2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim cancan oglum haftalardir kucagimda oturur pozisyona atiyor kendini,bi otursa da rahatlasam diyorum belki kucagimi eskisi gibi istemez o zaman adini kucakci kattim zati
Ister canim o zaman daha duskun oluyor sana ama emekledigi zaman tadindan yenmiyor bitak otursun kucaginda jendini guvende hissediyo sonra ustesende grlmiyor kucaga

Allah sifa versin canim ben bilmiyordum insallah seninkide bir an evvel saglifina kavusur

günaydın kızlar, aşımızı olduk geldik uyuyoruz :=)
uykusundan kaldırıp götürmüştüm zaten. ağladı ama yırtmadı kendını. küçük şekeri yerim ben nasılda olgun yaaısırırım agzını yüzünü
darısı olmayanların başına
Atom heart mother seninki ne zaman olacak? Pembedon5 senınkı de 28 aralık sanırım
yoksa değil miydi?

günaydın canım .. 2. ay aşısı kadar zor mu atlatılıyo bunlar daha mı hafif. yoksa aynı mı

dudusuz kalırsak naparuk kıaz

Oturuncada bitmiyor canim emekliyecek falan dahada ilgi üzerinde olacak olsun ama herseye deger büyük oglani hatirladim bir an
Ama yani bence emekleme oturma başka ya..tabiki ilgilencez ama kendini ifade edebilicek ve gece uyucak uyucaz
Yani karnı tok altı temiz olunca kenarda oturdupu yerden oncak oynasın
Varsın kırsın döksün evi

Teşekkür ederim ve şükrederim ki;Yaradan’a kulluğun,kullara ait ne var ise hepsinden öte hepsinden lezzetli tadını hediye ettin.

Teşekkür ederim ve şükrederim ki;can parçamın gün be gün büyümesine,değişmesine,gelişmesine an be an şahit olabildim.

Teşekkür ederim ve şükrederim ki;bu kış ben ve sevdiklerim sağlıkla uyandık her güne.

Teşekkür ederim ve şükrederim ki; hastalığa,zorluğa,vedaya,kayıplara sabrımı ve tevekkülümü geliştirdin.

Teşekkür ederim ve şükrederim ki; aile olmanın sorumluluğunu sevgiyle,saygıyla,özveriyle taşıyabilmenin huzurunu yerleştirdin yüreğime.
.
.
.

30 aralık ikibinnnn on beaaaşşş
Kp eşimin aklına giremedi bi türlü 2016 yazdırcakmışız yıl kaybıymımışımıışşıımış...
Yemezler..
2015 li ...
Seninkide 1 ocak olamadı be
Milyar kere inşallah dedik sana
4 mayısta annemlerin sağlık ocağına gidip yaptırcaz pönomok mu ne idi
Bıktım aşıdan bıktım

ve rabbi 2 gün 7 şer saatten oğlundan ayrı tutarak kadını terbiye etti..
Tevrat 8:9 bölüm 5

evet ama hep hayırlısını diledim
kendinden geldi ama allah hissettırmedı dogum sancısını. 1 gün öncesınden cektım
bebek dogacak benım haberım yok

bence yazdırma çocuk her dogum gününde sinir olacak size. gerci yazmıyorlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…