2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Atom heart mother , Mustela pişik kreminin arkasını çekip yollayın demişsin, arkasına içerik yazmamış çakallar. Yalnız %0 koruyucu ve parfüm yazıyor. Çektim fotoğrafını yine de bakmak istersin belki diye. Bu arada Türkçe açıklama yok ama İngilizce olanı zoomlayıp çektim, malum Mustela Fransız, Fransızlar kadar kendini bir B.k zanneden bir toplum daha yok, illa kendi dillerini dayatacaklar

Bugun minnos hic uyunadi anam geldi gezdik dolastik eve gelince cirladi bizim mamos sabah kv le kavga ettim moral sifirdi zaten anam gelince caktirmadim bisiler alcam didi kiyafet aldik ona yarin düğün varmış ben hidemicem hoc cekemem zaten

bende o zamanda vardı ama daha güzeldi

Son düzenleme:
sma denedim derin uykudayken bile kanmadı. bebelaq yaptım bu sefer 125 cc
tozu atınca oldu sana 145 falan
zorla içirdim işte. baktım devam etmek istiyor ben kestım, rahatsız olur dıye korktum
alışkın degılım onun kabul etmesine ve 120 cc içmesine
hemen su verdım azcık. zaten beşiğinde geciyor bu olaylar
sırtım koptu len

Şimdi size dünyanın en zihni sinir tavsiyesiyle geliyorum, hazır mısınız?

Şu kimsede bir halta yaramayan Lansinoh göğüs kremi var ya, onu meme sağarken sürün, pompanın başlığı resmen uhu ile yapmış gibi memeye yapışıyor. Öyle iyi yapıştığı zaman da daha güzel emiyor memeyi, daha fazla süt çıkıyor.

Gecenin bu saatinde bu engin bilgimi sizlerle paylaşmak istedim, şimdi gidip duş alıp yatacağım. Sabah doktor var, hem de sabahın köründe
Pazartesi de aşılar var, ooof yine evde küçük bir terörist ile yaşamaya dönüş yapacağız
Çocuğumun huyunu suyunu komple değiştiren aşılardan nefret ediyorum!

Canim neyi sevdiyse onu ver agiz radina uygun olani kabiz yapmasin

Allah yardimciniz olsun canım brndr nefret ediyorum onlardan allahtan bu ay dinlencekler temmuzda bir sonraki asi

yarın bizde doktora gıdıyoruz.
rotavirüs 2. doz var

o mama sanırım, bu mama degıl. mama galıba daha yogun olanı?
ne kadarlıktı bebeği?
3 aylik benimkoyle arasinda bir ay var çocuk çıldırmışti gecr hic dutmamisti tsbi bu iki aylıkken olmuştu bilmiyorum dr ye götürdü o grce fr gaz yspsr femis sma anne dutune en yakin mams demiş

3 aylik benimkoyle arasinda bir ay var çocuk çıldırmışti gecr hic dutmamisti tsbi bu iki aylıkken olmuştu bilmiyorum dr ye götürdü o grce fr gaz yspsr femis sma anne dutune en yakin mams demiş
çok normal o zamanlar çoğumuzun bebeğinde fecai gaz vardı :=) şimdi de oluyor ama bi şekilde çıkıyor ve anca dilini çözdük

Bilmiyorum canim valla sma o hep msma veriyor sen arada veriyorsun belki etkilemez
benımkı sma almıyor. günde 1 kere verıyorum evet. içine azıcık zeytınyagı koyuyordum
ama kayısı verıyorum gündüzleri
kayısının içine azıcık damlatıcam.
minik popik zarar görmesın :=)

Mustelanin sitesine baktim bugun ordada aciklama yok. E bu kadar parayi nereye vericem bilmek istiyor insan tabi. Su yuzde 90 kusur organic natural falan yaziyo o kadar. Ben sampuanlara bakmistim ama hepsi ayni o zaman. Zaten hic icime sinmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…