• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy bizde ayni durumdayiz uykusu geliyor araniyor elini emmek istiyo kiziyo emzik veriyom almiyo emziriyim diyom kavga ediyo deli gibi aranip duruyor ayakta hoplaya ziplaya bagirarak şarkı soyluye soyluye saatlerce uyutmaya calisiyorum sonuc uyuyor yataga koyuyorum aninda uyaniyor gerci kucagimda da kalsa 10dk sonra uyaniyor iyi hadi diyorum uyumasin bu seferde uykuyu alamadığı için huysuzlaniyor napcam bilmiyorum

Bizimde oglanin kakasi mukuslu hemde cok fazla 1 aylikken emmiyo kavga ediyor diye kaka tahlili yaptirmistik alerji yok demisti dr sonra kulak enf. Oldu antibiyotik kullandik o zaman kanli ishal oldubide kesince ilaci gecti ama kaka hala mukuslu duzenli kaka yapmiyor zaten 2 3 gunde bir yapiyor bwnde yersem sadece sabah az peynir yiyorum baska bide petibor gun icinde sut urunu tuketmiyorum gibi yani ama duzelmedi hic neden olabilirmiski baska acaba napmak laximmis
Dayanamadim doktora goturdum bugun. Yikti ortaligi. Idrarina bakalim dedi doktor 6-8 lokosit cikti, sinir bi deger sabah tekrar bakacaklar yekrar gidicez. Offf cok zormus anne olmak :110:

kızlar oğluşum 5buçuk kilo. bezi birkaç gündür 5/9 kg olandan kullanıyorum ama sanki büyük. alttan sızdırıyor. yada bez iyi değil.
aynı kiloda olanlar bezleriniz kaç numara acaba.. ona göre bezi değiştireyim.
Benimki 6 kilo. 5/9 lar bence guzel beline kadar cekiyorum gecmiyo kakasi bodye. Hem karninida sicak tutuyo :)

Masaallah subhanallah canim sanki kilosu fazla gibi ama anne sutu alan bebekler obez olmaz dedi benm dr
Mama da veriyorum diye korktum. Bi tek gece 10dab sonra sadece sutumle yetiniyor gunduz hem emzirip hem mama maalesef kii. Saglikli olsunda korkuyo insan antremansiz olunca

benim küççük adam da 5 buçuk kilo 5/9 kilo bez aldım dün akşam dizimde bi ıslaklık hissetim eneee işemiş te üstüme geçmiş..ama 3/6 da dar gibiydi..annem geçen hafta BİMden almış 5/9 kilo bi bez onu kullandım valla süper
bahsettiğim bez bimin bezi. alttan sızdıran o. o kadar kenarlarını çekiyorum ama bizde sızdı.

Ben de üç numara kullanıyorum cnm, benimkinin kilosu da o civarda. Molfix kullanıyordum o sızdırıyordu, değiştirdim ben.
sızdırma alttan mı yoksa üstten arkadan mı oldu?

Benimki 6 kilo. 5/9 lar bence guzel beline kadar cekiyorum gecmiyo kakasi bodye. Hem karninida sicak tutuyo :)
evet yukarda oluyor baya. belden kaka sızdırması olmadı. ama işte alttan bir kere kakası bir kerede çişi sızma yaptı bu bezde. acaba diyorum büyüklüğünden mi yoksa bezde mi sorun var.
benimki ayaklarını çok oynatıyor. ama önceki 1 numara bezde hiç alttan sızma olmazdı. hep belden olurdu.
bakayım, başka bez deneyeyim aynı numara. aynı şey olursa büyük geliyor demektir. değilse sorun bezdeymiş derim. :)

