- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.181
otursa falan en azından daha rahat ederız bence. derdini anlatabılen çocuk candır
o kadar olsun. şimde zaman gecırmek için ne yapacagımızı şaşırıyoruz. otursaO
turuncada bitmiyor canim emekliyecek falan dahada ilgi üzerinde olacak olsun ama herseye deger büyük oglani hatirladim bir an
Benim besik oyunparki olan besiklerden zaten de ben hayir diuordum kizarmis gibi oda bana kiziyordu iiihh yapiyordu sipa buda ona benzerse isimiz var yani ama olsun saglugi yerindeya cok sukur Yaradanao kadar olsun. şimde zaman gecırmek için ne yapacagımızı şaşırıyoruz. otursa
oyun parkı alıp içine atıcam oynasın
babasının kucagında takılsın pc basında
Canim, benim ilk bebegimde de olmuştu bunda da oldu. Bileklerinde var özellikle.Kizlar oglumun yuzundeki egzama vucuduna yayildi.doktora gittik.kortizonlu krem verdi.3 gun yuzune kullanicaz sonrada coresatin kullanicam.yuzu icin lanolin kremi verdi.cok can sikici bir durum.sizde boyle olan varmi
Cidden bilmiyordum grupta başka Bilgelerimiz olduğunu :) senin benim ve Surrender ın bebişler adaş çıktı <3 başka var mı acaba?Benim kizimin adi da bilge ne cok bilge varmis ne guzel
Yoo daha dün gorduUzun zamandir görmediyse yabancikamista olabilier
Yoo daha dün gorduneyse bi daha yapmaz insallh essek korkuttu bizi
Heralde bide yatirdim uyumadi yatak odasında sessiz sessiz bakıyordu etrafa 1 saat oldu hala bakiyo bende aliyimda getiriyim dedim sonra kpin kucağına verdm mutfağa gttm benim gitmeme mi ağladı yoksa geçen günde ben gidiyorum oğlum by by dedm sakasina nasl agladi essekAkilli cocuk opmesin diye protesto etti herhaldee
Heralde bide yatirdim uyumadi yatak odasında sessiz sessiz bakıyordu etrafa 1 saat oldu hala bakiyo bende aliyimda getiriyim dedim sonra kpin kucağına verdm mutfağa gttm benim gitmeme mi ağladı yoksa geçen günde ben gidiyorum oğlum by by dedm sakasina nasl agladi essek
Kp isteynce verdm ne biliyim biraz pispisladm sırtını yazık oda korktu gormeden gitmek istemedi ama tam bi saat meme emdik ayrılmadı memeden yavrumOyh kiyamam yavrum yaa demekki seni istiyorduoglusu aglatma verme ilk aldigin zaman biraz oyna oyle ver
Senide protesto etmis emerim kimse alamasin diye herhaldeKp isteynce verdm ne biliyim biraz pispisladm sırtını yazık oda korktu gormeden gitmek istemedi ama tam bi saat meme emdik ayrılmadı memeden yavrum
Öyle valla bnmki memeyi çok sevyo zaten surekli ver kabul eder en az yarım saat emiyoSenide protesto etmis emerim kimse alamasin diye herhaldeneyse olmus bitmis benimkide bazen yapiyo oyle bebisleri anlamak zor canim
Öyle valla bnmki memeyi çok sevyo zaten surekli ver kabul eder en az yarım saat emiyo
Oturuncada bitmiyor canim emekliyecek falan dahada ilgi üzerinde olacak olsun ama herseye deger büyük oglani hatirladim bir an
Kızlar bebekleriniz sizi görünce gülüyor mu ve kaç aylık tam olarak hafta falan
Beyindeki görme sinirleri etkilenmiş kanamadan. Vep testi yaptırdık iyi çıkmadı. Çok az görüyor tahminime göre ve göz kontağı kurup gülmedi hiç . Ondan merak ettim aslında. Bi tedavisi de yokmuş napcaz bilmiyorum.Ayin 3unde 3.ay dolacak ve yanlis degilsem 2.aydan sonra basladi gulmelere. uzaktan gorunce de fark edip guluyor
Senin bebegin nasil oldu cnm bu arada? Ins cok iyidur sagliklidir
çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaBeyindeki görme sinirleri etkilenmiş kanamadan. Vep testi yaptırdık iyi çıkmadı. Çok az görüyor tahminime göre ve göz kontağı kurup gülmedi hiç . Ondan merak ettim aslında. Bi tedavisi de yokmuş napcaz bilmiyorum.
Beyindeki görme sinirleri etkilenmiş kanamadan. Vep testi yaptırdık iyi çıkmadı. Çok az görüyor tahminime göre ve göz kontağı kurup gülmedi hiç . Ondan merak ettim aslında. Bi tedavisi de yokmuş napcaz bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?