- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #80.221
OKudum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OKudum
AVent aldim.ama manuel alma elin cok yorulutoMrblar göğüs pompası kullanıyor musunuz hangi marka acaba
5900.tam 3 aylik oldukKızlar bebisleriniz kaç kilo oldu?
140 lira canim sen aliyon agizdan veriliyoArkadaşlar rota aşısıni saglik ocaklari kendilerimi yapıyor yoksa bizmi alip yaptiriyoruz
Teşekkür ederim canım140 lira canim sen aliyon agizdan veriliyo
Kardesim doktor.avrupada 21 derece dedi.isi ne kadar fazla olursa cocuk okdar hasta olur dediBana 22 çok soğuk geliyor açıkçası. 25 bence iyi
Keyfine bagli canim.yattiktan sonra ya bir saar yada 2 saat uyuyo.sonra kalkiyo.İyi geceler
Benim kızım 3 aylık şu an
Bebekleriniz gündüz toplam kaç saat ve kesintisiz kaç saat uyuyor yazarsanız çok sevinirim
Bizim gündüz uykularımız azaldı ve çok zor dalıyor hemen de uyanıyor
500 gram yeterli.bosver bence.ben umursamiyom saglik li olsinda zaten yeni nesil obez cok kilo alip napcakBişey değil xanım
Benim dojtor da aynı şeyi söyledi
900 küsür aldı ama bi önceki aya göre üçtr bir oranında az almış sütünüz mü azaldı defi
Azalmadıysa da psikolojik olarsk axsldı gibi geliyo.15 gün sonra yine çağırdı
Pufff
Halbuki dojtordan üç gün önce sağlık ocağunda çok iyi jilosu böyle devam dediler
Nasıl korkmustum teşekkür ederimCizelgeye gore iyi uyuyor masallah ayaginda olmasi kotu tabi bizimki 1.30 saat ayakta kalip uyuyo sabah 7.30 gibi uyaniyoruz 9 gibi tatiyo ama 5 dk 11 gibi yatiyo gene 5 10 dk gunde bir kere yaninda uzanirsam oda 1.5 2 saat uyuyo okadar yok baska uyumuyo ne hamakta ne salincakta ne besiginde cozum bulamadim bende
Merak etme canim bitince geri geliyor
3.ayda basliyo dikulmeye dogumdan sonra cok normal canimKızlar saç dökülmem bıgün tavan yaptı
Sabahta beri iki defa 5 6 tel elimde kaldı.klozet bile saç içindeydi
Doktora danışan ya da duruma çözüm bulan oldu mu içinizde?
Ben 2 .3 gundur iciyom ama benim bebisin gazi azaldi sanki o na guvenerek iciyom ondan oncede 1 yudum icip nefsimi koreltiyodum arada sagolsun esim hergun onumde ictigi icin nefsime dur diyemiuodumof ya çok özledim hamilelik emzirme derken![]()
Bizde onlarla beraber gider paralari alman usulu yeriz anam sen merak etmeşu şartlarda okulu bitircemdee kpss lere gircemm..uykusuz aç
...
Saçım süpürge..
Çalışçam para kazancam
..
Bizim efendi zeynep hanımı sinemalara götürecek yemekler ısmarlıcak ha
Dur orda oğul..
Bide zeynep hanım bişicik beğenmicek haaa..
Atom seni yolarım kızına bişi de![]()
1,5 saatte uykusu geliyo gunduz. Bugun 2 saati ettirdim zar zor. Yeterki uyusun dalsin artik diye. Memede bayildi. Tamam dedim uyut artik. 25 dk. Surdu yine suan ayagimdaSaol cevabın için
Biz de aynıyız memede uyurdu şimdi kavga ediyor emerken kaldırıp gazını çıkarıyorum yine kavga ediyor
Uykuda aynı bizi anlatmışsın yerine koyduğumda en fazla 15 dk uyuyup uyanıyor
Çok değişti bu ay huyu gazda bitmedi hala alttan pırtlıcam diye uyanıyor hep
Pırtla geri uyu di mi ama yok
Valla benimde oyle evin her yani sac. Hamilelikte yeni saclar cikiyomus ostorojenden oturu, simdi onlar dokuluyomus yani bu dokulenler hamilelik saciymismismisKızlar saç dökülmem bıgün tavan yaptı
Sabahta beri iki defa 5 6 tel elimde kaldı.klozet bile saç içindeydi
Doktora danışan ya da duruma çözüm bulan oldu mu içinizde?
Zaten cekine cekine veriyorum biberonla ama calismaya baslayacagim icin onunde sonunda alacak biberonu. Bizimkinin zoru benle biberonla degilde gaziyla anladigim kadariyla. Ne zaman gazi olsa kiii hep var. yeme kavgasi ediyo, ayni kavgayi biberonlada yapiyo cunku. En azindan 2 lokma daha cok tikiyom boyleCanım tabi sen daha iyi bilirsin ama bence artık sagip verme direk meme ver zaten sütüm azaldı artık ona tam yetiyor demistn. Çünkü 3 ve 6.aylar bebeğin meme bırakma donemleridir biberon kolayına gelir Allah korusun memeyi hepten reddeder
Ayagimda olmasa gunduz uyumasi mumkun degil zatenCizelgeye gore iyi uyuyor masallah ayaginda olmasi kotu tabi bizimki 1.30 saat ayakta kalip uyuyo sabah 7.30 gibi uyaniyoruz 9 gibi tatiyo ama 5 dk 11 gibi yatiyo gene 5 10 dk gunde bir kere yaninda uzanirsam oda 1.5 2 saat uyuyo okadar yok baska uyumuyo ne hamakta ne salincakta ne besiginde cozum bulamadim bende
Merak etme canim bitince geri geliyor
Bende yudum aliom bazen.hoş yudum alinca daha zor ya durması. Bnmki daha çok gazli su aralar. Beklicem daha :SBen 2 .3 gundur iciyom ama benim bebisin gazi azaldi sanki o na guvenerek iciyom ondan oncede 1 yudum icip nefsimi koreltiyodum arada sagolsun esim hergun onumde ictigi icin nefsime dur diyemiuodum
Benimki sabah 7.30 da kalktı uyumadi daha az once pes etti kendi kendine uyuduAyagimda olmasa gunduz uyumasi mumkun degil zaten![]()
Ya benim kiz cok agliyo uyutmadigim zaman mecbur uyutuyorum, normalde 1,5 saatte basliyo uyut demeye, az once 2 saati buldurdum zar zor belki boyle uyur diye, 25dk uyudu ya 25Benimki sabah 7.30 da kalktı uyumadi daha az once pes etti kendi kendine uyudu![]()