- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.581
uj geldin beaburdayım be...
Canım inşallah ya ne yapacagimi sasiriyorum ağlıyor kivraniyor haftaya da asi var bakalım ne olacak ondan sonra da degisiyor diyorlar şimdiden yusuf yusufum
O zaman eşim beni kandırıyor.. Ben büyükbaba dedirtcem banane yaa:))
onlar geldi işte daha biz ilk defa gitcezbende şoka girdim adet olunca
Soyledigin iyi oldu canim..Uc aya kadar normalmis hatta 6aya kadar,ama 6aydansonra devam ederse dikkat edilecekmis..
Benden de bir öfffffff
6 aydan sonrasi onemliymisbenim bebeğm de iki aylık dün bir şey farkettim çektiim son resimlerde sol gözü içe kayıkçıkmış baya bi canım sıkıldı..durup durup resimlere baktım ..odaklanması uzuun süredir var ama ben bunu dün farkettim ..çok canım sıkkın umarım geçicidir
çok sıkıcı bi gün dimiBenden de bir öfffffff
muşta yolu yokuştaNerde kizzz hemserimm
Bizde aynen öyle saatlerde uyuduk ama sabah kakasında siyahliklar vardı. . Haftaya doktora gidicem inşallah kötü bişey değildir. . Usutmus mudur ki?Aynen en fazla 30dk uyudu benim kizda. Allahtan gece problem yok, yikadim simdi, 100cc sut. 23.00-23.30 arasi uyku saati. 06-07 saatleri acilis
Hadi yaa.. Aslında bende almak istiyorum.. çünkü yerde yatarken çok mutlu oluyor.. sever diye düşünüyorum. . Bizde uzun sure birini göremeyince korkuyoruz.. ağlıyor dudaklarını büze büze pek bi yabani olcak sanırım. . Oyuncaklardan mi korktu acaba senin minnostaFindiga oyun halisi aliyim dedim, agladi korktu galiba
hadi ya insallah onemli bisey degildir, kabiz olabilirmi acaba? Top top muydu siyahliklar?Bizde aynen öyle saatlerde uyuduk ama sabah kakasında siyahliklar vardı. . Haftaya doktora gidicem inşallah kötü bişey değildir. . Usutmus mudur ki?
Yok canım biraz açık söylicem kusura bakma salyalı şekildeydi kakası. Balgamını o şekilde mi atıyor acaba?hadi ya insallah onemli bisey degildir, kabiz olabilirmi acaba? Top top muydu siyahliklar?
Ne heveslerle aldiydim orda birakacaktim oyanayacaktiHadi yaa.. Aslında bende almak istiyorum.. çünkü yerde yatarken çok mutlu oluyor.. sever diye düşünüyorum. . Bizde uzun sure birini göremeyince korkuyoruz.. ağlıyor dudaklarını büze büze pek bi yabani olcak sanırım. . Oyuncaklardan mi korktu acaba senin minnosta
Oda olabilir, mukuslu kaka da olabilir, ama koyu renkse bilemedim ya keske fotografini cekseydinYok canım biraz açık söylicem kusura bakma salyalı şekildeydi kakası. Balgamını o şekilde mi atıyor acaba?
Bahar bunalimi mi dersinçok sıkıcı bi gün dimi
Çektim canım dur ozelden gondereyimOda olabilir, mukuslu kaka da olabilir, ama koyu renkse bilemedim ya keske fotografini cekseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?