- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.901
puhahah aynen
ne zaman ilk deneyim yaparsınız
seni bekliyim bari fırsatın bitmesine daha 6 gün varmış
zati şimdi sipariş versem bile salıya anca gelir acele etmiyim dıom
tecrübeni beklioım
bende yumusatıcı kullanmıyorum hamılelıgımden bu yana.aynen bende tutmuyorum. gayette güzel emiyor. tutunca ağzına birden gitmez diyor. bugünde yanında emerken tıkandı. yine söyledi. ama yapmadım. :)
birde devamlı söylediği şey, giysilerini yumuşatıcı ile yıka. ben kokusundan rahatsız olur diye kullanmıyorum. sirke ile yıkıyorum. hem hijyn oluyor hem yumuşak. ve galiba lekeleride çıkarıyor. kakaladığı giysilerinde hiç lekesi kalmadı. günlerce öyle kaldıkları halde.
oyle canım bende yılda ıkı kez boş şekilde sirke limontozu ile çalıştırıyorum içindeki kirleri kireci hep temizliyocalgon kullanmıyorum zaten. eşim musluğuna filtre taktırdım gerek yok diye aldırmıyor.
koruyorsa ne ala. cidden tasarruf. makinemi de korumuş oluyorum.
çamaşır makineside mi boş çalıştırıyorsun? bulaşık için yapıyorum da çmaşır makinesini hiç boş çalıştırmadım. duymamıştım da hiç.oyle canım bende yılda ıkı kez boş şekilde sirke limontozu ile çalıştırıyorum içindeki kirleri kireci hep temizliyo
evet boş olarak çalıştırıyorum en yüksek ısıda sıkmasızçamaşır makineside mi boş çalıştırıyorsun? bulaşık için yapıyorum da çmaşır makinesini hiç boş çalıştırmadım. duymamıştım da hiç.
Geçmiş olsun canımOğlum boğuluyorduhalbuki yan yatiyodu.. Mutfaga gittim geldim cocuk hık hik diyo morarmis.. Hemen kucakladim elim ayagim titriyo hala. Cocugum cok korktu cok agladi .. Bende agladim
Saol canimGeçmiş olsun canım
Cok erkenKızlar bnm oğlum ayaklarını yere koyduğumuzda yuruyo acaba yurutec icn cokmu erkn 3aylik oluyorz
Hayy maşallah 4. Ayı doldurana kadar doktorlar önermiyor canımKızlar bnm oğlum ayaklarını yere koyduğumuzda yuruyo acaba yurutec icn cokmu erkn 3aylik oluyorz
Geçmiş olsun Canım benim minnoşta çok kusuyor uyusa bile sürekli başında bekliyorum zaten çok uzun uyuyamıyor yada başına kamera takıyorum 20 dk uykuları oluyor ve kameradan sürekli gözüm üzerinde oluyor bende çok üzülüyorum her kustuğundaOğlum boğuluyorduhalbuki yan yatiyodu.. Mutfaga gittim geldim cocuk hık hik diyo morarmis.. Hemen kucakladim elim ayagim titriyo hala. Cocugum cok korktu cok agladi .. Bende agladim
Randevum yarınLollaa naaptin doktora gittin mi ria icin :)
Benimki tükürük yutuyorGeçmiş olsun Canım benim minnoşta çok kusuyor uyusa bile sürekli başında bekliyorum zaten çok uzun uyuyamıyor yada başına kamera takıyorum 20 dk uykuları oluyor ve kameradan sürekli gözüm üzerinde oluyor bende çok üzülüyorum her kustuğunda
Randevum yarın
Çok tırsıyorum
emzirirken memeyı hıc tutmuyorum. ne gerek var ki
kol mu kalır. sonucta bebek emıyor
Oğlum boğuluyorduhalbuki yan yatiyodu.. Mutfaga gittim geldim cocuk hık hik diyo morarmis.. Hemen kucakladim elim ayagim titriyo hala. Cocugum cok korktu cok agladi .. Bende agladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?