- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #84.201
Ufff ben regl oldum ya kızım 3 ay 10 günlük daha. Şöyle 6-7 ay olmasaydı rahattım.
Senin olsun o ben bunu almam
Ah bende bi bilsem sörne istiyon sec-den
Ay olma bencede. Bende olmasaydım iyiydiAhh ahh hayirlisi :)) ben olmadm ama olmayim dahaa
Teşekkür ederim. Biraz evhamlıyım sanırım bilemiyorum.Cildiyeci olması şart değil ki. Çocuk doktoru da olur. Kendi doktoruna götürün. Üzülmeyin bi çok bebekte oluyor bu galiba.
kundak candırKız pembe allah seni nasıl sesli guldumbende ayni sor gibi ben de kundaklama maceralarım var yoksa uyumuyor inatla yapıyorum
Ods guzelmis kiz daha ne ustiyon bizimki yemek olmasin kahvaltilik yer bizim ki birax cimri
elleyince bezi anlıyorum dolu olup olmadıgıOooeeh, oku oku anca geldim ne yazmışsınız be
Bez konusu açılmış, hemen müdahele etmek isterim. Geçen markete gittim bebek arabasıyla, aylardır market alışverişi yapmamışım, o reyon senin bu reyon benim vızır vızır gezdim. O arada bebek bezlerini inceledim biraz, ben doğduğundan beri Prima premium care kullanıyorum,evde de paketimiz bitmedi ama rafta Komili nin bebek bezini gördüm, doğal zeytinyağı kremli yazıyordu, çok merak ettim aldım 1 paket. Hakikaten kremli ve çok güzel kokuyor,popoyu yumuşacık yaptı. Bu arada içindeki krem %100 doğalmış, pakette öyle yazıyor. 3 numarası Premium care e göre daha esnek, bel kısmı filan çok daha yumuşak. Ben sevdim, şimdi evde 2 marka da var, bitince değerlendirme yapıp ona göre karar vericem.Denediğim ve beğendiğim için yazayım dedim. Hatta fotoğraf da çektim, alın size amme hizmeti ;
Bu arada 38 li paket 22 liraydı onu da ekleyeyim. Eki Görüntüle 1832132 Eki Görüntüle 1832130
Hoşuma gitmeyen yönü; sizin de gördüğünüz üzere çiş çizgisi yokO sarı çizgi olayı güzel bişey, onu atlamaları hiç iyi olmamış.
Yeni bir değerlendirme yazısında buluşmak üzre, esen kalın
o ne demek yaaŞu Meme sarkması mevzuunu kapatabilir miyiz lütfen
Küçük ve derli toplu memelerim vardı, sarkmaz dedi annem sürekli, yok koltukaltı memeymiş bizim memelerimiz, öyle sarkan cinsten değilmiş efendim. Noldu? Bildiğin sallama poşet çay gibi şimdi, inşallah sonradan toparlanır
kuvette dizlerimdeBebekleri nasıl yıkıyorsunuz kızlar? Benimkine artık küvet küçük gelmeye başladı.
Bebekleri nasıl yıkıyorsunuz kızlar? Benimkine artık küvet küçük gelmeye başladı.
elleyince bezi anlıyorum dolu olup olmadıgı
artık o çizgiye ihtiyacım yok
o ne demek yaa
Migros ta var canım.Prima premium care benim kızımda alerji yaptı. Doktor bez hassasiyeti bezi değiştirin dedi. Molfixe geçtik. Onu da hiç sevmiyorum ama bakalım. Şu komiliyi merak ettim hiç görmedim daha önce.
görümcemın kalmıs. tek umudum küçük göğüslü olmamBen duşakabinde kucağıma bebek süngeri koyup yıkıyorum. Küvet işi çok uzun, böyle çok daha pratik oluyor.
Doğru söylüyorsun aslında, tombul tombul ve yumuşak ise çişle dolmuş demektir.
Valla üçgen bikini giysem tam sallama poşet çay sarkıtmış gibi görünecek omuzlarımdan, çok sinir oldum yaa. İnşallah toparlar sonradan, ablam toparlıyor dedi, üstelik onunkiler benimkinin 2 katı büyüklüğünde. Onda sarkma daha çok olmuştu.
Fiyat güzelmiş biz kullaniyoruz suana kadar memnunumPrima active baby kullananlar memnun muydu? Biz bu akşam e-bebege gidip büyük boy aldık kampanya var diye. Inşallah kötü değildir. 174lüsü 69lira.
Hahah sallama poset cayyyybenim durum da sizinkinden farkli degil ya,once de sizinkielr gbi degil gerci de tabi su an bambaska ve buyudu de
Sporla toparlanır aslında, bizim minnoşlar kucakçı olurlarsa zaten bizim kol ve göğüs çalışmamıza gerek kalmayacakgörümcemın kalmıs. tek umudum küçük göğüslü olmam
inşallah ordan yırtarım
olmalısınız benceHer fani sarkık memeyi tadacaktır desene
Alpişko nun otururken fotoğrafı çoook tatlıydı, bu kedicikler de pek şeker ama Minnoş pek hoştu. Avatar dan tanırlar diye mi değiştirdin Cisrikcim?Surrender hepimizi paranoyak yaptın bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?