- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #7.361
Aaa sende ikizlermissin benimde yarin dogum gunumm:)kizlarrr sayfalar almis basini gitmis ama okuyamadim cunkuuu bugun benim dogum gunummmmmmcok sukir yeni yasima anne olarak giriyorum allahima binlerce kere sukurler olsn bugun carsi pazar gezdim ciciler baktim melegime de kendimede bursanin altini ustunu getirdim :)
evet canim ikizlerm :) yukselenimde basak :) sende iyiki dogdunnnnn ozamannAaa sende ikizlermissin benimde yarin dogum gunumm:)
kac yasina giriceksin yarinAaa sende ikizlermissin benimde yarin dogum gunumm:)
yüzme/pilates falan yapman faydalı olabilir ben de skolyoz hastasıyım, doktor ikisini önerdiBendeki bel agrisi 9 ay surecek heralde kizlar....
Yuzustu yatmak yasak
Sirtustu yatinca belim daha cok agriyo
Yan yatincada uyuyamiyorum
Napicam ben
Tesekkur ederim tatlim sende nice mutlu senelere insallah :) yukselenim yay benimde...evet canim ikizlerm :) yukselenimde basak :) sende iyiki dogdunnnnn ozamann
Bulundugum yer itibariyle imkansiz canimyüzme/pilates falan yapman faydalı olabilir ben de skolyoz hastasıyım, doktor ikisini önerdi
bebişe yarasında bize yaramasınBen de ilk defa bugün bu kadar oldum ,genelde aşırı mide bulantısı ile uyanırdım .Ne çok yediğimii görseniz şoka girerdinizOlsun iyi yaptık yarasın inşallah bebeklerimize, bizlere
Benim yas 35 yakinmisizKızlar yaşlar kaç hadi bakalım herkes söylesin
Ben 32 yaşındayımama ruhum 18 :)
amin canim insallah bende 29 oldum malesefffTesekkur ederim tatlim sende nice mutlu senelere insallah :) yukselenim yay benimde...
Yarin 26ya giriyorum sen kac oldun
Aynen yaaa malesef yas gidiyor 10 sene once 6 haziran olsun diye can atardim simdi 5 hazirandan direk 7 hazirana gecelim istiyorummamin canim insallah bende 29 oldum malesefff
Hemen bi balkona cik camlari ac canim insallah bebege bisey olmamistir sanmiyorum ama sakinles temiz hava al hemenKızlar evde yanlizim bi kalktim zorla yanmış kokuyodu çok ağırdı zor kalktim bi baktım benden geliyormuş mikrodalga yanmış fişleri içi başı yanmış anlamadım bebegime bise olmamıştır demi koku onu etkilemiş midir yine doktora gitsem mi çok gidip baktrdm buara ama icimede kurt dustu Allahım başı uyandım hala soktayim çok korktm çok agliyorum
Yarın burdan yazın lütfen çok merak ediyorumbenim de randevum ptesiydi ama yarına çektiler. 10 buçukta nedir ne değildir bakacaz bakalım.
valla cok zayifta sayilmam 73 kiloydun ilk hamileligi ogrendigimde smdi tok karinla 75 cikiyorum boyumda 1.72 ama cevremdekiler gostermiosun dio komsum sasirdi ogrenince aa diokemiklerim iri benim bide uzun yillar sporla ugrastim ole fazlaligim yok ama smdi gobek bel cevremde kalinlasma var kalcalrimda sanki irilesio bol gelen pant sanki sikio beni cok kilo alip verememekten korkuyorum boyum kaldirir ama yinede cok almayim :)
ağlama canım olmaz o kadardan bişey bence.sigara içenlerinki hiç yaşamazdı o zaman...Kızlar evde yanlizim bi kalktim zorla yanmış kokuyodu çok ağırdı zor kalktim bi baktım benden geliyormuş mikrodalga yanmış fişleri içi başı yanmış anlamadım bebegime bise olmamıştır demi koku onu etkilemiş midir yine doktora gitsem mi çok gidip baktrdm buara ama icimede kurt dustu Allahım başı uyandım hala soktayim çok korktm çok agliyorum
Cokkk uykum varr 3 te uyudum bennnnn ne enerjisi kız nazar ettiniz 3 gündür full yatıyorum cokkk bitkinimmcimcim16 kiz cimcime uyuomusun valla maaaasaalllah sana enerjine hayranim saat 11 i hayatta gecirmem uyuyuveririm hemen sabahta horoz gibi uyanirim hadi uyan da katil buraya
Sağol kuzum çıktım simdi açtım her yeriHemen bi balkona cik camlari ac canim insallah bebege bisey olmamistir sanmiyorum ama sakinles temiz hava al hemen
Amin inşallah Rabbim sağlıkla kucağıniza versin inşallah bebisleriniziSelam kızlar bugun kesey görmeye gittik çok Şükür kesemizi gördük Hemde bize bi süpriz daha oldu Hemde son anda oda sonradan bir kese daha gördük Kesenin birinin içi daha siyahtı belirgindi dieri sonradan görülücek kadar beyazdı dierine göre belirgin değildi ikisinide resmini verdi doktorum haftay tekrar çağırdı hem kalp atışı için Hemde Dier ikinci kesenin akıbeti için büyümüş MÜ gelişmemiş mi haftaya belli olucak öğrendim ÖĞRENELİ bi tuhafım hiç bulamayan midem bu sabah bulandı ama cok yoruldum sabah sabah makinaya Bulaşık dizerken Eğilip kalktıkça midem buladı başım döndü kaldıkça ben 3düşğk yapmış riskli bir hamilelik geçiren biriyim inşallah bi sorun olmaz Eğilip kalktıktan sonra birkaç defa Şuan ayakta duramadım o derece kötü oldum tansiyonum düştü SANIRM bebeklerime bişi olucak diye cok panik Atağım eşime yalvarıyorum nolur masayı topla makinaya koy diye ama tamam tamam diyip umrunda değil Allah etmesin bu bebeklerim de düşerse birdaha şansım yok çünkü varımızı yogunuzu harcadık tedavide Allah'ım hepimize yardım etsin
sana da sordum o zaman canım kaç yasindasinCnm kime sormustun
aeamizda 1 yaş var sanırım 84 luyum ben de benim de ikinci bebeğim inşallah bur kızım var 6 yaşına girecek pazar günü bir yaz bebegim vardi bir de kış bebeğim olacak inşallahSanırım bana sordun üstüme alındım amabenim 3. Bebis Allah nasip ederse 32 yaşındayım.2002 ve 2006 doğumlu 2 erkek evladım var.içinden nasıl geliyorsa öyle söyle hiç sıkıntı değil benim içim.
Ay hic ole düşünmemiştim rahatlattn beni ben bise olmadı ona şaşırıp ağlıyorum canım Allah ne büyük normalde uykum ağırdır hayatta kalkmamağlama canım olmaz o kadardan bişey bence.sigara içenlerinki hiç yaşamazdı o zaman...
Allah'tan sana bişi olmamış Allah korumuş, çok geçmiş olsun, elektrik kaçağı falan yok demi eşin flan gelsin baksın birAy hic ole düşünmemiştim rahatlattn beni ben bise olmadı ona şaşırıp ağlıyorum canım Allah ne büyük normalde uykum ağırdır hayatta kalkmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?