2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bez bez dediniz ben de burdan bi steye baktim.. Normal fiyatindan daha uygun aylik yetcek kadar paketliyorlar da baktm simply dry var bi de.. Onu kullananiniz oldu mu

elleyince bezi anlıyorum dolu olup olmadıgı
artık o çizgiye ihtiyacım yok

o ne demek yaa

Bebekleri nasıl yıkıyorsunuz kızlar? Benimkine artık küvet küçük gelmeye başladı.

Ben duşakabinde kucağıma bebek süngeri koyup yıkıyorum. Küvet işi çok uzun, böyle çok daha pratik oluyor.

elleyince bezi anlıyorum dolu olup olmadıgı
artık o çizgiye ihtiyacım yok

Doğru söylüyorsun aslında, tombul tombul ve yumuşak ise çişle dolmuş demektir.

Valla üçgen bikini giysem tam sallama poşet çay sarkıtmış gibi görünecek omuzlarımdan, çok sinir oldum yaa. İnşallah toparlar sonradan, ablam toparlıyor dedi, üstelik onunkiler benimkinin 2 katı büyüklüğünde. Onda sarkma daha çok olmuştu.

görümcemın kalmıs. tek umudum küçük göğüslü olmam
inşallah ordan yırtarım

Hahah sallama poset cayyyy benim durum da sizinkinden farkli degil ya,once de sizinkielr gbi degil gerci de tabi su an bambaska ve buyudu de

Her fani sarkık memeyi tadacaktır desene

Alpişko nun otururken fotoğrafı çoook tatlıydı, bu kedicikler de pek şeker ama Minnoş pek hoştu. Avatar dan tanırlar diye mi değiştirdin Cisrikcim? Surrender hepimizi paranoyak yaptın bak

görümcemın kalmıs. tek umudum küçük göğüslü olmam
inşallah ordan yırtarım
Sporla toparlanır aslında, bizim minnoşlar kucakçı olurlarsa zaten bizim kol ve göğüs çalışmamıza gerek kalmayacak
Benim kızım bayılıyor kucağa çıkmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…