- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.261
beşiğine koyunca bi şekilde kundagını tepeye cıkarıp yemeye çalışıyor. yanıma alıyorum susuyor. cok mız mızlanınca meme falan verıyorum. bi ara uyuyor, bı ara uyanıyor, bi ara aglıyor
böyle parçalı bulutlu işte
valla ben her yerde ve şekilde uyurum
Pembitooo yalnız değilsin527 sayfa var daha önünde
Her bişiyi beğenmiişş..
Zâar okudum demek istiyor
Uyyy uykum fena dağıldı..
Allah kahretmeye emi
Baktım 2 güncelleme var kkda
Ana desim biri var uyanık..acaba bana korkma pempe mi yazcak
2 beğeni imiş.
Thmin edin kim
Gece gizlice gelmiş
Yudum yudum yol alıyor
Beğene beğene
Ay evettt ta kendisi
@secmurat05
Hayalini kurdumda suan, kahve sabahlik bizim kizlar, agizlarindada emzik2 bujuk saatlik uykuyla duruyorum, aslında durduğum pek söylenemez, uykusuzluktan kıçım başım ayrı oynuyor şu an.
Benim kız yine ataklarda, uyumuyor arkadaş! El kadar bebe utanmasa biberona filtre kahve doldurup, sabahlık ve terlikle evde final dönemi öğrencisi gibi takılacak uykusuz
Şu diş kaç ayda gelir acabaçünkü bu meret diş sıkıntısı bir başlıyormuş çıkana kadar taa 3-4 ay bile sürebiliyormuş
Valla çocuğum neye saldıracağını şaşırdı, her bulduğunu kemir kemir bir noktadan sonra sinirleniyor da yer cücesiBasıyor yaygarayı
Eğer bu böyle 3-4 ay sürerse gider bi protez damak alırım kızıma, şu gece bardağa konulanlardan. Takarım ağzına kemirir halı, koltuk, yatak Allah ne verdiyse
Resmen bedduan tuttu yalniz 2 kere kalkti kiz
Bi çimdiği hakettinde elim varmıyor..ah ülen birer şaplak atabilseydim popolarınıza..
Ben uyandım sizde uyanın..inşallah sizde kabus görüp uyanırsınız
O değil de ben de sec gibi bin bilmem kaç tane mesajı okuya okuya geldim geçenAllah kahretmeye emi
Baktım 2 güncelleme var kkda
Ana desim biri var uyanık..acaba bana korkma pempe mi yazcak
2 beğeni imiş.
Thmin edin kim
Gece gizlice gelmiş
Yudum yudum yol alıyor
Beğene beğene
Ay evettt ta kendisi
@secmurat05
Benimki kucağında evi gezdiriyorKizimi ne zaman babasina biraksam ya tv seyrediyolar yada video seyrediyolar.Sizin adamlarda bu versiyonmu allah askina ya
Genişletilmesi olmuyor bende kesiyorumbenım minnoşun bilegınde azıcık bi çorap izi olsun, hemen genısletıyorum corabı
ya da kullanmıyorum. çok takık biriyim rahatlık konusunda.
Haklisin canım çok takintiliyim basak burcum tabi abartiyorum herşeyi rahat anne olmaya alismam gerekiyor daha çok şey gorecezSen cok evhamlisin. Hani biz evhamliyiz, sen bizim 2 katimiz evhamlisin. Bak cocugun biseyi yok iste, olsa uyurmu hicsagi solu morarmazmi ? Bak dun bende yatagin uzerinde yuvarliyodum uyku saatine yakin, birden cevirirken aglamaya basladi icli icli korktum kolunumu cikardim acaba dedim, hemen aldim kucagima biseye o koluyla uzanmasini sagladim, inceledim iyice baktim bisey yok uyakaldi zaten. Saatler gecti baktim morarma falanda yok minnosda cok iyi. Dusunmedim bir daha. Demem o ki, takma kafana biseyi yoktur
Pirinç unu muhallebi yediren varmi
Sutu baya baya toparladim sur. Beyaz dut haslayip suyunu iciyorum, saracoglunun kurler ise yariyor sende deneyebilirsinboskende sagiyorum artik 60-60 120cc. ogun cikiyo minnosun cok sukur ama demir isi cok kafami kurcaliyor..
Bizede yapıldıktan bir buçuk ay sonra aşı yeri iltihap olabilir. Pansuman yapmayın dedi kendisi iyileşecekmiş. Banyoda keselemeyın dedi. Biz martta yaptırdık sadece kızarıklıj var.
Bizim gibi sol omuzda iz kalıyor sonra.
teşekkürler cevaplar için.Benim kızçemin aşı izi aynı sivilve gibi olmuştu. Sonra biraz iltihap aktı içinden. Sağlık ocağına götürmüştüm aşıyı yapan hemşireye. Çok iyi merak etme bu aşının tuttuğunu gösterir dedi.
Boyun pişiğini bilemedim
bizimki dün spor haberleri izletiyordu.Kizimi ne zaman babasina biraksam ya tv seyrediyolar yada video seyrediyolar.Sizin adamlarda bu versiyonmu allah askina ya
pirinc unu ileride obeziteye davetiye cikaroyomPirinç unu muhallebi yediren varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?