2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende yumusatıcı kullanmıyorum hamılelıgımden bu yana.

oyle canım bende yılda ıkı kez boş şekilde sirke limontozu ile çalıştırıyorum içindeki kirleri kireci hep temizliyo
çamaşır makineside mi boş çalıştırıyorsun? bulaşık için yapıyorum da çmaşır makinesini hiç boş çalıştırmadım. duymamıştım da hiç.

çamaşır makineside mi boş çalıştırıyorsun? bulaşık için yapıyorum da çmaşır makinesini hiç boş çalıştırmadım. duymamıştım da hiç.
evet boş olarak çalıştırıyorum en yüksek ısıda sıkmasız
zaten eğer makinada tortu kir vs varsa suda gözle görebiliyorsun yüzüyorlar
sonra dıosun ki ben bu suda yıkanan çamaşırları mı giyiyorum
eski makinamın miladı dolmuştu bıkmıştım artık
yeni aldım ve şimdiden bu işlemleri yapıyorum kirlenmesin diye

Pembedon5 eymentaa
aklima direk siz gldiniz
Pembik nerdesin bugun hic yazmamissin olmuyo ama moralim bozuk az gulem dedm girdim hic yazmamissin nerdesinn kizzz

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-25-21-04-53.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 55
Oğlum boğuluyordu halbuki yan yatiyodu.. Mutfaga gittim geldim cocuk hık hik diyo morarmis.. Hemen kucakladim elim ayagim titriyo hala. Cocugum cok korktu cok agladi .. Bende agladim
Geçmiş olsun Canım benim minnoşta çok kusuyor uyusa bile sürekli başında bekliyorum zaten çok uzun uyuyamıyor yada başına kamera takıyorum 20 dk uykuları oluyor ve kameradan sürekli gözüm üzerinde oluyor bende çok üzülüyorum her kustuğunda

Benimki tükürük yutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…