- 23 Mayıs 2015
- 61
- 64
- 3
- 46
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #7.401
Benim tam gaz devam
Sendemi progestni jel olarak kullaniosun...Benimki o yuzden oyle cokmus
Neden yüzüstü yasak yatmak doktorunuz mu dedi ?Bendeki bel agrisi 9 ay surecek heralde kizlar....
Yuzustu yatmak yasak
Sirtustu yatinca belim daha cok agriyo
Yan yatincada uyuyamiyorum
Napicam ben
Canım ben hiç bir şey kullanmıyorum. Önceden de bir düşüğüm var. O Yüzden kaygılanıyorum. Dün gece bile rüyama girdi. Çok Ağladım bebeğimi almayın diye. Hayırlısı ile su 12 hafta bitse sağlık haberlerini alsak inşallah.Benim tam gaz devam
Sendemi progestni jel olarak kullaniosun...Benimki o yuzden oyle cokmus
Erken anne olmak çok güzel. Bir de diğer duyguyu deneyeceğim.Ne güzel erken anne olmussun eskiden erken anne olmak bana ürkütücü gelirdi şimdi diyorum keşke erken evlenseymisim yada evlenir evlenmez bebek deneseydim
ben hala doktora karar veremeediimmNe güzel erken anne olmussun eskiden erken anne olmak bana ürkütücü gelirdi şimdi diyorum keşke erken evlenseymisim yada evlenir evlenmez bebek deneseydim
ben hala doktora karar veremeediimm
hissediyodur canım ben zor geciriyorum hamileliği doktor diyo annesini uzuyo ama keyfi yerinde dedim ki doktora babasına çekmiş herkes nasıl guluyotamam o zamanbebiş de annecim noldu noldu diyordur, çok merak ediyorum bebişler bizim hislerimizi cidden hissediyor mu, Rabbim sağsalim sağlıklıca su 3 ayı atlatmamıza yardım etsin :)
bursadayım canımİstanbul da mısın ? Avrupa yakası ve Anadolu ? Onerıde bulunabilirim ,bir de özel sigorta varsa süper tavsiyelerim var :)
Valla ole şekerim hala soktayim normalde top patlarsa uyanmam yavrum sağol tsekkur ederimbirşey olmaz canım Allahın izniyle .İlk önce bir doktorunu ara sor gel derse git bence .Allah korumuş tatlım
Tesekkur ederim canım benim hayırlı olsun kızını da Allah bagislasin insallahgünaydın tatlı anneler : )) bu arada mikrodalgası yanan arakdaşım büyüük geçmiş olsunnn Allah korumuş miniğide senide( ben doktordan geldim az önce kızlar benimde 2. bebeğim inşallah : ) bir tane kızım war 2 ay sonra 3 yaşında olucak
6 haftalıkmış tam minik we pıt pıt atan bir kalbi war hamdolsun
hiç hazır değilim derken kalp atışını duyunca ağlayarak hastaneden çıktım çoook duygulandm heycanlandım
bu arada ümraniyede olanlar war sanırım bende ümraniyedeyim kızlar dr hakkında konuşabilirz
hepinize sewgiler öpücükler
Evet canım eşim yine şehir dışında su secim bitseydide gitseydik resmen mucizeydi fiste birakmisim normalde kapatrm ama progestan uyutmus beni yine sağol canım Allah yardımcımız olsunallah büyük canım bişey olmıcaksa o uyandırır.çok var böyle örnekler.ama dikkat etmek lazım.fişte bırakmak tehlikeli elektrikli aletleri.
Kızzz çocuk doğacak daha bulamadinmiben hala doktora karar veremeediimm
Daha önce ultrasonla baktırdın mı yoksa bu ilk mi olacak canım? İnşallah duyarız :) Bende garanti olsun diye pazartesiye aldım ama şimdi dayanamıyorum
ben hala doktora karar veremeediimm
doğum fiyatları ne kadar hastanede o kısımda önemi .herhalde ben evde kendim doğurucam bu gidişleKızzz çocuk doğacak daha bulamadinmicnm ben ahmet yılmaza 1 defa gittim 2 hafta sonra bidaha randevum var...benim doktordan tek beklentim sakin olmalı birden panik olmamalı ve tabiki tecrübesiyle bana güven vermeli yanında kendimi güvende hissetmeliyim. ..açıkçası ilk randevum da tuttu elektrigim bilgisine güvendim....herkesin beklentisi farklıdır ama denemeni tavsiye ederim ilk randevunda karar verirsin zaten bu iş oneriyle olmuyor ne yazıkki görüşmen gerekir
Benim ilkinde doktorum Feriha UYGUR'du. Müthiş bir doktor. İkincisinde de ona gidecektim ancak özel sağlık sigortamın gebelik teminatı yok.Aynen şekerim. Çekirge dorukta Hatice taşlıya gittim ilk muayene ama pek memnun kalmadım. Ptesi de kalp atışı için gidicem sonra Evrim hanıma geçmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?