- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.241
ben aralık annesıyım aslında. arafta kaldıydım bilemedim ne tarafta olacagımı, bende burayı, sizi seçtimay sen bida kalma hamile
Bobunu çıkardıydın
Soru cevap soru cevap bi ara haddini aşıp 2015 aralık analarına bile sarktın
Doğumdan sonrada siyasi kelamlar idip ağzını kapattırdın
Söre bam bam
hemşire 7 damla dedi. ama alışsın diye şimdilik 3 damla ver dedi.gazideki dohtor ii dediler bizim izmir tayfası..önerdi 3 er defa 4 er damla... Na bunu eşime zor bellettim 4 kere 3 gündemi dedi o kadar yani
Olabilir canım bi daha da bırakmam :)Bence seninki o an senle olmayi cok istiyormus,senden baskasina gidince cildirmis
Bende diyodum kadın nerelere gitti diye ...Parabenler
(Metil Propil Butil Etil)
Raf ömrünü uzatıcı olarak kullanılan madde ciltte egzama tipi tahriş ve alerjik reaksiyonlara sebep olur. Benzoik asidin bir türevidir. Zehirli ve toksik bir maddedir. Parabenler vücutta östrojeni taklit eden madde olarak bilinir. Göğüs kanseri hastası kadınlar üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda alınan tümör örnekleri içinde bol miktarda paraben maddesi olduğu ortaya çıkmıştır. Vücutta hormanal etkileri artıran kimyasal maddelerin kullanılması özellikle öströjen hormonuyla artan göğüs kanserinin yaygınlaşmasına sebep olmuştur. Göğüs dokusundaki yoğun yağ oranı vücuttaki toksik maddelerin burada yoğunlaşmasına ve göğüs kanserinin en yaygın kanser çeşidi olmasına sebep olmaktadır
Bende diyodum kadın nerelere gitti diye ...
Araştırmadaymış
Eskiden int yoktu acaba sen bir meydan larusaa cocuğumusun
Dohtor kakaso siyah olursa çok 3 damlaya düşür dedi..hemşire 7 damla dedi. ama alışsın diye şimdilik 3 damla ver dedi.
aynen canım yaBen ilk çocuğuma da yaptirmamistim. Buna da yaptırmadım.
yaptiran, yaptırmayan hiçbir anne pişman olmasin dilerim.
ayyy onlar vardı dimi
ne güzel günlerdi yaa
siyah olması kaçınılmaz bişiDohtor kakaso siyah olursa çok 3 damlaya düşür dedi..
Sadece 4 ay yarın doluyor..şu listeye başlasammı bilemedim
6 ay geç dedi ..cocuk yemek seciyor öğürüyormuş yoksa..aman direk cırba değil.anne sütü gibi sıvıya 3 bisküvü amma abarttım bende
bizde de vardı aynısıben resimlerine bakardım ...bi siyah sabah gazetesinin verdiği bide kırmızı hürriyetin mi milliyetinmi verdiği vardı
Yarın başlıcam cici bebe alcam..yok kı adam dedi cok siyah olursa dedi..şimdilik durumm iyi..siyah olması kaçınılmaz bişi
neden öyle saçma sapan bişi dedı kı?
cici bebe mi atıyorsun süte?
muhakkak siyah olacaktırYarın başlıcam cici bebe alcam..yok kı adam dedi cok siyah olursa dedi..şimdilik durumm iyi..
ayyyyAynısını bizimkide yapiyo parmağını bulunca cikaryo ellerinizaten benmki emmeyi. Cok seviyo memeye aşık dk başı meme ver kabul ediyo
Sörrrr kız kafam durmuşşşmuhakkak siyah olacaktır
aslında cici bebe alma canım yaa, kendin yap . çok şekerli o
tarifteki ''organik'' leri salla tabii
o abartı olmus.
- 2 çay bardağı organik tam buğday unu
- yarım çay bardağı organik irmik
- 2 çay bardağı organik pirinç unu veya yulaf unu
- 4 yemek kaşığı tuzsuz organik tereyağı
- 1 yemek kaşığı yoğurt ve hamur kıvam alacak şekilde varsa yoğurt suyu veya peynir altı suyu
- Hamurun katı olması durumunda 2 yemek kaşığı meyve püresi (organik mevsim meyvesi tercihimiz)
Yapılışı:
- Oda sıcaklığındaki tereyağına, un hariç tüm malzemeler eklenip yoğurulur, hamuru kontrol altında tutmak için un azar azar eklenerek ele yapışmayacak kadar yumuşak bir hamur hazırlanır,
- İstenilen şekiller verilerek,
- Önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında 20-25 dk altın rengi olana kadar pişirilir.
Püf Noktalar :
Bize göre tatsız ama henüz bizim tanıştıklarımız ile tanışmayan bebeklerimizin damağına uygun sağlıklı bir atıştımalık.
- Fırın içerinde beklerse çok kuru olur, hemen çıkarmak gerekiyor.
- Ben parmak şeklinde yapıp Berra’ya diş kaşıyıcısı olarak veriyorum, bir miktarını ise rondadan çekip direkt katıyorum kahvaltısına, ezmek zorunda kalmıyorum.
- Çok sert olmasın isterseniz, hafif sıcaklığını korurken cam kavanoza koyup ağzı kapalı saklanırsa ezmesi daha kolay bir kıvam alıyor.
inşallah sorun olmazzinş olmaz canım. bu işler belli olmuyor çünkü.
ben şansa bırakmak istemedim.
kendin yaparsan içinde ne var ne yok bilirsin. hem cici bebe kabız yapıyormusSörrrr kız kafam durmuşşş
Bende bisküvi tatlı diye düşünüyordum acıkcası..sahi kendin yap
Aptal kafam ekmeğimi bile kendim yapom ben
Bebek olunca zaaar düşünemedim
Yarın alıp yapayım ben ama fazlasını derindondurucaya koyarım
Cahide jibek diye bi siteye denk geldiydim baya oluyor..kendim için oradan bir sürü yemek kek poğaça öğrendim..temiz ayrıca cocukları için süt dilimi bi le yapmış kadınbende büyünce yapcam diodum bi bakim hiç böle tarifi var mı
Sör şaban yılmazın başına ne geldi?kendin yaparsan içinde ne var ne yok bilirsin. hem cici bebe kabız yapıyormus
bişi vercegınden zaman nete bak direkt yapılıyorsa yap
o kimSör şaban yılmazın başına ne geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?