2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ateşim yok canm sizliyo arada dün akşamdan beri tek o memeyi veryrm geçmedi bi

Atom heart mother yine mii meme savaslari buyume atagi mi dicem ama eger huysuzluk uykusuzluk da varsa.. Benimki de bikac gundur memeyle savasiyor-ilk kez- hemkendi birakio hembana firca atiyo sanki agzindan ben cekiom dotune zor gelio son sutu cekmek . Zeynep hanimcigin keyfi nasil peki?

arkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı

Kızlar. Oğlum kpin kucagindaydi öptü öyle bi agladiki morardi nefesi kesildi niye öyle yaptı ki nasil korktm ağlamak uzereyim şuan

yok yaa denedım bırakmayı ama gözüne soktu parmagını morarana kadar agladı.
sürekli uykusu bölünüyor kolları acıkta kalınca. böyle uykuları daha kaliteli

Benmkinin de kollar hep acikti hic sevmezdi yorgan altinda kalmalarini,ama hemsire gecen ay kundak yap dedi rahat uyusun.. Denedim alisti ama battaniyesiyle yapiom,gunduz dgl gece ise yariyor..1.5saate uyanirdi smdi uc oldu

Kızlar. Oğlum kpin kucagindaydi öptü öyle bi agladiki morardi nefesi kesildi niye öyle yaptı ki nasil korktm ağlamak uzereyim şuan

Oyy,bebeklere belli olmuyor.. Gecen gun bnmki durdu bi patlatticigligi.. Normal aglama degildi cok kizgindi ve seninki gbi nefessiz kaldi bikac sn.. Sonra gecti gitti

Kizlar oglumun yuzundeki egzama vucuduna yayildi.doktora gittik.kortizonlu krem verdi.3 gun yuzune kullanicaz sonrada coresatin kullanicam.yuzu icin lanolin kremi verdi.cok can sikici bir durum.sizde boyle olan varmi

Daha önce lactamil meyveli Granül olandan bi kutu icmistim bu aksam ilk defa kutuda sütlü olandan aldım salep gibi süper bi tat ama bir bardağa 3 yemek kaşığı diyor şok oldum 200 gr lik kutu 5 kerelik çok az

yok yaa denedım bırakmayı ama gözüne soktu parmagını morarana kadar agladı.
sürekli uykusu bölünüyor kolları acıkta kalınca. böyle uykuları daha kaliteli
o kürdan parmakları o gözden milyarlarca kere çektim be
Daha hala olabiliyor..6 ay olsun otursun diyoz şimdide
Gazlıyken 3 ayın arkası idi

Daha önce lactamil meyveli Granül olandan bi kutu icmistim bu aksam ilk defa kutuda sütlü olandan aldım salep gibi süper bi tat ama bir bardağa 3 yemek kaşığı diyor şok oldum 200 gr lik kutu 5 kerelik çok az
benim kaçıncı kutu..3 kaşığa bende isyan ettimdi başlarda..sonrası
Bi kaç ihtiyacımdan daha kıstım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…