- 30 Ocak 2015
- 19.851
- 28.555
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.141
Ateşim yok canm sizliyo arada dün akşamdan beri tek o memeyi veryrm geçmedi biBilmiyorumki canim benim oyle disardan belli olunca toplar aksamina hemen atesim cikiyodu enfeksiyon oldugu belli oluyodu. Mesela sag gogsumde bi top kaldi o zamanlardan hala gecmedi bile, aslinda bi meme muayenesi olmak istiyorum ama emzirme isi bittikten sonra, boyle kist kalanlarda duydum etrafimdan, atesin yoksa agrin yoksa dert etme sut birikmistir emzir sen
Balkabagina donusecenoh oh geziyomda geziyom...
Bakalım muşa dönünce nolcek
Balkabagina donusecenhem de en pembesinden
yok yaa denedım bırakmayı ama gözüne soktu parmagını morarana kadar agladı.bırak minnoşu rahat itsin gari...
sen daha önce kundak yapıyo muydun?Banada boyle bisey lazim. Ama durmazki benimki kiyameti koparir bunun icinde
Sigara mi ohe ya balkabağı acur turşu bişi olcamda ne acaba
Aaa ben kutuyu atmisim ama daha bir tanesini hic kullanmadimaventin kutusunda yazıyodu
yenileyin diye
hemde bir ay sonra
Canim once sutun sagabiliyorsan sag makinayla sinra emzir bebegine o sekilde acililir insallah ben o sekilde yapmistimAteşim yok canm sizliyo arada dün akşamdan beri tek o memeyi veryrm geçmedi bi
Dün geceden beri tek o gogsumu emzryrm sagiyorm da fayda etmedi canım hala aynı malesefCanim once sutun sagabiliyorsan sag makinayla sinra emzir bebegine o sekilde acililir insallah ben o sekilde yapmistim
yok yaa denedım bırakmayı ama gözüne soktu parmagını morarana kadar agladı.
sürekli uykusu bölünüyor kolları acıkta kalınca. böyle uykuları daha kaliteli
Kızlar. Oğlum kpin kucagindaydi öptü öyle bi agladiki morardi nefesi kesildi niye öyle yaptı ki nasil korktm ağlamak uzereyim şuan
Mastit olmussun.o gogsunden emzir.dusa gir sicak suyun altinda bol bol sag.ve doktora git.enfeksiyon varda 2 haftada zor gecer canim.Canim once sutun sagabiliyorsan sag makinayla sinra emzir bebegine o sekilde acililir insallah ben o sekilde yapmistim
yok yaa denedım bırakmayı ama gözüne soktu parmagını morarana kadar agladı.
sürekli uykusu bölünüyor kolları acıkta kalınca. böyle uykuları daha kaliteli
Daha önce lactamil meyveli Granül olandan bi kutu icmistim bu aksam ilk defa kutuda sütlü olandan aldım salep gibi süper bi tat ama bir bardağa 3 yemek kaşığı diyor şok oldum 200 gr lik kutu 5 kerelikçok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?