2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O
turuncada bitmiyor canim emekliyecek falan dahada ilgi üzerinde olacak olsun ama herseye deger büyük oglani hatirladim bir an
o kadar olsun. şimde zaman gecırmek için ne yapacagımızı şaşırıyoruz. otursa
oyun parkı alıp içine atıcam oynasın
babasının kucagında takılsın pc basında

o kadar olsun. şimde zaman gecırmek için ne yapacagımızı şaşırıyoruz. otursa
oyun parkı alıp içine atıcam oynasın
babasının kucagında takılsın pc basında
Benim besik oyunparki olan besiklerden zaten de ben hayir diuordum kizarmis gibi oda bana kiziyordu iiihh yapiyordu sipa buda ona benzerse isimiz var yani ama olsun saglugi yerindeya cok sukur Yaradana

Kizlar oglumun yuzundeki egzama vucuduna yayildi.doktora gittik.kortizonlu krem verdi.3 gun yuzune kullanicaz sonrada coresatin kullanicam.yuzu icin lanolin kremi verdi.cok can sikici bir durum.sizde boyle olan varmi
Canim, benim ilk bebegimde de olmuştu bunda da oldu. Bileklerinde var özellikle.
Bize de kortizonlu ilaçlar verdiler. mecbur olmadıkça kullanılmaması gereken bir ilaç kortizon.
30gr elecon 70gr vazelin karışımını eczaciya hazirlatip incecik egzama olan bölgeye suruyorsun.
En fazla 3 kere ve en sık 12 saat arayla. Çok geniş bolgelere olmamak üzere...
Ben yüzüne hiç surmedim.
Bu duruma atopik dermatit diyorlar.
Vücut yağ dengesi henuz tam oluşmadığı için oluyormuş.
Bu bebekleri haftada 2den fazla yikamamak ve vücutlarını iyi nemlendirmek gerekiyor.
Geçmiş olsun.

Akilli cocuk opmesin diye protesto etti herhaldee
Heralde bide yatirdim uyumadi yatak odasında sessiz sessiz bakıyordu etrafa 1 saat oldu hala bakiyo bende aliyimda getiriyim dedim sonra kpin kucağına verdm mutfağa gttm benim gitmeme mi ağladı yoksa geçen günde ben gidiyorum oğlum by by dedm sakasina nasl agladi essek

Oyh kiyamam yavrum yaa demekki seni istiyordu oglusu aglatma verme ilk aldigin zaman biraz oyna oyle ver

Gunaydinnn

Oglumla bugun Kral Gununu kutlayacaktik,gezecektik guya,eglenceler yapiliyor herkes sokaga dokuluyor normalde.. Ama hava berbat otesi hollandalilar vazgecmiyor bu havada bile emmeee ben ogluma kiyamam,zatn bn d usutmuusm ahh yine evdeyiz anlicagniz,sigara gelsinnn

Oturuncada bitmiyor canim emekliyecek falan dahada ilgi üzerinde olacak olsun ama herseye deger büyük oglani hatirladim bir an

Benim cancan oglum haftalardir kucagimda oturur pozisyona atiyor kendini,bi otursa da rahatlasam diyorum belki kucagimi eskisi gibi istemez o zaman adini kucakci kattim zati

Ayin 3unde 3.ay dolacak ve yanlis degilsem 2.aydan sonra basladi gulmelere. uzaktan gorunce de fark edip guluyor

Senin bebegin nasil oldu cnm bu arada? Ins cok iyidur sagliklidir
Beyindeki görme sinirleri etkilenmiş kanamadan. Vep testi yaptırdık iyi çıkmadı. Çok az görüyor tahminime göre ve göz kontağı kurup gülmedi hiç . Ondan merak ettim aslında. Bi tedavisi de yokmuş napcaz bilmiyorum.

çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya

Allahim sifa versin minicige insallah bi yol bulunur bi tedavisi cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…