2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben bizzat e bebek gidip ürüne baktım çok güzel gerçekten
tekerler çookk kalite 800 tl lik çoğu araçta yok bu konfor ve kalite
ve katlandığında neredeyse büyük bayan çantası gibi oluyo
bunlar gerçekten çok güzel

o olumsuz yorumu bende gördüm
haklı olabilirler çünkü yere epey yakın
şimdilik bebeler için sorun olmaz ama ilerki yaşlarda kiloya bağlı sürtme olabilir
senin tavsiye ettiğin üründe aslında çok pahalıymış sadece hepsi burada da inmiş fiyat
valla ikisi arasında kaldım şimdi ben poff
aslında bunuda canlı görsem karar veriririm de
alıpta aklımda nunanın kalmasından korkuyorum ya

aynen, yere yakın olmasından dolayı vazgectık bizde.
evet bı tek orada inmiş fiyat biz de hemen faydalandık :=)

bende konusuyorum
ama bı muddet sonra konuscak bişi kalmıyo

anlamaz dıye düşünüyorum suan. biz haftada 1 cıkıyoruz. havalar ısınsın süreklı hava aldırcam bebikimi
ben hep aynı şeyleri söylüyorum. yakışıklı oğlum, bal oğlum kaymaklı oğlum. yerim seni. ... böyle şeyler. hoşuna gidiyor, gülüyor
bende havalar ısınınca her gün çıkmak gezdirmk istiyorum. benimki hepten eve alıştı galiba. camdan dışarı bile bakamıyor çocuk. gözlerini kapıyor hemen. güneş yüzüne gelince mızlanıyor. nereye kaçacağını şaşırıyor

ne kaynanalar varmış. benimki üst katta oturuyor ama günde bir kere ya gelir ya gelmez. rahatça emziririm yanında. sadece memeyi tut der arada ama ben tutmam. inatlıktan değil ama çocuğu tutuyorum o elimlede napıyım. yada telefonu karıştırıyorum. çalarsa bakıyorum. diğeri çocuğun başının altında işlevsiz kalıyor biri serbest kalsın. :))

emzirirken memeyı hıc tutmuyorum. ne gerek var ki
kol mu kalır. sonucta bebek emıyor

Merhaba kızlar biz bugün 2.ay aşısı olduk bebegm çık huysuz ve sanki ishal oldu böyle bir etkisi olabilir mi sizlerde oldu mu hic

aynen, yere yakın olmasından dolayı vazgectık bizde.
evet bı tek orada inmiş fiyat biz de hemen faydalandık :=)
hayırlı olsn güle güle binsin minnoşun
kurtuldun artık geçmiş olsun
bu arada yorumlarda tekerlerde amartisörü olmadığını gördüm
acaba çok sarsar mı kaldırımda vs
sanırım siz daha dışarı hiç çıkmadınız ?
bide videosunda kapanması gösterilmiyor
açılması tek elle olmayacak galiba kapanması rahat mı ?

emzirirken memeyı hıc tutmuyorum. ne gerek var ki
kol mu kalır. sonucta bebek emıyor
aynen bende tutmuyorum. gayette güzel emiyor. tutunca ağzına birden gitmez diyor. bugünde yanında emerken tıkandı. yine söyledi. ama yapmadım. :)
birde devamlı söylediği şey, giysilerini yumuşatıcı ile yıka. ben kokusundan rahatsız olur diye kullanmıyorum. sirke ile yıkıyorum. hem hijyn oluyor hem yumuşak. ve galiba lekeleride çıkarıyor. kakaladığı giysilerinde hiç lekesi kalmadı. günlerce öyle kaldıkları halde.

o ne ola ki?

bak bu lıke tıkla altta bilgi verıyor ayrıntılı sekılde. onun altında da 3 tane kısa video var

http://www.hepsiburada.com/brion-mira-bebek-arabasi-empire-mor-p-AILEWEEBR100-3

bende istemeyerekte olsa yumuşatıcı kullanıyorm çünkü kıyafet ve havlular özellikler çok sert oluyo canı yanıyo kurulanırken
sirkeyi bulaşık makinam da senelerdir parlatıcı yerine kullanıyorum
çamaşır makinasının yumuşatıcı bölümüne mi koyuyorsun sirkeyi

evet. ucu çatlamış çay bardağımla bir bardak ekliyorum. o yokken gözü dolduruyordum. sirke kokar diyede endişe etmeyin. hiç kokusu bile kalmıyor.

sağol canım bende deneyim
hem kiri kirecide önlüyo sirke diye biliyorum ben
calgona vs de gerek kalmaz
hem maliyeti az hem sağlıklı
calgon kullanmıyorum zaten. eşim musluğuna filtre taktırdım gerek yok diye aldırmıyor.
koruyorsa ne ala. cidden tasarruf. makinemi de korumuş oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…