2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar keşke ben de yavrumu emzirebilseydim de benim de sizin gibi sarktı derdim olaydı..

bi de bu açıdan bakın... sarılın sarkık göğüslerinize (onu nasıl yapacaksanız artık)
Pek sarilcak gbi durmuyorlar sutyene de sigmiyo her yerden tasiyo minicik gogsler nasl buyudu oyle gecen sutyenden tasms tsortun ustunden belli oluyo esimde surdaki ne diye soruyo dalga gecer gbi

Benim memem sizin memenizi dover dagilin ates olmus 38, sag cok aciyo, lenf bezi falan kalmadi artik memede. Dusurmicem atesimi, aliskin nasil olsa savassin vucut
Benmde sag meme skntili her gun mutlaka sisiyo agryo top top bsyler oluyo snra aksama kadar emzr oyle gecyo kesip atacam sonunda memeyi

Kizlar oglum grip oldu yaa ben griptm bulasmasn diye ugrastm ama burnu felan tikanms oksuruyo felan nasl gecerki cabucak
Canım okyanus suyu al bebeğin burnunu onunla temizle. Bi de odanın nemini arttır öksürüğü buhar geçiriyor. Haaa hergün odayı havalandırmayı ihmal etme. Emzirirken maske tak..

Kızlar ben pasamin altını pamuklu bez ve suyla temizliyirdum artik ıslak mendile gececem ıslak mendil siz hangisini kullanıyorsunuz bir de şampuan ve vücut için banyoda ne kullanıyorsunuz
hiç ıslak mendilin markasına bakmıyorum.. nasılsa kullanmadan önce suyla yıkıyorum çok pahalı olmasına gerek yok. bu benim fikrim.. pişikte olmadı hiç

Kızlar ben pasamin altını pamuklu bez ve suyla temizliyirdum artik ıslak mendile gececem ıslak mendil siz hangisini kullanıyorsunuz bir de şampuan ve vücut için banyoda ne kullanıyorsunuz
Uni Baby Yenidoğan kullandım hala da kullanılyorum çok memnun kaldım. Ama saf su ve pamuk içerikli. Kokusu yok ve fiyatı normal ıslak havlı fiyatının 3 katı. Bu ay mendiller bitsin uni babynim diğer mendiline geçeceğim artık...

Uni baby yenidogan ıslak mendil ama sildikten sonra bir kerede pamuklu su ilede üstünden geçerim banyo olarakta hepsi sebamed

:) yok canim ondandegil de sade bikacimizda kendi bebisimizin fotosu vardi,ondan vazgectim ara ara yapiyorum boyle kimsede olmayinca insan ben de katmayim diyor bazen

Aranizda dogdugundan beri sadece islak mendil kullanan bi ben miyim ? pampers sensitive kullaniyorum basindan beri,sukur hic pisik olmadi. Pamuktu suydu hic yapmadim yani ve bu markayi sahsen iyi buldum ben. Samp,vucut yagi olarak da Burt's Bees kullaniyorum,orda var mi bilmiyorum ama cookk hoosss!! Balli ya bebegin teninecok yakisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…