- 14 Mart 2014
- 639
- 90
- 48
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #7.541
komik bi tarif olucak ama karnimin icinde 9 aylik bebek varmis gibi gergin vede uyusuk oluyo bazen bi basinc var neden acaba benzer biseyler yasiyan varmi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aile hekimi değiştirseneCanim hamilelik boyunca ve dogumdamdan sonrada saglik ocaginda isin olucak topuk kani falan arti benim raporada ihtiyacim olucak diger hekimler durumdan anlayip rapor falan verirken benimki hasta oldugum zaman bile vermiyor dusun benim kanamam oldu rapor vermedi baska bir kadin dogumcuys gidip rapor almak zorunda kaldim artik sıkıldım bu anlayissiz hallerinden
benimde biraz göbeğim sanki 4/5 aylık hamile gibi hissediyorum kendimi çok komik :)komik bi tarif olucak ama karnimin icinde 9 aylik bebek varmis gibi gergin vede uyusuk oluyo bazen bi basinc var neden acaba benzer biseyler yasiyan varmi..
olabilr çünkü benm adet günüm yakın zamanlarda yada gecikme olduğunda öle oluyrdu şu an hafif şişkinlik bende de var bilemiyorum neye bağlıbu basinc hissi gibi doluluk normal biseymi acaba.
Ooo en gencimiz olarak birinciligi kaptin o zaman canim :)22sine yeni girmiş biri var burdaaaaaa :)
Afiyet hastanesi de bana yakin bilgi verdigin iyi oldu canim cok tesekkur ederimbende kararsızım açıkçası biraz uzak ama Üsküdar yunus emre hastanesindeki doktorlar gerçekten çok iyi...nazife hanım we selam hanım ikişsinide tawsiye ederim sizeümraniyede afiyet hastanesinde fazilet we özgür hanım war onalrda çok iyiymiş düşünenler için söylüyorum
![]()
benım ilkinde deneyim ettiğim şey normal doğum we sezeryan doktalrın çok fark ettiği... sezeryan oalcak arkadaşlarım araştırırken doktor elinin iyi we hafif olmasına mutlaka araştırsınbenim doktorum sezeryanda çok iyi eli çok iyi benim çok iyi geçmişti herşeyim darısı ikinciye
ben onla dewam edecem sanırım ama bize uzak işte....
7+ larda başladı canım :) aman güzel güzel beslen ileride bişi yiyemeyeceksin. İnşallah düşük tehliken hemencik geçer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Hiç bişi yapma yat dinlemHerkese merhaba,
Dün Dr kontrolunde miniğimi ve onun minik kıpırtılarını gördüm :)
Ama çok ciddi düşük dehlikem varmış.
10 gün istirahat verdi.
Bugün 6+2 olduk.
Halen bulantılarım başlamadı.
Sizlerde nezaman başlamıştı?
Hepinizin ruhu benden daha genç şuan ama :)))Ooo en gencimiz olarak birinciligi kaptin o zaman canim :)
Hanimlar napiyosunuz bakım uyustum yatmaktan yaa çok sıkılıyorum ben
Hayattan sogudum ya gerçekten tableti elimden bırakmiyorum sıkıntıdanAynı haldeyim şuann
Eşiminde geç geleceği tuttu :/ mafoldum yahuHayattan sogudum ya gerçekten tableti elimden bırakmiyorum sıkıntıdan
Cnm dur bakalım hemen panik yapma üzme kendini birkacgun sonra bide başka doktora gitsen henüz erken çünkü Rabbim hayirlisini versinArkadaşlar bugün ultrason vardı kalp atışları icin 7+1 oldum buarada randevuye gitmeden leke geldi az bide adetim gelcekmis gibi karnım agrio ve neyse gittim ultrason a bebek gelişmemiş dedi geç döllenme de olabilir ama %80 sağlıksız gebelik dedi ,şuan çok kötüyüm agliya agliya bi hal oldum nediycemi bilemiyorum 3 aşılamaya sonra kendilinden hamile kalmıştım çok kötüyüm salı günü beta vercem bida persembe tekrar ultrason gelişme yoksa ozamana kadarda düşmezse hap vercek
Aynen benımkı de kacgundur hep geç geliyor iyice patliyoruzEşiminde geç geleceği tuttu :/ mafoldum yahu
Bol bol dua et ve bir doktora daha görün :/ Rabbim sağlık versin bebeğineArkadaşlar bugün ultrason vardı kalp atışları icin 7+1 oldum buarada randevuye gitmeden leke geldi az bide adetim gelcekmis gibi karnım agrio ve neyse gittim ultrason a bebek gelişmemiş dedi geç döllenme de olabilir ama %80 sağlıksız gebelik dedi ,şuan çok kötüyüm agliya agliya bi hal oldum nediycemi bilemiyorum 3 aşılamaya sonra kendilinden hamile kalmıştım çok kötüyüm salı günü beta vercem bida persembe tekrar ultrason gelişme yoksa ozamana kadarda düşmezse hap vercek