- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.281
parayı kim sevmez
Biraz da masaj yap sical havlu falan koy gecer insallahDün geceden beri tek o gogsumu emzryrm sagiyorm da fayda etmedi canım hala aynı malesef
Cidden bilmiyordum grupta başka Bilgelerimiz olduğunu :) senin benim ve Surrender ın bebişler adaş çıktı <3 başka var mı acaba?
Bu arada bir de sivaslıyım dersen hemşehri de çıkarız
Sicak suyla ovaladm biraz dağıldı sertlik tamamen gecmesede daha iyiBiraz da masaj yap sical havlu falan koy gecer insallah
Facebook grubunun ismi ne bende katılayım..seyda2104 aynen oyle canim hem kizlarimiz adas hem de hemsehriymisiz bizim face gurubunda da bir tane daha var onun adi da bilgenur benim bildigim 4 oldu biz esimle cok seviyoruz kizimin ismini
Hadi gecmis olsun, insallah zorlanmadan atlatir minnosungünaydın kızlar, aşımızı olduk geldik uyuyoruz :=)
uykusundan kaldırıp götürmüştüm zaten. ağladı ama yırtmadı kendını.küçük şekeri yerim ben nasılda olgun yaa ısırırım agzını yüzünü
darısı olmayanların başına
Atom heart mother seninki ne zaman olacak? Pembedon5 senınkı de 28 aralık sanırım
yoksa değil miydi?
niye öyle ki?Hadi gecmis olsun, insallah zorlanmadan atlatir minnosun10 mayisa randevu verdiler bize hep gec randevu veriyolar nedense en azindan benim marazli velet toparlanmis olur biraz ...
Bilmiyorumki...niye öyle ki?
hasta oldugu için 10 mayıs olması iyiBilmiyorumki...
Butun bebekleri ayni tarihe ayarliyo olabilirler bence.hasta oldugu için 10 mayıs olması iyi
ama neden hep geç yapıyorlar
2015 aralik-2016 ocak anneleri canimFacebook grubunun ismi ne bende katılayım..
Markasi ne sur? Gerci hepsi ayni damlayi veriyodur... Bugun kontrole goturdum zeynebi, boyle boyle kan damlasi veriyolarmis kullanilmasi gerekiyomu kan degerlerine falan bakilmadan? Diye sordum. Sadece anne sutu aliyosa vermen lazim dedi, findik durmuyodu fazla irdeleyemedim. Sen ne yapacaksin? Muadili falan vermeyi dusunuyormusun? Benimki ishal bitti gazdan durmuyo gene gece gunduz, bide buna baslarsak ne olacak bagarsaklar dusunemiyorumsaglık ocagı kan damlası verdi. parabenın a.. etmişlertabii ki kullanmayacagım
Sanki uzerinden yillar gecmis gibi degil mi?4 ocak doğum günümdü..kociş süpraiz yaptı bana kız hiç yazdırırmıyım ..o gün doğdu o ve muşa inanılmaz kar yağıyordu
Senin o günler geldi aklıma nişan mı ne geldiydi atomunda suyu
Sen buraya 1 ocakta doğar inşallah yazarken az daha pırtlıcaktı evde minnoşdemesek hastaneyede gitmicedin
Ay duygulandım
vegaferon. hiçbirini şuan vermeyi düşünmüyorum. ek gıdaya başlamadan kabızlıkla uğraşamamMarkasi ne sur? Gerci hepsi ayni damlayi veriyodur... Bugun kontrole goturdum zeynebi, boyle boyle kan damlasi veriyolarmis kullanilmasi gerekiyomu kan degerlerine falan bakilmadan? Diye sordum. Sadece anne sutu aliyosa vermen lazim dedi, findik durmuyodu fazla irdeleyemedim. Sen ne yapacaksin? Muadili falan vermeyi dusunuyormusun? Benimki ishal bitti gazdan durmuyo gene gece gunduz, bide buna baslarsak ne olacak bagarsaklar dusunemiyorum
Bende rahat rahat takiliyodum daha bu gelmez diyeevet ama hep hayırlısını diledim
kendinden geldi ama allah hissettırmedı dogum sancısını. 1 gün öncesınden cektım
bebek dogacak benım haberım yok
bence yazdırma çocuk her dogum gününde sinir olacak size. gerci yazmıyorlar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?