2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa sende ikizlermissin benimde yarin dogum gunumm:)

Ben de ilk defa bugün bu kadar oldum ,genelde aşırı mide bulantısı ile uyanırdım .Ne çok yediğimii görseniz şoka girerdiniz Olsun iyi yaptık yarasın inşallah bebeklerimize, bizlere
bebişe yarasında bize yaramasın ben şimdiden 31 haftalıkken kaynımın düğünü var onu düşünüyorum çok şişmem inşallah diye

Kızlar evde yanlizim bi kalktim zorla yanmış kokuyodu çok ağırdı zor kalktim bi baktım benden geliyormuş mikrodalga yanmış fişleri içi başı yanmış anlamadım bebegime bise olmamıştır demi koku onu etkilemiş midir yine doktora gitsem mi çok gidip baktrdm buara ama icimede kurt dustu Allahım başı uyandım hala soktayim çok korktm çok agliyorum

Hemen bi balkona cik camlari ac canim insallah bebege bisey olmamistir sanmiyorum ama sakinles temiz hava al hemen

ya biz boydan kazanıyoruz.bende sprotif yapıdayım.170 boy 65 kilodaydım.herkes şaşırır o kdr var mısın diye :) bende 3 kilo almıştım en son.bidaha tartılmak bile istemiyorum.aslında bişey yediğimde yoktu ama dedğin gibi göbek bel kalça büyüdü.enine bir büyüme söz konusu.ben iki hafta da ayrı ayrı yattım evde.ona rağmen iyisin diyor arklar.pantalonlarım göbekten sıkıyor beni.kalçadan büyüyünce kız olcak derler bakalım :)) veririz veririz.diyetisyene giderim ben büyük ihtimal.o şekilde 3 ayda veren ark lar oldu.peki spor yapasın geliyor mu?ben özledim de.spora alışkın insan kendini ham hisseder.evde bari egzersiz yapabilsek kilo da az alırız.kendimi çok rahatsız hissediyorum.bu kadar hareketsiz kalmamıştım hiç..

ağlama canım olmaz o kadardan bişey bence.sigara içenlerinki hiç yaşamazdı o zaman...

cimcim16 kiz cimcime uyuomusun valla maaaasaalllah sana enerjine hayranim saat 11 i hayatta gecirmem uyuyuveririm hemen sabahta horoz gibi uyanirim hadi uyan da katil buraya
Cokkk uykum varr 3 te uyudum bennnnn ne enerjisi kız nazar ettiniz 3 gündür full yatıyorum cokkk bitkinimm

Amin inşallah Rabbim sağlıkla kucağıniza versin inşallah bebislerinizi
Cnm kime sormustun
sana da sordum o zaman canım kaç yasindasin

aeamizda 1 yaş var sanırım 84 luyum ben de benim de ikinci bebeğim inşallah bur kızım var 6 yaşına girecek pazar günü bir yaz bebegim vardi bir de kış bebeğim olacak inşallah

Ay hic ole düşünmemiştim rahatlattn beni ben bise olmadı ona şaşırıp ağlıyorum canım Allah ne büyük normalde uykum ağırdır hayatta kalkmam
Allah'tan sana bişi olmamış Allah korumuş, çok geçmiş olsun, elektrik kaçağı falan yok demi eşin flan gelsin baksın bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…