2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yani gebeyken yuz ustu yatilmaz diye biliyorum.Hadi uyku sirasinda vucudumuzu kontrol edemeyiz ama icimizde bi canli varken ona baski yaparak uyumak bana gore yanlis her ihtimale karsi
Canım Haklısın malesef ben gece kendimi hep yüz üstü buluyorum olmadı hamiş yastığı alacağım çünkü kendimi Konturol edemiyorum malesef

Canım Haklısın malesef ben gece kendimi hep yüz üstü buluyorum olmadı hamiş yastığı alacağım çünkü kendimi Konturol edemiyorum malesef
Bende bazen kendimi oyle buluyorum.Yapacak bisey yokki uyku halindeyiz canim Ama cok sık uyaniyorm duzeltiyorum kendimi.Sonra sirt ustu uyumak zor oluyor...Cunku ben kendimi bildim bileli yüzüstü yatardim oyle uykuya dalabilirdim..

Yarın burdan yazın lütfen çok merak ediyorum İnşallah sağlıklı bebişlerimiz oluuuur
sabah gittim karından baktı kesemiz büyümüş ama bebiş görünmüyordu. alttan baksam hem bebişi görür hem de kalp atışını duyarız ama gerek yok alttan dürtmeye bebişimizi dedi doktor hanım. çarşamba tekrar gel dedi. ama şu an herşey çok güzel yolunda dedi.

ankaralı kızlar hacettepe için ne düşünüyosunuz? ben sgklıyım özel sigortam yok doğal olarak..annemde emekli hemşire,tıp fakültelerinde yenidoğan üniteleri mutlaka olur diyo napıcam bilemedim..bi de beni hatırlayanlarınız vardır eşimden ayrı şehirdeyim, biz ilk defa ev kurucaz okullar kapandıktan sonra yani borca harca giricez bi sürü kafamda deli sorular napıcam bilmiyorum..benim tayin de olmazsa s.ctım zaten

kizlar hani ben bel agrisi icin kadin doguma gittimyaa Romatizmami gebelige bagli diyemi bakildi.Bu testlerden anlayan varmi aranizda Sedimantasyon ve CRP degerlerime bakildi sanki yüksek gibi.Sedimantasyon denilen seyde kotu hastaliklarda yukseliyormus.Gebeliktede yukseliyomus ama gebeligin 4.ayinda yukselirmis....Uff moralim bozuldu

mesela nasıl bır ılgısızlık?
yani ben pek ilgisizliği anlamadım
sonucta hamıllelıgım boyunca sadece gün gıdıcem
Canim hamilelik boyunca ve dogumdamdan sonrada saglik ocaginda isin olucak topuk kani falan arti benim raporada ihtiyacim olucak diger hekimler durumdan anlayip rapor falan verirken benimki hasta oldugum zaman bile vermiyor dusun benim kanamam oldu rapor vermedi baska bir kadin dogumcuys gidip rapor almak zorunda kaldim artik sıkıldım bu anlayissiz hallerinden

He
He he sende ogretmen olup madur olanlardansin yani ayni biz benim esim ardahanda ben bursada eger agustosta tayini cikip gelmezse bende 2 cocukla z.ctim

o zaman yüzlerine söyle memnunıyetsızlıgını

Sedimentasyonun kaç çıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…