2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim tam gaz devam
Sendemi progestni jel olarak kullaniosun...Benimki o yuzden oyle cokmus
Canım ben hiç bir şey kullanmıyorum. Önceden de bir düşüğüm var. O Yüzden kaygılanıyorum. Dün gece bile rüyama girdi. Çok Ağladım bebeğimi almayın diye. Hayırlısı ile su 12 hafta bitse sağlık haberlerini alsak inşallah.

tamam o zaman bebiş de annecim noldu noldu diyordur, çok merak ediyorum bebişler bizim hislerimizi cidden hissediyor mu, Rabbim sağsalim sağlıklıca su 3 ayı atlatmamıza yardım etsin :)
hissediyodur canım ben zor geciriyorum hamileliği doktor diyo annesini uzuyo ama keyfi yerinde dedim ki doktora babasına çekmiş herkes nasıl guluyo amin canım inşallah inşallah kucağımiza alalım sağlıklı şekilde :)

Tesekkur ederim canım benim hayırlı olsun kızını da Allah bagislasin insallah

allah büyük canım bişey olmıcaksa o uyandırır.çok var böyle örnekler.ama dikkat etmek lazım.fişte bırakmak tehlikeli elektrikli aletleri.
Evet canım eşim yine şehir dışında su secim bitseydide gitseydik resmen mucizeydi fiste birakmisim normalde kapatrm ama progestan uyutmus beni yine sağol canım Allah yardımcımız olsun

ben hala doktora karar veremeediimm
Kızzz çocuk doğacak daha bulamadinmi cnm ben ahmet yılmaza 1 defa gittim 2 hafta sonra bidaha randevum var...benim doktordan tek beklentim sakin olmalı birden panik olmamalı ve tabiki tecrübesiyle bana güven vermeli yanında kendimi güvende hissetmeliyim. ..açıkçası ilk randevum da tuttu elektrigim bilgisine güvendim....herkesin beklentisi farklıdır ama denemeni tavsiye ederim ilk randevunda karar verirsin zaten bu iş oneriyle olmuyor ne yazıkki görüşmen gerekir

Daha önce ultrasonla baktırdın mı yoksa bu ilk mi olacak canım? İnşallah duyarız :) Bende garanti olsun diye pazartesiye aldım ama şimdi dayanamıyorum

Daha önce ultrasonla baktı doktor ,keseyi gördük . artık yarın bebegı görme zamanı :) duyarsak eğer yazarım gelişmeleri :)

doğum fiyatları ne kadar hastanede o kısımda önemi .herhalde ben evde kendim doğurucam bu gidişle

Minimoy sende fissür vardı dimi ? Geçen gün yazıyordun naptın. gittinmi dra. Yoluna sokabildinmi.
Bende gecen hafta full ağrı çektim ordan ama nasıl agrı Allah birdaha yaşatmasın ölcem sandım . İnsanın k..ı okadar mı ağrıyabilirmiş şaştım. Şimdi ağrım azaldı ama tam geçmedi. Kabızlık için ne yapıyorsun . Birsürü şey yapıyorum .Eskiden 1 kayısı yesem ishal olurdum. Şimdi bi dünya yiyorum yinede hafif kabızlık oluyor..

Aynen şekerim. Çekirge dorukta Hatice taşlıya gittim ilk muayene ama pek memnun kalmadım. Ptesi de kalp atışı için gidicem sonra Evrim hanıma geçmeyi düşünüyorum.
Benim ilkinde doktorum Feriha UYGUR'du. Müthiş bir doktor. İkincisinde de ona gidecektim ancak özel sağlık sigortamın gebelik teminatı yok. ( Ve muayene ücreti çok yüksek maalesef. Medical Park'ta bir doçente gittim ilk. Ama hiç memnun kalmadım. Nida Hanım. Şimdi Pendik Şifa Azize Turhan'a başladım. Hakkında olumlu yorumlar gördüm. Yarın kontrolüm var. Nihai kararımı vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…