2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

6 aydan sonrasi onemliymis

Aynen en fazla 30dk uyudu benim kizda. Allahtan gece problem yok, yikadim simdi, 100cc sut. 23.00-23.30 arasi uyku saati. 06-07 saatleri acilis
Bizde aynen öyle saatlerde uyuduk ama sabah kakasında siyahliklar vardı. . Haftaya doktora gidicem inşallah kötü bişey değildir. . Usutmus mudur ki?

kaynanama adanaya gideceğimizi söylemiş eşim , ben gelip o zamana kadar kalayım demiş... kovulmaktan zevk alıyor karı

Findiga oyun halisi aliyim dedim, agladi korktu galiba
Hadi yaa.. Aslında bende almak istiyorum.. çünkü yerde yatarken çok mutlu oluyor.. sever diye düşünüyorum. . Bizde uzun sure birini göremeyince korkuyoruz.. ağlıyor dudaklarını büze büze pek bi yabani olcak sanırım. . Oyuncaklardan mi korktu acaba senin minnosta

Ne heveslerle aldiydim orda birakacaktim oyanayacakti orda agladi buze buze dudagini beni gorunce gulmeye basladi. Oynatmaya calistim biraz ama yok sevmedi cok belli. Az bi zaman gecsin yine denerim olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…