2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benımde sat 26 nisan canım . doktor bana pazartesı gunu gel dedı ama ben dayanamayıp cumarteyıye aldım randevuyu . anlıcagın yarın gidicem ,umarım yarın duyabılırım bebişimin kalp sesini, bayag heyecan var ama :)

Herkese sağlıklı hamilelikleri:) benim mide bulabtim kusmam yok. Ama maalesef şişkinlik gaz ve kabızlık sorunum var. Bu durumda olan var mi, çözüm önerilerini neler? Sut gaz yapıyor ama içmeden de olmaz ki

sütü biraz ısıt canım kaynatma ama . içinede 1 tane şeker at ,sütün gazını alır .sanada gaz yapmaz ozaman

günaydın tatlı anneler : )) bu arada mikrodalgası yanan arakdaşım büyüük geçmiş olsunnn Allah korumuş miniğide senide ( ben doktordan geldim az önce kızlar benimde 2. bebeğim inşallah : ) bir tane kızım war 2 ay sonra 3 yaşında olucak
6 haftalıkmış tam minik we pıt pıt atan bir kalbi war hamdolsun
hiç hazır değilim derken kalp atışını duyunca ağlayarak hastaneden çıktım çoook duygulandm heycanlandım
bu arada ümraniyede olanlar war sanırım bende ümraniyedeyim kızlar dr hakkında konuşabilirz
hepinize sewgiler öpücükler

Daha önce ultrasonla baktırdın mı yoksa bu ilk mi olacak canım? İnşallah duyarız :) Bende garanti olsun diye pazartesiye aldım ama şimdi dayanamıyorum

birşey olmaz canım Allahın izniyle .İlk önce bir doktorunu ara sor gel derse git bence .Allah korumuş tatlım

maşallah :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :) SAT ne zamandı canım senin? Ben de duyarım inşallah pazartesi... Karından mı bakıldı sana?

Doktor bulamıyorum yaws tamam buna gideyim diyorum araştırma yapıyorum olumsuz yorumlar görünce vaz geçiyorum offff ne yapıcam ben kızlar

minimoy istanbuldaysan ve erkek doktor olur dıyorsan atasehır şifada emrah kol 'u tavsıye ederım. ben ınanılmaz memnunum

Ay hic ole düşünmemiştim rahatlattn beni ben bise olmadı ona şaşırıp ağlıyorum canım Allah ne büyük normalde uykum ağırdır hayatta kalkmam

allah büyük canım bişey olmıcaksa o uyandırır.çok var böyle örnekler.ama dikkat etmek lazım.fişte bırakmak tehlikeli elektrikli aletleri.

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah dikkat et kendine
Sağolun kızlar hepimizin Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızlar ikiz hamilelik konusunda bilgisi olan varmı yada topikte ikiz hamile olan varmı ikiz hamilelik cok riskliymiş ben ikisinide çok istiyorm ama KORKUYORM tehlikelerini okudukça çalışan bir kadınım da dinlememe de fırsat yok geçmişimde 3düşük var ikiz gecelik cok zor diyorlar yokmu Ocak Ayında anne olucak ikiz anneleri

Geçmiş olsun canım kokudan bişi olmaz korkma zehirlenmemissin bol bol temiz hava al.

tek ben değilim 30 larında olan :) ben 33 diyordum yaşıma resmi evraklarda 32 çıkarıyorlar bende 32 diyorum :)
34 üm ben de ayol :) Ne var bunda. Oğlumu 22 yaşımda doğurdum. Genç anne oldum. Bir de orta yaşlı anneliğin tadına bakayım. Ayrıca genlerim sayesinde görenler 26 nın üzerinde tahminde bulunmadığı için göğsümü gere gere söylüyorum yaşımı.

maşallah :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :) SAT ne zamandı canım senin? Ben de duyarım inşallah pazartesi... Karından mı bakıldı sana?

inşallah inşallah canım duyarsın sende miniğini annesii benim sat 21 nisan arkadaşım karından bakıldı alttan baktrmam yaa çok zorda kalmadıkça darısı sizee çalışıorum we hiçbişey yapmak istemiyor canım

Ne güzel erken anne olmussun eskiden erken anne olmak bana ürkütücü gelirdi şimdi diyorum keşke erken evlenseymisim yada evlenir evlenmez bebek deneseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…