- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.161
Sigara mi o
Yapmiyodum. Uyuyamadigi zaman ince sariyorum artiksen daha önce kundak yapıyo muydun?
Bıyıklı mi kpKızlar. Oğlum kpin kucagindaydi öptü öyle bi agladiki morardi nefesi kesildi niye öyle yaptı ki nasil korktm ağlamak uzereyim şuan
Hergun yeni birsey ogreniyo. Nerden ogreniyosa? ... Ciglik atiyodu 1 haftadir neseliyken, simdide sinirli halini gordum bu aksam ellerini yumruk yapip sikiyo ikiniyomus gibi tufah bi ses cikariyo cadiAtom heart mother yine mii meme savaslari buyume atagi mi dicem ama eger huysuzluk uykusuzluk da varsa.. Benimki de bikac gundur memeyle savasiyor-ilk kez- hemkendi birakio hembana firca atiyo sanki agzindan ben cekiom dotune zor gelio son sutu cekmek . Zeynep hanimcigin keyfi nasil peki?
Gecer bence muhtemelen... Emsin yeterki...Ateşim yok canm sizliyo arada dün akşamdan beri tek o memeyi veryrm geçmedi bi
Benim kizda kayinvalidemin kucaginda agliyorKızlar. Oğlum kpin kucagindaydi öptü öyle bi agladiki morardi nefesi kesildi niye öyle yaptı ki nasil korktm ağlamak uzereyim şuan
Sakallari batmistirKızlar. Oğlum kpin kucagindaydi öptü öyle bi agladiki morardi nefesi kesildi niye öyle yaptı ki nasil korktm ağlamak uzereyim şuan
İlk defa yaptı böyle ya içim gitti kiyamam ben onaOyy,bebeklere belli olmuyor.. Gecen gun bnmki durdu bi patlatticigligi.. Normal aglama degildi cok kizgindi ve seninki gbi nefessiz kaldi bikac sn.. Sonra gecti gitti
Her zaman duruyo kp kucaginda seviyo hatta niye öyle yaptı anlamadmBenim kizda kayinvalidemin kucaginda agliyorne zaman onu gorse, ertesi gun huyu degisiyo cocugumun ya
Evet Canm ama ilk defa opmedi ki sonctaBıyıklı mi kp
İnşallah geçerGecer bence muhtemelen... Emsin yeterki...
Heralde başka bi ihtimal gelmiyo aklma ama o kadar aglicak ne vardı içim yandı rsmenSakallari batmistir
Uzun zamandir görmediyse yabancikamista olabilierEvet Canm ama ilk defa opmedi ki soncta
böyle böyle büyüyecekler. 3 ay geçsino kürdan parmakları o gözden milyarlarca kere çektim be
Daha hala olabiliyor..6 ay olsun otursun diyoz şimdide
Gazlıyken 3 ayın arkası idi
böyle böyle büyüyecekler. 3 ay geçsin
6 ay geçsin
1 yaşını geçsin...
Kızlar bebekleriniz sizi görünce gülüyor mu ve kaç aylık tam olarak hafta falan
evet gülüyor. hatta muhabbet kuşu gibi bu aralar.Kızlar bebekleriniz sizi görünce gülüyor mu ve kaç aylık tam olarak hafta falan
otursa falan en azından daha rahat ederız bence. derdini anlatabılen çocuk candırAsil 6.aydan sonra antrenman basliyor canlar
Evet gülüyor 11inde 3 ayini dolduracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?