2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

19 sene içtim hergün bir pakaet bazen daha fazla.Hep dua ettim tiksineyim diye çok şükür tiksindim.
Cnm şimdik nasıl oldu anlatayım.....Ultrasonda 5 gün büyük görünüyordu benim bebis sora eşimle dediki yahu daha şimdiden 5 gün önceden gidemezki bebek oturduk ben sat ile ilgili konuştuk ben hep sat 2 nisan diyodum neremden attiysam artık çünkü eşimin doğum günü 3 nisan ve onun doğum günü benim regl bitmişti :KK53: ee ben 5 gün regl oluyom eşimin doğum günü 6. Gün oluyo o vakit ben 28 yada 29 Mart regl olmuşum meğer ultrason doğru soyluyomus ne akıllı kız :KK70::KK71:
benidde 28 mart :)

87liyim bende bizimde ilk bebiş. 21nisan benim sat senin?şimdilik çakmak erdeme gidiyorum ama memnun değilim. Temmuz sonu koşuyolu medipolde leyla hanıma geçicem. Sen nereye gidiyosun?

Benimde sat 26 nisan.aramizda5 gun var :) atasehir sifaya gidiyorum bende.emrah kol'a.medipol iyidir ya.ozel sigortan varsa karsiliosa dahada super :)

Ya ben sigarayı hala bırakamadımmmm. Nasıl bıraktınız? Kendimden utanıyorum. Çok iradesiz kötü bi anne Olacağım

Ametist merhaba sigarayi birakmak icin allen carr'in sigarayi birakmanin kolay yolu isimli kitabini okudum ben.15 yildir sigara icicisi olarak cok rahat biraktim.uzun bi kitap degil .okurken zorlanmazsin ama kitabi bitirdikten sonra %90 birakirsin.

Cnm sen cuma günü tam 11+0 oluyorsun ya ogun yapar yada 1 hafta sonra gel der belli olmaz ultrason tarihin önden gidiyormu peki yoksa sat la aynimi ona görede belirliyorlar
Selamlar kızlar kaç gündür yazamıyordum. Birazcık yoğun günler geçti gitti. Doktor beni 12. Haftamda çağırdı ikili test için en iyi zaman 12 dedi. Benimgümde 12+2 de inşallah güzel sonuçlar alırız.

Benimde sat 26 nisan.aramizda5 gun var :) atasehir sifaya gidiyorum bende.emrah kol'a.medipol iyidir ya.ozel sigortan varsa karsiliosa dahada super :)
Karşıdan ataşehire mi geliyosun hastane için. Şifayıda çok övüyolar. Benim kese 3gün geriden geliyodu tam olarak aslında 2gün var aramızda şuanda

Back
X