- 12 Ocak 2013
- 451
- 1.460
- 313
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.861
Sen de beğene beğene geldin valla secmurat misaliYetisi vedim garii
bende o zamanda vardı ama daha güzeldiBen popimi seviyorum yaa zayıflayım ama azcık popim kalsın. Çok zayıftım eskiden vu durumdan çok da hoşnuttum tabii orası ayrı mesele de hiç popom yoktu kurudöt diyolardı bana yandan bakınca görünmüysun diyolardı
degisiklik olsun dedimdiSen de beğene beğene geldin valla secmurat misaliHoşgeldin
:Sör ben hayal etmedim beynim kabullenemedi o görüntüyü
sma denedim derin uykudayken bile kanmadı. bebelaq yaptım bu sefer 125 cc
tozu atınca oldu sana 145 falan
zorla içirdim işte. baktım devam etmek istiyor ben kestım, rahatsız olur dıye korktum
alışkın degılım onun kabul etmesine ve 120 cc içmesine
hemen su verdım azcık. zaten beşiğinde geciyor bu olaylar
sırtım koptu len
hiç birini sevmediCanim neyi sevdiyse onu ver agiz radina uygun olani kabiz yapmasin
Allah yardimciniz olsun canım brndr nefret ediyorum onlardan allahtan bu ay dinlencekler temmuzda bir sonraki asiŞimdi size dünyanın en zihni sinir tavsiyesiyle geliyorum, hazır mısınız?
Şu kimsede bir halta yaramayan Lansinoh göğüs kremi var ya, onu meme sağarken sürün, pompanın başlığı resmen uhu ile yapmış gibi memeye yapışıyor. Öyle iyi yapıştığı zaman da daha güzel emiyor memeyi, daha fazla süt çıkıyor.
Gecenin bu saatinde bu engin bilgimi sizlerle paylaşmak istedim, şimdi gidip duş alıp yatacağım. Sabah doktor var, hem de sabahın köründe
Pazartesi de aşılar var, ooof yine evde küçük bir terörist ile yaşamaya dönüş yapacağız
Çocuğumun huyunu suyunu komple değiştiren aşılardan nefret ediyorum!
yarın bizde doktora gıdıyoruz.Şimdi size dünyanın en zihni sinir tavsiyesiyle geliyorum, hazır mısınız?
Şu kimsede bir halta yaramayan Lansinoh göğüs kremi var ya, onu meme sağarken sürün, pompanın başlığı resmen uhu ile yapmış gibi memeye yapışıyor. Öyle iyi yapıştığı zaman da daha güzel emiyor memeyi, daha fazla süt çıkıyor.
Gecenin bu saatinde bu engin bilgimi sizlerle paylaşmak istedim, şimdi gidip duş alıp yatacağım. Sabah doktor var, hem de sabahın köründe
Pazartesi de aşılar var, ooof yine evde küçük bir terörist ile yaşamaya dönüş yapacağız
Çocuğumun huyunu suyunu komple değiştiren aşılardan nefret ediyorum!
Bebelacta irmik karışımı varmis dr soylemis eltime gaz yapti onun kizina sma ya geri dondu o yüzden bir dahahiç birini sevmedibebelaq sma dan daha iyi işte.
tad olarak.
o mama sanırım, bu mama degıl. mama galıba daha yogun olanı?Bebelacta irmik karışımı varmis dr soylemis eltime gaz yapti onun kizina sma ya geri dondu o yüzden bir daha
3 aylik benimkoyle arasinda bir ay var çocuk çıldırmışti gecr hic dutmamisti tsbi bu iki aylıkken olmuştu bilmiyorum dr ye götürdü o grce fr gaz yspsr femis sma anne dutune en yakin mams demişo mama sanırım, bu mama degıl. mama galıba daha yogun olanı?
ne kadarlıktı bebeği?
çok normal o zamanlar çoğumuzun bebeğinde fecai gaz vardı :=) şimdi de oluyor ama bi şekilde çıkıyor ve anca dilini çözdük3 aylik benimkoyle arasinda bir ay var çocuk çıldırmışti gecr hic dutmamisti tsbi bu iki aylıkken olmuştu bilmiyorum dr ye götürdü o grce fr gaz yspsr femis sma anne dutune en yakin mams demiş
Bilmiyorum canim valla sma o hep msma veriyor sen arada veriyorsun belki etkilemezçok normal o zamanlar çoğumuzun bebeğinde fecai gaz vardı :=) şimdi de oluyor ama bi şekilde çıkıyor ve anca dilini çözdük
benımkı sma almıyor. günde 1 kere verıyorum evet. içine azıcık zeytınyagı koyuyordumBilmiyorum canim valla sma o hep msma veriyor sen arada veriyorsun belki etkilemez
Mustelanin sitesine baktim bugun ordada aciklama yok. E bu kadar parayi nereye vericem bilmek istiyor insan tabi. Su yuzde 90 kusur organic natural falan yaziyo o kadar. Ben sampuanlara bakmistim ama hepsi ayni o zaman. Zaten hic icime sinmedi.Atom heart mother , Mustela pişik kreminin arkasını çekip yollayın demişsin, arkasına içerik yazmamış çakallar. Yalnız %0 koruyucu ve parfüm yazıyor. Çektim fotoğrafını yine de bakmak istersin belki diye. Bu arada Türkçe açıklama yok ama İngilizce olanı zoomlayıp çektim, malum Mustela Fransız, Fransızlar kadar kendini bir B.k zanneden bir toplum daha yok, illa kendi dillerini dayatacaklar
Eki Görüntüle 1838597 Eki Görüntüle 1838599
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?