- 30 Mart 2010
- 415
- 356
- 628
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #7.521
Aile hekimimden canim cok ilgisizneden memnun degılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aile hekimimden canim cok ilgisizneden memnun degılsın?
niye pişansın kı? bişi olmazBir kase çekirdek yedim çok pişmanımama tuzlu tuzlu iyi geliyor napimmmm
![]()
mesela nasıl bır ılgısızlık?Aile hekimimden canim cok ilgisiz
üzerine soğuk soda iç,miden bulanmaması için.Bir kase çekirdek yedim çok pişmanımama tuzlu tuzlu iyi geliyor napimmmm
![]()
üzerine soğuk soda iç,miden bulanmaması için.Bir kase çekirdek yedim çok pişmanımama tuzlu tuzlu iyi geliyor napimmmm
![]()
Seninki ilgisiz benimkide bilgisizAile hekimimden canim cok ilgisiz
Aaaa gercektenmi bi ağırlık çöktü zaten midemeüzerine soğuk soda iç,miden bulanmaması için.
18Masallahhhh kaçta evlilik oldu yahu![]()
Canım Haklısın malesef ben gece kendimi hep yüz üstü buluyorumYani gebeyken yuz ustu yatilmaz diye biliyorum.Hadi uyku sirasinda vucudumuzu kontrol edemeyiz ama icimizde bi canli varken ona baski yaparak uyumak bana gore yanlis her ihtimale karsi
Bende bazen kendimi oyle buluyorum.Yapacak bisey yokki uyku halindeyiz canimCanım Haklısın malesef ben gece kendimi hep yüz üstü buluyorumolmadı hamiş yastığı alacağım çünkü kendimi Konturol edemiyorum malesef
sabah gittim karından baktı kesemiz büyümüş ama bebiş görünmüyordu. alttan baksam hem bebişi görür hem de kalp atışını duyarız ama gerek yok alttan dürtmeye bebişimizi dedi doktor hanım. çarşamba tekrar gel dedi. ama şu an herşey çok güzel yolunda dedi.Yarın burdan yazın lütfen çok merak ediyorumİnşallah sağlıklı bebişlerimiz oluuuur
![]()
çok teşekkür ederim canım, sanada nice mutlu bebişli senelere :) bende 28 oluyorum.Yaaaa ne guzel
Nice mutlu saglikli senelere canim ailenle birlikte sen kac oluosun ben 26 ya giriyorum
Canim hamilelik boyunca ve dogumdamdan sonrada saglik ocaginda isin olucak topuk kani falan arti benim raporada ihtiyacim olucak diger hekimler durumdan anlayip rapor falan verirken benimki hasta oldugum zaman bile vermiyor dusun benim kanamam oldu rapor vermedi baska bir kadin dogumcuys gidip rapor almak zorunda kaldim artik sıkıldım bu anlayissiz hallerindenmesela nasıl bır ılgısızlık?
yani ben pek ilgisizliği anlamadım
sonucta hamıllelıgım boyunca sadece gün gıdıcem
He he sende ogretmen olup madur olanlardansin yani ayni biz benim esim ardahanda ben bursada eger agustosta tayini cikip gelmezse bende 2 cocukla z.ctimankaralı kızlar hacettepe için ne düşünüyosunuz? ben sgklıyım özel sigortam yok doğal olarak..annemde emekli hemşire,tıp fakültelerinde yenidoğan üniteleri mutlaka olur diyo napıcam bilemedim..bi de beni hatırlayanlarınız vardır eşimden ayrı şehirdeyim, biz ilk defa ev kurucaz okullar kapandıktan sonra yani borca harca giricez bi sürü kafamda deli sorular napıcam bilmiyorum..benim tayin de olmazsa s.ctım zaten![]()
o zaman yüzlerine söyle memnunıyetsızlıgınıCanim hamilelik boyunca ve dogumdamdan sonrada saglik ocaginda isin olucak topuk kani falan arti benim raporada ihtiyacim olucak diger hekimler durumdan anlayip rapor falan verirken benimki hasta oldugum zaman bile vermiyor dusun benim kanamam oldu rapor vermedi baska bir kadin dogumcuys gidip rapor almak zorunda kaldim artik sıkıldım bu anlayissiz hallerinden
Sedimentasyonun kaç çıktı canımkizlar hani ben bel agrisi icin kadin doguma gittimyaa Romatizmami gebelige bagli diyemi bakildi.Bu testlerden anlayan varmi aranizda Sedimantasyon ve CRP degerlerime bakildi sanki yüksek gibi.Sedimantasyon denilen seyde kotu hastaliklarda yukseliyormus.Gebeliktede yukseliyomus ama gebeligin 4.ayinda yukselirmis....Uff moralim bozuldu
kıyamam kuzum sende mi benle aynı kaderi paylaşıyosun :/ Rabbim yardımcımız olsunHe
He he sende ogretmen olup madur olanlardansin yani ayni biz benim esim ardahanda ben bursada eger agustosta tayini cikip gelmezse bende 2 cocukla z.ctim
Sedimantasyon 25. En yuksek deger 20Sedimentasyonun kaç çıktı canım