- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.201
Ister canim o zaman daha duskun oluyor sana ama emekledigi zaman tadindan yenmiyor bitak otursun kucaginda jendini guvende hissediyo sonra ustesende grlmiyor kucagaBenim cancan oglum haftalardir kucagimda oturur pozisyona atiyor kendini,bi otursa da rahatlasam diyorumbelki kucagimi eskisi gibi istemez o zaman adini kucakci kattim zati
Allah sifa versin canim ben bilmiyordum insallah seninkide bir an evvel saglifina kavusurBeyindeki görme sinirleri etkilenmiş kanamadan. Vep testi yaptırdık iyi çıkmadı. Çok az görüyor tahminime göre ve göz kontağı kurup gülmedi hiç . Ondan merak ettim aslında. Bi tedavisi de yokmuş napcaz bilmiyorum.
günaydın canım .. 2. ay aşısı kadar zor mu atlatılıyo bunlar daha mı hafif. yoksa aynı mıgünaydın kızlar, aşımızı olduk geldik uyuyoruz :=)
uykusundan kaldırıp götürmüştüm zaten. ağladı ama yırtmadı kendını.küçük şekeri yerim ben nasılda olgun yaa ısırırım agzını yüzünü
darısı olmayanların başına
Atom heart mother seninki ne zaman olacak? Pembedon5 senınkı de 28 aralık sanırım
yoksa değil miydi?
dudusuz kalırsak naparuk kıazAman 20 dk bir uyanıp duruyo..
Dün sizi videoya almalı idi
Şiii anlamasada eymen uyanık oldugunda kendini uğurlat..işe gidiyo anne felan de
Yalandan evden cıkan anne olma çarparım hatta dudunu keserim
İzmire geleli amma dudu kestim be
o an dötün tavan oluyor dimievet gülüyor. hatta muhabbet kuşu gibi bu aralar.
özellikle dısarı cıktıgımızda biri kucagına aldıgında gözü hep bende oluyor
gören bana düşkün sanıyor
aslında olmuyor. benımkı resmen oynuyor çevreyeo an dötün tavan oluyor dimi
2. ay aşısında 2 bacak 1 kol. kol 1 hafta sonra yapıldıgünaydın canım .. 2. ay aşısı kadar zor mu atlatılıyo bunlar daha mı hafif. yoksa aynı mı
Ama yani bence emekleme oturma başka ya..tabiki ilgilencez ama kendini ifade edebilicek ve gece uyucak uyucazOturuncada bitmiyor canim emekliyecek falan dahada ilgi üzerinde olacak olsun ama herseye deger büyük oglani hatirladim bir an
Allah şifa versin asbala..geçmiş olsun canım..Beyindeki görme sinirleri etkilenmiş kanamadan. Vep testi yaptırdık iyi çıkmadı. Çok az görüyor tahminime göre ve göz kontağı kurup gülmedi hiç . Ondan merak ettim aslında. Bi tedavisi de yokmuş napcaz bilmiyorum.
günaydın kızlar
Evde şimdi çocuğuyla vakit geçirenler sizlere gıcık oluyorum
görecez senide okul açılıncaoğlum kucamda foto atimmi sana
Aaaa senınkı kayınandadı dimi
kolay atlatmıştık onu darısı 4. ay aşısına2. ay aşısında 2 bacak 1 kol. kol 1 hafta sonra yapıldı
o yüzden kıyaslayamayacagım çünkü aynılar
günaydın kızlar, aşımızı olduk geldik uyuyoruz :=)
uykusundan kaldırıp götürmüştüm zaten. ağladı ama yırtmadı kendını.küçük şekeri yerim ben nasılda olgun yaa ısırırım agzını yüzünü
darısı olmayanların başına
Atom heart mother seninki ne zaman olacak? Pembedon5 senınkı de 28 aralık sanırım
yoksa değil miydi?
mısaaa yı özledim bugün at bana resminioğlum kucamda foto atimmi sana
Aaaa senınkı kayınandadı dimi
Teşekkür ederim ve şükrederim ki;Yaradan’a kulluğun,kullara ait ne var ise hepsinden öte hepsinden lezzetli tadını hediye ettin.
Teşekkür ederim ve şükrederim ki;can parçamın gün be gün büyümesine,değişmesine,gelişmesine an be an şahit olabildim.
Teşekkür ederim ve şükrederim ki;bu kış ben ve sevdiklerim sağlıkla uyandık her güne.
Teşekkür ederim ve şükrederim ki; hastalığa,zorluğa,vedaya,kayıplara sabrımı ve tevekkülümü geliştirdin.
Teşekkür ederim ve şükrederim ki; aile olmanın sorumluluğunu sevgiyle,saygıyla,özveriyle taşıyabilmenin huzurunu yerleştirdin yüreğime.
.
.
.
evet ama hep hayırlısını diledim30 aralık ikibinnnn on beaaaşşş
Kp eşimin aklına giremedi bi türlü 2016 yazdırcakmışız yıl kaybıymımışımıışşıımış...
Yemezler..
2015 li ...
Seninkide 1 ocak olamadı be
Milyar kere inşallah dedik sana
4 mayısta annemlerin sağlık ocağına gidip yaptırcaz pönomok mu ne idi
Bıktım aşıdan bıktım
inşallah. bebekten bebege değişiyor çünkükolay atlatmıştık onu darısı 4. ay aşısına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?