- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #80.341
Kızlar paşamın kafasında konak iyice arttı zeytinyagi yapiyorum ama gecmiyor bir krem vardı burada söylenmişti hangisiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan sonra vermicem canım zaten aman işte herkes konusuyo surekli doymamış doymamış emzr surekli diye bende akşam acaba cidden doymuyo mu emzryim ne kadar emerse dedm gayette doyuyoms
Onu banada söylüyorlar ama ben hic birini dinlemiyorum cok biliyo gelsiler emzirsinler o zamanBundan sonra vermicem canım zaten aman işte herkes konusuyo surekli doymamış doymamış emzr surekli diye bende akşam acaba cidden doymuyo mu emzryim ne kadar emerse dedm gayette doyuyoms
Kızlar paşamın kafasında konak iyice arttı zeytinyagi yapiyorum ama gecmiyor bir krem vardı burada söylenmişti hangisiydi
kredi kartın online kullanıma kapalı sanırımSon iki gündür ebebekten alışveriş yapan var mı? Ben chicconun ürünlerinden almıştım, daha doğrusu sepete ekledim. Bi türlü alılı gerçekleştiremedim. Kart bilgilerini girince " yetki yok, izin yok, reddedildi" gibi uyarılar çıkıyor. Ordaki kızlarla ahbap olcam yakında günde on defa konuşuyoruz ama olmuyo olmuyo...
insallah :) erkek bebekler kiloyu göstermio ondan sormustum erkek mi die dedigin gibi sağlıklı olmasi önemliGece kundak ise yaradi12den sabaha kadar bi kez uyandi
tabi ben cok uyandim emzik verdm vs vs,ama guzeldi ins hep boyle devam eder
![]()
Anladım canım sağolMustela stelaker i onermisti arkadas cnm.benimkinin de tam beyninin oralarda var ve ablama sordum az daha bekle dedi sonra bebe yagi sur tara yika dedi. Beyninin orasi daha tam sert olmadigi icin ben bise yapmiyorum malesef..
Bu arada bebistam pasa gibi bakiyor vall
![]()
Bgn daha iyi canım karnı agryodu heralde kakasini yaptı rahatladiSeninkinin dun gozu acmis demek :) ikizi de aynini yapiyor bazen..aslinda doyunca birakiyorlar diye biliyorum ama genelde kisa bi sureden sonra ne zaman versen ac gibi saldiriyorlar sanirim.. En azindanbenimki sanki saatlerdir acmis gibi yapisiyo cop cop cop,kusmasi bu zamana kadar 2kez falan oldu.
Seninki bugun nasil?
Bende umursamiyodm denedim bi kere cidden aç mi diye bibdaha da denememOnu banada söylüyorlar ama ben hic birini dinlemiyorum cok biliyo gelsiler emzirsinler o zaman
Benimki de kusuyor once usutuyor mu dedikDoydgu zaman kabul etmyo mu peki benmki de çok emince kusuyo ama bi kere de doyunca hala meme istemesin benimkide 29 ocak doğumlu 10 gün önce 5200du
Ben ilk ay kullandim pompa cok rahat iyi sagiyor ama gercekten temizlemekten bunaliyor insanŞu pompaları nasıl temizliyorsunuz arkadaşlar yaa? Her defasında ıncık cıncık on parça sök yıka çok gıcık..Elimle sağlıyordum ne güzel. Çok Zahmetsizdi:) Ama baktım memeler Gül Hanım' ın ineğinden hallice olmaya başladı alıverdim bi pompa. Ahh şu yıkaması da olmasa...
