2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeginizi hala yan yatırıyor musunuz? Birde yastık kullanıyor musunuz. Her kafadan bi ses çıkıyo bazen yastıkla uyuyakaliyor bende dokunmuyorum yeter ki uyusun diye
Geceleri emerken uyuyakaldığı için mecbur yan yatırıyorum ben. Aslında gündüz de yan yatırıyorum. Düşündüm de ben hep yan yatırıyormuşum:)

Anneler bende yaradı size de söyleyeyim bebeğini emziren anneler dut kurusu kompostosuu ve kuru incir yiyin çok sut yapıyor kahvaltilardada ayva ve incir. Reçeli yiyin. Ve karisik kuru yemis
Ben yaptimda meme travmasi gecirdim gece cocugu uyandirip emzirdim saat basi süt sagdim git anaaam git öldüm o gün bi dahada süt icin hic bise yapmadim benim sütüm yeterliymis onu anladim:KK14:

Kaç gunluksunuz canım?
O gülüşler var ya muhteşem. . Helede gözleriyle takip etmesi senden başkasına gelmemesi ayrı bi zevk:)
48 gunluk olduk canm megersem oglusumun kulaklari kizarmis agriyomus ilac kullanmaya basladik yavrum rahatladi bin sukur Allahima aglamalar azaldi uyku cogaldi ☺

:KK57: ana...
Kıazzzz o sen miydin :KK57:
Bende illede biri hamile olsun be diyodum:KK70:
Oy oy. ... Eeee :KK70:
Erken davrandın ha ...
Erken kalkan yol alır...uyy bence güzel güzelk

Veri gud veri gud:KK70:
2 dk Sevin diye şeyettim :KK53: daha birinin totosunu toplayamazken töbe töbe :KK59:hadi uyuyom ben :KK70:

48 gunluk olduk canm megersem oglusumun kulaklari kizarmis agriyomus ilac kullanmaya basladik yavrum rahatladi bin sukur Allahima aglamalar azaldi uyku cogaldi ☺
Geçmiş olsun canım. . Kulak Ağrısı da pek anlaşılmaz. Nasıl analdınız kızarinca mi?
Bizimde burun tikaliymis uyumuyormus temizledik de sonra güzel uyudu masallah

Back
X