• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy minnoşumm herkes anaasına kaynanasına yaptırsın benim gibi :-):-)
Kalplilerden bir tanesinin yakından fotoğrafını çeker misin :) Benim kayın valideye yaptırayım :))

Eklentiler

• 20150608_191645.webp
    20150608_191645.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 52
Teşekkür ederiz komşuu komşuuu ellerin dert görmesin :)
Malum bizim bebişlerimiz kış bebeği olacak :) Battaniyeler şart olacak :)

Teşekkür ederiz komşuu komşuuu ellerin dert görmesin :)
Malum bizim bebişlerimiz kış bebeği olacak :) Battaniyeler şart olacak :)
Dedim ya komsucum Evimi bi kurayım sizlere de elimden geldigince yaparım :) yanlış anlaşılmasın ticari bi kaygım yok olamaz da kim isterse istediği şeyi yaparim

Bugün yordum kendimi agrım var. Kasiklarim ağrıyor. Karnımda acayip hareketlilik var. Küçük olmasa bebek diycem

Sorma ya çok sevindim eşim olmasa hala yapamazdim bu hesabı ya çünkü ben ilk doktora gittiğimde demişti hafta göre kesen büyük diye korkutmustu beni meğer ben doktorlara yanlış tarih veriyormusum hey allah :KK49:
:))) süper valla :)
Bu arada bence aralık ayında doğururuz gibi gelio :))
Çarşamba doktora gitcem bakalım neler olmuş :)

O sınavdanben de geçtim kendimi telkin etmeye çalışıyorum Rabbim nefes ömür verdiyse doğar yaşar vs ama ağlaya ağlaya 3 gün gecirdim okumadigim form kalmadi gebelikten zaten hassas insan bi de pat diye kurtaj diyebiliyor drlar çoğu kişinin de basina gelmiş güzel haberlerini bekliyorum canım

Selam arkadaşlar,

Maalesef perşembe günü kurtaj oldum,gelişmediğini söylediler.bende daha fazla bekleyerek psikolojimi bozmak istemedim.

Size hayırlı hamilelikler diliyorum.Ben ocak annesi olamayacağım,bir dahaki sefere allahın izni olursa inş olur.Kendinize çok dikkat edin,allah bebelerinizi size kavuştursun. Şimdilik hoşçakalın.

canm teşekkür ederm ama cok korkuyorm bugun öğlen arası yıne gıttm doktora esimin haberı yok gıttıgımden kalp atısını yıne duyamadık bırının bıle benm bebıslerım tup bebek canm bu yuzden klınıgı aradm sordum duymamız lazım dedıler herkes 20.gun duyarmıs kalp atısını ben 25.gun hla duyamadım okdar cok korkuyorm kı bunda önce 3 dusugum var bunlarında hevesı kursagımda klacak dıye cok korkuyorm elımde degıl :cry:
Canım tam kaç hafta kaç günlüksün.benimde ikiz benim 7+1 de duyduk

C
Selam arkadaşlar,

Maalesef perşembe günü kurtaj oldum,gelişmediğini söylediler.bende daha fazla bekleyerek psikolojimi bozmak istemedim.

Size hayırlı hamilelikler diliyorum.Ben ocak annesi olamayacağım,bir dahaki sefere allahın izni olursa inş olur.Kendinize çok dikkat edin,allah bebelerinizi size kavuştursun. Şimdilik hoşçakalın.
canım çok üzüldüm.. Rabbim sağlıkla yeniden hamile kalıp, kucağına almayı nasip eder inşallah..

Back
X