2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bi çimdiği hakettinde elim varmıyor..ah ülen birer şaplak atabilseydim popolarınıza..
Ben uyandım sizde uyanın..inşallah sizde kabus görüp uyanırsınız

527 sayfa var daha önünde
Her bişiyi beğenmiişş..

Zâar okudum demek istiyor
Uyyy uykum fena dağıldı..
Pembitooo yalnız değilsin

Zabaan bu saatinde yavrusunu beşiğinde koyup yaldır yaldır havaalanına giden taze ve bol evhamlı bir anne olarak kabusun ta kendisiyim

İzin işleri için günü birlik bir Ankara yapıp gelmem gerekiyor, gece yarısı ancak varırım evime. Kuzum bensiz bir gün geçirecek, babası ve Babaannesi bakacaklar kızıma

2 bujuk saatlik uykuyla duruyorum, aslında durduğum pek söylenemez, uykusuzluktan kıçım başım ayrı oynuyor şu an.
Benim kız yine ataklarda, uyumuyor arkadaş! El kadar bebe utanmasa biberona filtre kahve doldurup, sabahlık ve terlikle evde final dönemi öğrencisi gibi takılacak uykusuz
Şu diş kaç ayda gelir acaba çünkü bu meret diş sıkıntısı bir başlıyormuş çıkana kadar taa 3-4 ay bile sürebiliyormuş
Valla çocuğum neye saldıracağını şaşırdı, her bulduğunu kemir kemir bir noktadan sonra sinirleniyor da yer cücesi Basıyor yaygarayı
Eğer bu böyle 3-4 ay sürerse gider bi protez damak alırım kızıma, şu gece bardağa konulanlardan. Takarım ağzına kemirir halı, koltuk, yatak Allah ne verdiyse

Hayalini kurdumda suan, kahve sabahlik bizim kizlar, agizlarindada emzik

O değil de ben de sec gibi bin bilmem kaç tane mesajı okuya okuya geldim geçen
İçime sec in ruhu kaçtı sandım
Tek fark beğenmeden ilerledim

Haklisin canım çok takintiliyim basak burcum tabi abartiyorum herşeyi rahat anne olmaya alismam gerekiyor daha çok şey gorecez paşam cok iyi çok şükür

Sutu baya baya toparladim sur. Beyaz dut haslayip suyunu iciyorum, saracoglunun kurler ise yariyor sende deneyebilirsin boskende sagiyorum artik 60-60 120cc. ogun cikiyo minnosun cok sukur ama demir isi cok kafami kurcaliyor..

Benim sütü de saracoglunun incir havuç kürü kurtarmisti. Ama çok baydi beni artık tatlı tatlı. Beyaz dutun suyu güzel oluyor mu?

teşekkürler cevaplar için.
bizede sivilce gibi olur dediydi de, böyle tip bişey beklemiyordum. ama kontrolünde sorarım yine.

Kizimi ne zaman babasina biraksam ya tv seyrediyolar yada video seyrediyolar. Sizin adamlarda bu versiyonmu allah askina ya
bizimki dün spor haberleri izletiyordu. onu da tel için kalkmş da ondan öyle tutmuş.

normalde oturur, ayağını sephaya koyar. çocuğu da ayaklarına yatırır. yani yüzünü görür babasının. sonra başlar bizimki mır mır konuşmaya.. babası da diyor neler yaptın oğluma bir bir anlattı..

ne olmuş bende 20e yakın sayfaları okuya okuya, beğene beğene geldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…