2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

seyda2104 aynen oyle canim hem kizlarimiz adas hem de hemsehriymisiz bizim face gurubunda da bir tane daha var onun adi da bilgenur benim bildigim 4 oldu biz esimle cok seviyoruz kizimin ismini

Hadi gecmis olsun, insallah zorlanmadan atlatir minnosun 10 mayisa randevu verdiler bize hep gec randevu veriyolar nedense en azindan benim marazli velet toparlanmis olur biraz ...

Nuk kauçuk damaklı biberon siparis ettim bakalım nolcak bizim bıdik bu biberonu da almazsa yuh diyecegim suan 3 farklı biberon var nuk ile 4 olacak

saglık ocagı kan damlası verdi. parabenın a.. etmişler tabii ki kullanmayacagım
Markasi ne sur? Gerci hepsi ayni damlayi veriyodur... Bugun kontrole goturdum zeynebi, boyle boyle kan damlasi veriyolarmis kullanilmasi gerekiyomu kan degerlerine falan bakilmadan? Diye sordum. Sadece anne sutu aliyosa vermen lazim dedi, findik durmuyodu fazla irdeleyemedim. Sen ne yapacaksin? Muadili falan vermeyi dusunuyormusun? Benimki ishal bitti gazdan durmuyo gene gece gunduz, bide buna baslarsak ne olacak bagarsaklar dusunemiyorum

Sanki uzerinden yillar gecmis gibi degil mi?

vegaferon. hiçbirini şuan vermeyi düşünmüyorum. ek gıdaya başlamadan kabızlıkla uğraşamam
benım bildiğim anne sütü alan bebeğin asıl almaması gerek :=)
mide gazı sanırım? kaç kilo senınkı şuan*

Bende rahat rahat takiliyodum daha bu gelmez diye hey gidi... 180 derece hayatimiz degisti be...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…