2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Götürdüm Surrender, post: 45643849, member: 346828"]-
doktora götürdün mü? ne dedi?[/QUOTE]
Goturdum sayısı azalmış korkulacak birşey yok dedi annemde bazı bebekler geç atar diyo ne bilimmm

Bizim minnoş bu aralar kafayı geri geri atıp izliyor :KK70:
Boynu kopacak korkuyorum..c gibi kucağa alınca :KK70:
Tavanda da neye bakıyorsa...
Hay senin hıçkırık gibi :KK70:
Allah göz açtı:KK57:
Has...

Bizim minnoş bu aralar kafayı geri geri atıp izliyor :KK70:
Boynu kopacak korkuyorum..c gibi kucağa alınca :KK70:
Tavanda da neye bakıyorsa...
Hay senin hıçkırık gibi :KK70:
Allah göz açtı:KK57:
Has...
Benimki avizelere çok pis takti yatak odasindaki avizeye oyuncak astım sabah kalkinca onla konusuyo aguluyo aglamiyo bende biraz daha uyuyorum bu sayede:KK53:

Merhaba Benim de bir kizim var 27 Aralik dogumlu
Size bir sorus olacak cevaplarsaniz cok sevinirim delirmek uzereyim yoksa :(
Bebekleriniz gunde kac defa kaka yapiyor
Benimki dogdugundan beri 6-7 den asagi yapmiyor dr Umuz olabilir diyor
Son 8 gundur de daha su Gibi ve sayisi 9-10 Ishal oldugu icin doktor probiotik Verdi toz 4 gundur veriyorum ama Hala Ayni kaka yapmaktan surekli uyaniyor tahlil de istemedi doktor baska bir belirti Yok ates vs.

Bizim oglan da da geniz akıntısı var ne yapmalı acaba...çocuğun akıyor yutkunamiyor niye oldu ki ya....bir de üstüne bugün sancilandik ağla ağla bir hal oldu çocuk. ....

Kızlar benim bebiş çok hapşırıyor burnu akıyor. Öksürüyor. Burnu tıkalı nefes almakta zorlanıyor. Burun aspratörüyle çektim ni kaç kere su geldi. Yumuşal smük çekmiştim sabahleyin de.. sizce bu burun Aspiratörü zararlı mı? Nasıl temiLenir bu jurum sümkürmüyor ki temiliyeyim
Bir de bu öksürük ve akontı in ne yapmalıyım.
Çekmeden önce serum fizyolojik denedkniz mi?
Merhaba Benim de bir kizim var 27 Aralik dogumlu
Size bir sorus olacak cevaplarsaniz cok sevinirim delirmek uzereyim yoksa :KK43:
Bebekleriniz gunde kac defa kaka yapiyor
Benimki dogdugundan beri 6-7 den asagi yapmiyor dr Umuz olabilir diyor
Son 8 gundur de daha su Gibi ve sayisi 9-10 Ishal oldugu icin doktor probiotik Verdi toz 4 gundur veriyorum ama Hala Ayni kaka yapmaktan surekli uyaniyor tahlil de istemedi doktor baska bir belirti Yok ates vs.
Benim oglum da cok kaka yapiyor. Hemen hemen her bezine bi imzasını atiyor :) Bunun disinda da bir defa dopdolu oluyor. Ben sorun yapmadim. Yapmali miydim ki /)

Çekmeden önce serum fizyolojik denedkniz mi?

Benim oglum da cok kaka yapiyor. Hemen hemen her bezine bi imzasını atiyor :) Bunun disinda da bir defa dopdolu oluyor. Ben sorun yapmadim. Yapmali miydim ki /)
Oyle mi kendimden sonra ilk seni duydum sevindim :) Benim kizim hep kaka yapacagi icin uykusu bolunuyor sizin nasil

Oyle mi kendimden sonra ilk seni duydum sevindim :) Benim kizim hep kaka yapacagi icin uykusu bolunuyor sizin nasil
Kaka icin degil ama sabah on gibi pirtlamak icin uyaniyor bir haftadir. Ben de bir yandan uyuyor bir yandan da karnina masaj yapiyorum. Dopdolu olan bez o arada da gelebiliyor duruma gore :)

Canım benim bebiş de dün hırıltı başladı birazda halsiz keyifsizdi soğuk algınlığı olabilir diye götürdüm Dr. Nezle dedi 3 gun takip dedi ateş öksürük olursa hemen getir olmazsa 3 gun sonra göreyim dedi

Ne iyi doktormuş bizimki tutturmuş bir polen nerdeyse neden geldiniz diye kızacak.
doktora götür bence.
aspiratör olmazsa temızlık yapılmaz. bazıları damla kullanıp siliyor, nasıl çıkıyorsa rtık :=)
denedım olmadı
Heöen götürdük canım doktor alerji olabilir ilaç veremem dedi damla bile vermedi. Başka doktora götürcem ama yarın aşısı var pazartesiye kaldı :(

Arkadaşlar yardım lütfen kızım 2 aylık ama pişik ten kurtulamiyorum herşeyi yaptım
Gecmis olsun.
Ilk bebegimde 15 günlükken toplu igne ucu kadar plain olunca başlamıştı bizim pisik sorunumuz. Ilk olarak hametan önerdiler, ilk signage racer demislerdi, sonuc ceviz büyüklüğünde acik yaraya dondu pisik. Sonra travacort önerdi Dr, sonuc avuc icim kadar yara oldu Kuzucuk polish. Ustelik islak kalmasın dedikleri icin bir gunde 24 kez bez degisiyordum. Bir paket bez iki hub yetiyordu. Altını her actiginiz agliyordum resmen. Hakiki zeytinyağını da denedim. O da iyi olmak Doyle dursun, daha da kotulestirdi. Nasil kurtulduguma gelince:
(1) islak mendil kullanma, ılık su, temiz pamuk, yumuşak tuvalet kagidi (kurulamak icin)
(2) altini kapatmadan once popise BEPANTHOL MERHEM (bolca), islaklikla bariyer olustursun.
Bu bebegimle en bastan boyle yapıyorum, cok sukur hiç pismedi.
Dilerim cabucak iyileşir pisigi bebeğinin.
Cok aglamistim bebegimin poposunda o pisigin donustugu yaralari görünce.
Dilerim cabucak sifa bulursunuz.
Tekrar geckos olsun.

Back
X