- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.861
Canım anne sütü veriyorum sadece normal diyorlar yapmaması ama uyuyamiyor bebis rahatsız kivraniyor sürekli sabahtan beri yarim saat uyumadi gaz çıkarıyor ama kaka yok bunaldimEndişe etme canım benimkinin beş gün yapmadığı da oluyor günde iki kez yaptığı da doktora sordum normal dedi tabi yapınca rahatlıyorlar orası da ayrı
Ben 35.gün çıktım valla :)Bn hala bebek arabasina bindirmedim. Doktr disinda bir kere kirk ucurmaya goturdum pusetle o kadar. Acaba fazla mi eve alistiriyorum kizimi?? Siz disari cikariyor musunuz?
Canım anne sütü veriyorum sadece normal diyorlar yapmaması ama uyuyamiyor bebis rahatsız kivraniyor sürekli sabahtan beri yarim saat uyumadi gaz çıkarıyor ama kaka yok bunaldim
ayy sörrselam anneler,
hafif, kolay katlanan, sağlam, başına dert olmayacak araba ısteyen varsa bugun gelen arabam tavsıyemdır. alman patentlı
üstelık lınkını attıgım yerde fiyatı cok uygun diğer yerlere göre. cok memnun kaldık bız.
en önemlısı bagayı kaplamadı
kargo ucretsız. komık bi fiyatı var kalıtesıne göre :=)
http://www.hepsiburada.com/brion-mira-bebek-arabasi-empire-mor-p-AILEWEEBR100-3
Aynısını benim kv de yapıyor gelmiş sut geliyor mu mememden onu takip ediyor o arada cocuk gazdan aglarsa bak cocuk doymuyor hayır desem de ikna olmaz kucağında tutup banavermez ama cocuk aglayipta susturamayinca mecbur veriyor cocugu bana kapatirsan kapıyı kendimden düşündüm de kesin laf falan eder sakayla karisik söyleyeceğini soylesenKızlar bugün kaynana gelecek akşama
Emzirirken odamın kapısını kitlesem ayıp mı olur sizce
Çünkü pat diye dalıyor odaya Napıyosunuz diye maksat tepemde dikilmek
Kapıyı kapatman yeterli canim kitlemeye gerek var mi?Kızlar bugün kaynana gelecek akşama
Kilitle...hiç bozuntuya verme..sende pek sinişiksin haKızlar bugün kaynana gelecek akşama
Aynen canım ya sasiriyotuz ne olduğunu bilemiyoruz biraz buyuselerAnlıyorum canım sabret yapacak elbet
Bizimki bugün yaptı ona rağmen hala ıkınıyo kıvranıyo
Bebeklerin dilinden anlamak zor çoğu zaman
Ben 35.gün çıktım valla :)
O zamandan beri dw çıkıyoruz iki aylık tam
Merhaba arkadaşlar,
Bebegim 3 gundur 38-38.6 arasi atesle kıvranıyor.
(1 çay kaşığı) Calpol de verdim 6 saatte bir eğer ateşi düşmesi ise.
Dr a gidince bunu söylediğimde, beni şu cümleyle bozdu 'bizim evde 5 çeşit çay kaşığı var, hepsinin hacmi farklı, enjektör alacaksın 2.5cc çekip onu vereceksin, 6 saat sonra ateş yukseldiyse, tekrar vereceksin'...
Kendimi dünyadaki en cahil cuhela insanmisim gibi hissettim.
Bilginiz olsun.
Aslında dedigi doğru canim, ama uslup o endişeli ruh halimle çok kırici geldi iste.Gecmis olsn cnm oncelikle,insallah duzelir ates degeri bir an once. Sen kendini niye oyle hissediosun ,doktor bana fazlaca patavatsiz geldi sahsen.sen normal bise yapmis ve demissin.kusura bakmasin da cay kasigi denince akla gelen miktar belli hani.. Kimsede 6cesit cay kasigi da yok..cok bilmis uyuz
Bende pek araştırdım..kuzenlerimden pratiktede bilgim tecrübem vardı..benim önceliklerim vardı..hafif olması,sürüşü ,manevrası,minnoşun yatacağı yer gerçi iç ped alacağım daha..3 -5 yaşına gelindiğinde de kullanabileceğim..uçakla seyahat için pratik açılmalı bagaj sorunu olmamalı vesayre derken karar kıldım..en sonunda banada pahalı idi ama yazın bol bol inşallah gezicezayy sörrSurrender Allah senden razı olsun emi
sırf bebek arabası için pc açtım
tak etti artık arabasızlık
Pembedon5 bi marka tavsiye etmişti... dehset bir araba... ama bir kaç eksiği var gibi o nedenle 450 tl vermeyi de çok kararsız kalıodum
bugünde içinden geçti dedim şu 150 tl'lik bebe arabalarına ne ola ki en son gidip onlardan alcam
sonra da korktum dedim hiç bi işe yaramaz 150 ye yazık olur
ama pembenin onerdiği nuna pepp tekerleri sürüşü fren sistemi kumaş kalitesi hafifliği katlanması katlandığındaki boyutu hepsi on numara
eksileri ise alt kısımdaki kutu bölümü çok küçük eşya çanta vs koymak için.ebeveyn tutuş alanı poşet vs asmak için uygun değil birde çift yönlü olmaması
off yaa o 150 tl lik arabalarda bu özellikler var ama tekerler katlanma yer kaplama kalite vs sıfır gibi sanki ya
ne yazdım be
bende nuna pepp alıcaktım ama altından dolayı vazgeçtim. nette biri altının ara sıra yere sürttüğünü yazmıs.ayy sörrSurrender Allah senden razı olsun emi
sırf bebek arabası için pc açtım
tak etti artık arabasızlık
Pembedon5 bi marka tavsiye etmişti... dehset bir araba... ama bir kaç eksiği var gibi o nedenle 450 tl vermeyi de çok kararsız kalıodum
bugünde içinden geçti dedim şu 150 tl'lik bebe arabalarına ne ola ki en son gidip onlardan alcam
sonra da korktum dedim hiç bi işe yaramaz 150 ye yazık olur
ama pembenin onerdiği nuna pepp tekerleri sürüşü fren sistemi kumaş kalitesi hafifliği katlanması katlandığındaki boyutu hepsi on numara
eksileri ise alt kısımdaki kutu bölümü çok küçük eşya çanta vs koymak için.ebeveyn tutuş alanı poşet vs asmak için uygun değil birde çift yönlü olmaması
off yaa o 150 tl lik arabalarda bu özellikler var ama tekerler katlanma yer kaplama kalite vs sıfır gibi sanki ya
ne yazdım be
evde armut, kayısı varsa suyunu iç.Pembedon bugün ne yemek yaptın bana da bir tavsiyede bulun bebis kakasini yapmıyor ne yemem gerekiyor
ben yanında emzırıyorum.Kızlar bugün kaynana gelecek akşama
canım cevabın için çok teşekkürlerH hiuf pierre cardin baston sapli pusete de bakmani tavsiye ederim. Bebek buyuyunce geri geri gitmek istemeyeceği için, cift yönlü olmamasi cok buyuk problem degil.
Sadece güneşten koruyan tentesinin yeteri kadar büyük olmasi, bir de rüzgar ve yağmurdan koruyacak seffaf ortusu mutlaka olmali. Biz ikinci araba olarak almistik bunu. Kızımla ikimiz bu araba sayesinde yilda 3-4 kez uçak yolculuğu bile yapabildik. Hem kuzumu tasidi, hem valizimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?