaol canim tesekkur ederimZeynep iyi kusum ya cok sukur... Atesi aksam bi kere cikti sadece dusurduk, gece annesini hic uzmedi, sabah biraz sayikliyodu sadece.. Iyi olcak insallah teyzesi 2-3 saat onunla beraber uyuyabildim bende, yetti iste...
uykusuzluk ve meme ucu sızlamaları kafa yaptı tabii sen de
Kızlar yarın ben de kavuşuyorum bebişime :)
Sabsh gidicem durumum uygunsa suni sancı vericek doktorum değilse sezeryana alıcsk.hayırlısı bakalım.40+3 oluyorum yarın
bwnim bebegimde cuma olcum yapildiginda 4600 cikti. makrozomik bebek deyip acil sezaryen gunu verdilerSelam arkadaslar
Bende birkez daha ocak annesi oldum.
Verilen olasi tarih 28.12. idi AMA bebisim 42. haftasinda geldi.
Aslinda BI gün daha beklemek istiyordum hastaneye gitmek icin kizimin DG 07.01. indeydi cünkù AMA sonra Allah bilir nezaman olacagini diye 06 sinda hastaneye kontrole gittim
Verdikleri ilac yarim saate tesirini gösterdi ve sancilar basladi BI saat icinde dogum gerceklesti
Ilac bebisin kalp atislarini nerdeyse durduruyordu baya korkmustum AMA hamdulillah atlattik
06.01. de 4300 gr dogdu melegim.
Ikinci gün bas dönmesi haric iyilestim sükür
Ücüncü günün sabahi bebisin Eutin kontrolü bitince evimize geldik
Benim bebik wrap slingi cok sevdi :)) sabah geldi siparisim, disari cikti misil misil uyudu icinde normalde o kadar hizli uykuya dalmiyor
Kesinlikle oneriyorum kizlar, her yere bebek arabasi tasimak zor geliyor biz ilk gunden beri cikiyoruz bebikle markete falan arabayla, hem araba hem canta hem posetler zor oluyordu, buyuk rahatlik oldu bu sling :)
merhaba ocak anneleri
benim ilk gebeligim ve sali sabahi bir aksilik olmazsa sezaryenle bebegime kavusup, ocak annesi oluyorum
bebegimi ogrendigimde sat a gore subat anneleri topigini takibe basladim. ama nasip ocak annesi olmakmis
sizler tamamlamissinizdir artik dogumlari. bizim subat topiginde suana kadar 12 dogumumuz oldu ve son hizla devam ediyor
1/4 ocak annesi olacak muhtemelen.
sizler deneyimlisinizdir, arada deeyimlerinizden faydalanmak icin topiginize ugrarim
bwnim bebegimde cuma olcum yapildiginda 4600 cikti. makrozomik bebek deyip acil sezaryen gunu verdiler
kendimi normale sartlamistim, simdi de sezaryene alistirmaya calisiyorum.
senin dogumun nasil oldu bebisinin bu kilosuyla
devlet hastanesine gidiyorum. yani drum keyfi sezaryen gunu vermedigine inaniyorum ama aklimda da hep bir acaba normal olurmuydu ki suphesi var
Hemoroidi ben doğuma 3 hafta kala çektim normal doğumdan sonra çok çektim diye bunda öncesinde hemen önlemimi aldım doğuma kadar kremlerle iyilestirdim tabi normal doguracagimi sandığım için çok da korkmustum benim de gobegim komple ağrıyor yani dikiş yerlerimi hissetmiyorum onun dışında göbeğimde nereye dokunsam acıyor sezaryen in etkisi mi normal doğum sancisinin etkisi mi bilmiyorum ama ayaktayim ben günlük hayata döndüm hatta iki kere markete gidip alışveriş yaptım kızımın okuluna gidip karne törenine katıldım hayata döndüm yani
gundaşım benm Allah yardımcın olsun... Ne güzel gundaşlar peş peşe doğurduk... Hadi bakalım bol bol dua et...Kızlar yarın ben de kavuşuyorum bebişime :)
sancim var suan 20 dk da bir geliyor daha dru aramadim birazdan ariyip hastaneye gidecem.
ne güzel sende doğum yaptın... Maşallah yavruna...kızlar oğlum doğdu şükür spinal sezeryanla 3800 gr 51 cm. Doktor normal doğuramazmışsın kilosundan ziyade yapılı omuzlu dedi. Allahın izniyle iyiyiz ikimiz de darısı bekleyenlere inşallah.
Huggies aldım içi pamuklu çok hoşuma gitti daha iyi geldişimdi ne marka kullanıyosun prima bizde de pişik yaptı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?