- 30 Ocak 2015
- 19.845
- 28.528
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.021
bizimkide parmagını buldu sonunda ellerini komple sokuyodu alısırsa parmak emmeye yandıkKizlar bnmki elini emmekten tahriş etmişti parmak eklemini. Emzik tutmuyor 3 tane denedik. En sonunda sulu dislik aldik. Onu biraz tuttu çok şükür :) eli dinleniyor en azından
benimkininde oluyor. ben losyonundan sürüyorum. iyi geliyor.Minnosun salyasi baya akiyor,sile sile cenesi tahris olmuspütür pütür kırmızı bugun hafif uzerine dokundurarak sildim.. Krem sursem mi cesaret edemedim daha mi kotu yapar acaba diye
Kızlar merhaba. Biz de 3,5 aylık olduk artık. Büyüyoruz. Buraya hiç yazmamıştım. 11 Nisanda işe başlayacaktım ama ay başına kadar ücretsiz izin aldım. Geçen gün öğleden sonra işe gitmem gerekti. Oğlumu anneme bıraktım. Zaten hemen hemen her gün sütümü sağıp stokladığım için rahat ettim. Ama oğlum onu bırakıp gittim diye ertesi gün öğlene kadar bana küstüYüzüme bakmadı, gözlerini hep kaçırdı benden. Ben de ona neden işe gitmem gerektiğini anlattım. Anladı sanırım öğleden sonra durum düzeldi. Şimdi haftaya işe başlayacağım ve yine küserse bana diye kara kara düşünüyorum. Çok zor günler bizi bekliyor gibi geliyor. Aranızda bu gibi durumla karşılaşan oldu mu?
Canım bu durumu çoğu arkadaşım yaşıyormuş çalışan anne olmak çok zor kusuyor bakmıyor diyorlar zamanla aliasacaklar canım sen olumlu bak onun geleceği için calisiyorsun Rabbim yardım etsinBu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Yok mu aranızda çalışan anne
ben dün başladım.. küsmedi ama çok özlemiş.. bugün biraz daha iyiyim dün kendimi çok kötü hissettimBu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Yok mu aranızda çalışan anne
İse giderken vedalas, gidecegini ama geri gelecegine onu inandir.Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Yok mu aranızda çalışan anne
Kendini kotu hissetme canim.ben dün başladım.. küsmedi ama çok özlemiş.. bugün biraz daha iyiyim dün kendimi çok kötü hissettim
İse giderken vedalas, gidecegini ama geri gelecegine onu inandir.
Sakın o görmeden sıvışarak evden çıkma.
Her ne kadar sen giderken aglamasa da, senin yokluğunu farkettiğinde anksiyete (ölüm korkusuna denk bir korku) yasarmis.
İşten gelince en az yarim saat aralıksız kuzunla ilgilen.
Senin yokluğunda ona bakacak kişiyle beraber besle altını değiştir, uyut.
Sabiha paktuna Keskin in anne işte kitabını okuyabilirsin.
Zor ama ne yapalım
En önemlisi geri döneceğine inandirman.
ben dün başladım.. küsmedi ama çok özlemiş.. bugün biraz daha iyiyim dün kendimi çok kötü hissettim
O zaman evden ucunuz çıkarsınız, esin oğlun ve seni annene bırakır, sen oradan ise gidebilirsin.Oğlum benden önce çıkacak evden. Annem bakacak. Babası sabahları anneme bırakacak. Bize gelip gitmesi zor. Bende akşam iş çıkışı anneme gidicem. Eşimde işten gelip bizi alacak evimize gelicez. Bu biraz bizi zorlayacak ama başka da çaremiz yok şuanda
benimkininde oluyor. ben losyonundan sürüyorum. iyi geliyor.
yüzünü falan fena çizdiğinde de ondan sürüyorum.
Maaşaallah Sübhanaallah size... seninkinin saçları pek dökülmemiş.
oğlumun tepesi bildiğin kel oldu yaa..
konağından dolayı daha çok dökülüyor saçları. kendide yoluyor sağolsun.
Ama bu kalan saci ilk sacinin ceyregi hemen hemen :) buna bile alisamadi gozum,tam keltos olsa napcam kim bilir.. Sacini yoluyo oyle mi bicirikben de mi sursem acaba yuz kreminden..ilerlemedi ama kotu hissettiriyo bana yazik isilik gibi
Benimde dikkatimi çekti saclari maşallah cok güzel canim ben arko krem suruyorum bir gecede gecirdi tabi uyuduğu zaman surdum kalkinca sildim agzina falan gitmesin diye
Benim kizimin adi da bilge ne cok bilge varmis ne guzelAaaa bilmiyordum :) çok seviyorum Bilge ismini
kurban olsun anneleri sakallarina:) ben de kreminden sureyim bakalim o halde.. Ay bi de bunlar buyuyup tras olacaklar o zaman neler kullanirlar kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?