Kızlar moralim sıfır sıfır bebisimin mukuslu kakasinda dün kan gördüm dr gösterdim bezi kan var dedi ve mukusluydu. İnek sütü alerjisi deyip beni diyete soktu. Bugünkü kakasi tahlil edildi gizli kan negatif lökosit eritrosit negatif parazit falan da yok. .tahlil sonucunu dr gösterdim diyet yapacaksın yine de dedi. Doktor karı benden çekiniyor ben sağlık konularına meslek icabı hakim olunca bana uzun uzun latince anlatıyor benim koca bir bok anlamıyor kızıyor şimdi bizde alerji var mi yok mu bu ay sadece 600 gr almış
Gecmis olsun :KK43: bizde idrar verip duruyoz bakalim ne olacak. Memorialdaki kari dimi o :KK48: Meme savasi varmiydi belki ondan az almistir benimkide 750gr almis. Bundan sonra azalir dedi :KK17:

Kaynanama geldim tüm düzen gitti uyumuyor paşam:KK12: gorumcemin oğlu sürekli başında öpmek istiyor ses yaptıkça sıçrıyor uyku kalmadi öğlenden beri ağlıyor durmuyor uyumayinca da :KK43:ah ah eşim adiyamana gitmenin sırası mi evim evim güzel evim ya :KK11:

Dayanamadim doktora goturdum bugun. Yikti ortaligi. Idrarina bakalim dedi doktor 6-8 lokosit cikti, sinir bi deger sabah tekrar bakacaklar yekrar gidicez. Offf cok zormus anne olmak :110:
Valla canim bende 2 kere dr goturdum idrarda bakildi bisi cikmadi sukur neden emmedigini uyumadigini huysuzlanip agladigini bilmiyorum kulak enf. Dendi antb. Verdi kullanamadik kanli ishal yapti ama kontrolde kulaklari iyilesmis dedi gercekten kulak enf. Varmı ydi yoksa yokmuydu anlamadik bizde simdi su mukuslu kakaya takildim onun icinde gene gidicem 1 ay once falan kaka tahlilide yaptirmistim temizdi gerci ama gene baktiriyim diyorum cok zor gercekten

Kızlar yatmış PTT ye param 600 gayme:21:200 unu harcadım çanta zigon sehpa aldım. Malum çok misafir geliyor .sehpanın biri küçük biri büyük olmuyorrr. .evde 3 takım sehpa :KK57: oldu ama olsun.bir takımı oturma odasına koydum:KK59:birinin üstünde de çiçekler dizili ..Eşim kızma z inş :KK67:
Güle güle harca canım
İyi günlerdw kullan aldıklarını
Mesaj geldi mi?
Nr zsman başvurmuştun?

:110:
benim oğlumda şuan aynı kiloda ama doktor hiç az falan demedi.
sizin doktor doğum kilosuna göre bakıyor herhal olaya. çünkü benimki doğduğunda 2700 kg. du.
bende diğer yorumlara katılıyorum. sütünüzü vermeyi ihmal etmeyin.
birde verem aşısını niye sonradan vuruyorlar ki.. bize üçünü bir vurdular.

dünden beri aşırı kusuyor oğlum. yediğini çıkarıyor gündüzleri. nedense...

Aşıları ben istediğim için öyle oldu, 2. Ay aşılarını kızımın takibini yapan özel doktoru vurdu ama Canlı aşırı sadece sağlık ocağında yapıtımak zorunda olduğumuz için onu sağlık ocağı yaptı bugün. İyi ki de hepsi birlikte vurulmamış, çocuğum psikolojik travma yaşardı vallahi, o 2 aşı zaten mahvetti yavrumu, huyu suyu değişti, kök söktürüyor kaç gündür.

Kusma aşıdan sonra kızımda da çok arttı, resmen kusa kusa aç geçiriyor günü, kilo alımı iyice yavaşlayacak bu gidişle. Zaten süt sağdıkça görüyorum ki sütüm 1 ay önceye göre epey azalmış... :KK43:

eymentaa eymentaa bacım ailemin yanına dalamana geldim bana muğla da yada fethiye de dr lazım bebeğin 1 aylık kont.var....bide alerji için iyi bir Dr. bi el atıver

Back
X