Gece kundak ise yaradi12den sabaha kadar bi kez uyandi
![]()
Bende bir kac gündür kundak yapiyoru iyi oluyormus böyleAnladım canım sağolbal böceğin o benim
![]()
canım dun anneme geldim annem de kundak yaptı dun gündüz de bu gece de çok iyi uyudu artik ben de kundak yapacam hic bu kadar uzun sure uyumamisti ben de dinlrndim krndime geldim
![]()
Canim ben kalabaliga sokuyorum sese alisti kapat zili falan gelen besmasin zile kapiya vusun evde bebek var bilmiyolar sankiUykusu geliyor uyutmaya calisiyorum ama gazdan ya da kusma isteginden dalamiyor bir turlu Ben duzeltene kadar 2-3 Saat uyanik Kaliyor ya
Dersin yoruldu simdi emer uyur tam Tersi agliyor sinirinden memeyi emmiyor siniri gecene kadar bagirip duruyor
Dün ablasını da aldık dediğiniz gibi hava alsın diye parka gittik Nasıl yoruldu açık havada eve girer girmez kapandı gözler Amaa zil çaldı uyandı,karnı gürül gürül yatırdım gazdan uyandı,hem yorgundu hem uyuyamadı ya gece yarısına kadar cektirdi
Aynen Canm çok emince oluyoBenimki de kusuyor once usutuyor mu dedik
Siz yazinca emin oldum cok emince yapiyor
Ben ilk ay kullandim pompa cok rahat iyi sagiyor ama gercekten temizlemekten bunaliyor insan
Kaynar Suda bekletiyordum aparatlari cikartip
Canm bebekler doydugunu uzun bi zamana kadar anlamazlar hep aranır dururlar çoğunlukla gazdan . Ağzı olan konuşuyor bana da bebek biraz aglasa ac mi bu diyorlar. Düşün çocuğu olmayan bile diyoYa bazıları yaziyo burda doyunca almiyo feln diye bende doydugunu anlamıyo mu doymuyo mu acaba diye ne düşüncegimi sasrdm aynen yazık oldu valla
Ben dogdugundan beri uyuyunca kundak yapıyorum . Bu gün gecikmeli kalça ultrasonu çektik . Giderken uyuyordu ve kundakliydi doktorun yanına kadar açmadım uyanmasn diye. Doktor goruncebi ton saydı yok insan doğasına aykiriymis yok sana yapsalar hoşuna gider mi yok kollar zayıf kalır . Merak ediyrm kendi çocuğu varsa karısı ne yaptiGece kundak ise yaradi12den sabaha kadar bi kez uyandi
![]()
Aynen Canm esimde her zaman aç bu ac diye emzr diyip duruyordu dunde kusunca niye bu kadar emzrdn diyo kizdm bende her zaman ac ac diyip duruyosunz bi daha da knsma o zaman dedmCanm bebekler doydugunu uzun bi zamana kadar anlamazlar hep aranır dururlar çoğunlukla gazdan . Ağzı olan konuşuyor bana da bebek biraz aglasa ac mi bu diyorlar. Düşün çocuğu olmayan bile diyo
Ben dogdugundan beri uyuyunca kundak yapıyorum . Bu gün gecikmeli kalça ultrasonu çektik . Giderken uyuyordu ve kundakliydi doktorun yanına kadar açmadım uyanmasn diye. Doktor goruncebi ton saydı yok insan doğasına aykiriymis yok sana yapsalar hoşuna gider mi yok kollar zayıf kalır . Merak ediyrm kendi çocuğu varsa karısı ne yapti
Millet ac diyo bizimkide oyle "bak annem ac kaliyor diyo "diyo "onlardan iyimi bilcen kac cocuk buyutmusler " o anda cakasim geliyo hepsinin agzinaAynen Canm esimde her zaman aç bu ac diye emzr diyip duruyordu dunde kusunca niye bu kadar emzrdn diyo kizdm bende her zaman ac ac diyip duruyosunz bi daha da knsma o zaman dedm
Onlarin anneleri daha sıkı sariyorlarmis onlara bisimi olmusCanm bebekler doydugunu uzun bi zamana kadar anlamazlar hep aranır dururlar çoğunlukla gazdan . Ağzı olan konuşuyor bana da bebek biraz aglasa ac mi bu diyorlar. Düşün çocuğu olmayan bile diyo
Ben dogdugundan beri uyuyunca kundak yapıyorum . Bu gün gecikmeli kalça ultrasonu çektik . Giderken uyuyordu ve kundakliydi doktorun yanına kadar açmadım uyanmasn diye. Doktor goruncebi ton saydı yok insan doğasına aykiriymis yok sana yapsalar hoşuna gider mi yok kollar zayıf kalır . Merak ediyrm kendi çocuğu varsa karısı ne yapti