2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Nesli çok çok geçmiş olsun arkadaşım öncelikle. Ama lütfen kendini suçlamayı bırak artık, bilerek isteyerek mi yaptın sanki. Allaha şükür bebeğin iyi, maalesef işte bize dediklerinde inanılmaz derecede uzak geliyordu ama öyle ; çocuk dediğin düşe kalka büyür. Şimdi bizimkiler bize sorsan hala yenidoğan, öyle sakınıp saklıyoruz gözümüzden ama aslında büyüyorlar. Ve büyüdükçe ufak tefek kazalar, can yanmaları da beraberinde gelecek maalesef. Bunun önüne ne sen ne de hiç kimse geçemez. Anlık hatalar hepimiz yapıyoruz, bu seni kötü anne yapmaz canım, kendini suçlu hissetme. Eşine söylememek konusunda elbette karar senin, o eşinle aranızda bir durum.
Bir de hep derler ya, sakınan göze çöp batarmış diye, bizimki biraz o hesap. Onlar büyüdükçe biz de daha rahat ve tecrübeli olacağız bence. Zaman neleri değiştiriyor baksana, sancım geldi suyum geldi derken burada diş çıkarma, ek gıdaya geçiş muhabbetleri yapar olduk çok şükür.

Tekrardan çok geçmiş olsun, miniğini sarıla koklaya öp, ona da sana da en güzel ilaç

benım minnoşun bilegınde azıcık bi çorap izi olsun, hemen genısletıyorum corabı
ya da kullanmıyorum. çok takık biriyim rahatlık konusunda.
Aynen hemen indiriyorum corabi. Bugun boyle gorunce bacagini icim parcalandi resmen, daha once olmamisti. Pis kanguru

benım minnoşun bilegınde azıcık bi çorap izi olsun, hemen genısletıyorum corabı
ya da kullanmıyorum. çok takık biriyim rahatlık konusunda.
ülen genç kız olunca ..şimdiki nesil tasma takıyo boynuna giycek daracık taytları
Bilge hanım anan seni akrep nalan gibi yetiştirmiştiiiii...
Gittiiii gittiii gittii

pembe, monnoşun mamayla arası nasıl?
Bugün 90 cc yaptım 60 cc içti..emmişti ama ..
Kusmadı ..
Avent alışturma biberonu ile veriyom 2 delikliden..mama brovnsla olmadı ..
dohtorla yapamadık
İlk güne oranla alıştı zilli
Aynı saatlerde. Veermeye özen gösteriyom ..

benımkı de cins yaa, browns ile içmedi. avent ile içti biraz.
senınkı pis bogazlı belli. valla zorla içirdim ben biraz
değiştirmeme ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…