2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bnmki elini emmekten tahriş etmişti parmak eklemini. Emzik tutmuyor 3 tane denedik. En sonunda sulu dislik aldik. Onu biraz tuttu çok şükür :) eli dinleniyor en azından
bizimkide parmagını buldu sonunda ellerini komple sokuyodu alısırsa parmak emmeye yandık disligi bende verdm eline agzına götürüp duruyo

Minnosun salyasi baya akiyor,sile sile cenesi tahris olmus pütür pütür kırmızı bugun hafif uzerine dokundurarak sildim.. Krem sursem mi cesaret edemedim daha mi kotu yapar acaba diye
benimkininde oluyor. ben losyonundan sürüyorum. iyi geliyor.
yüzünü falan fena çizdiğinde de ondan sürüyorum.
Maaşaallah Sübhanaallah size... seninkinin saçları pek dökülmemiş.
oğlumun tepesi bildiğin kel oldu yaa..
konağından dolayı daha çok dökülüyor saçları. kendide yoluyor sağolsun.

Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Yok mu aranızda çalışan anne

Perşembe günü mevlit var kaynanama gidiyorum çok kalabalık olacak söz de yardim ama pasayla bir is yapamam ki kucaktan inmiyor nasıl alıştı kucağa anlamadım ya bir de kaka yaptı sırtına kadar cumadan beri yapmıyordu hep boyle olacak paşanın kakasini sanırım kızlar ikiniyor yapamiyor kulak copuyle oynuyirum poposunu doktor zararlı değil diyor ama bilemedim

Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Yok mu aranızda çalışan anne
İse giderken vedalas, gidecegini ama geri gelecegine onu inandir.
Sakın o görmeden sıvışarak evden çıkma.
Her ne kadar sen giderken aglamasa da, senin yokluğunu farkettiğinde anksiyete (ölüm korkusuna denk bir korku) yasarmis.
İşten gelince en az yarim saat aralıksız kuzunla ilgilen.
Senin yokluğunda ona bakacak kişiyle beraber besle altını değiştir, uyut.
Sabiha paktuna Keskin in anne işte kitabını okuyabilirsin.
Zor ama ne yapalım
En önemlisi geri döneceğine inandirman.

Oğlum benden önce çıkacak evden. Annem bakacak. Babası sabahları anneme bırakacak. Bize gelip gitmesi zor. Bende akşam iş çıkışı anneme gidicem. Eşimde işten gelip bizi alacak evimize gelicez. Bu biraz bizi zorlayacak ama başka da çaremiz yok şuanda

O zaman evden ucunuz çıkarsınız, esin oğlun ve seni annene bırakır, sen oradan ise gidebilirsin.

Ama bu kalan saci ilk sacinin ceyregi hemen hemen :) buna bile alisamadi gozum,tam keltos olsa napcam kim bilir.. Sacini yoluyo oyle mi bicirik ben de mi sursem acaba yuz kreminden..ilerlemedi ama kotu hissettiriyo bana yazik isilik gibi

Benimde dikkatimi çekti saclari maşallah cok güzel canim ben arko krem suruyorum bir gecede gecirdi tabi uyuduğu zaman surdum kalkinca sildim agzina falan gitmesin diye
Ama bu kalan saci ilk sacinin ceyregi hemen hemen :) buna bile alisamadi gozum,tam keltos olsa napcam kim bilir.. Sacini yoluyo oyle mi bicirik ben de mi sursem acaba yuz kreminden..ilerlemedi ama kotu hissettiriyo bana yazik isilik gibi

Benimde dikkatimi çekti saclari maşallah cok güzel canim ben arko krem suruyorum bir gecede gecirdi tabi uyuduğu zaman surdum kalkinca sildim agzina falan gitmesin diye

:) ben de kreminden sureyim bakalim o halde.. Ay bi de bunlar buyuyup tras olacaklar o zaman neler kullanirlar kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…