- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.881
Bizimki bugun 150 cc ictisma denedim derin uykudayken bile kanmadı. bebelaq yaptım bu sefer 125 cc
tozu atınca oldu sana 145 falan
zorla içirdim işte. baktım devam etmek istiyor ben kestım, rahatsız olur dıye korktum
alışkın degılım onun kabul etmesine ve 120 cc içmesine
hemen su verdım azcık. zaten beşiğinde geciyor bu olaylar
sırtım koptu len
korktum rahatsız olur diye bıraktım 25 cc yiBizimki bugun 150 cc icti
Evet canim maşallah minise yesinde büyüsün bir kere veriyorsan bisi olmsz zaten canım popisini yesinler onin bende dun aksam aptamil verdim emzirdim bayagi bir agladi mama verdim bendebenımkı sma almıyor. günde 1 kere verıyorum evet. içine azıcık zeytınyagı koyuyordum
ama kayısı verıyorum gündüzleri
kayısının içine azıcık damlatıcam.
minik popik zarar görmesın :=)
1 ay bu şekilde gideyim, sonra çorbaya başlayayım diyorum.Evet canim maşallah minise yesinde büyüsün bir kere veriyorsan bisi olmsz zaten canım popisini yesinler onin bende dun aksam aptamil verdim emzirdim bayagi bir agladi mama verdim bende
Birde 2 dene almisim o lansinohtan mal gibi deniyim bari bir ise yarasinŞimdi size dünyanın en zihni sinir tavsiyesiyle geliyorum, hazır mısınız?
Şu kimsede bir halta yaramayan Lansinoh göğüs kremi var ya, onu meme sağarken sürün, pompanın başlığı resmen uhu ile yapmış gibi memeye yapışıyor. Öyle iyi yapıştığı zaman da daha güzel emiyor memeyi, daha fazla süt çıkıyor.
Gecenin bu saatinde bu engin bilgimi sizlerle paylaşmak istedim, şimdi gidip duş alıp yatacağım. Sabah doktor var, hem de sabahın köründe
Pazartesi de aşılar var, ooof yine evde küçük bir terörist ile yaşamaya dönüş yapacağız
Çocuğumun huyunu suyunu komple değiştiren aşılardan nefret ediyorum!
Ay sizindemiyarın bizde doktora gıdıyoruz.
rotavirüs 2. doz var
Yok zaten bi gece rahat aliyor memeyi, o yuzden gece biberona hic bulasmiyorumkorktum rahatsız olur diye bıraktım 25 cc yi
sen uykusunda içirmiyorsun dımı? kabul ediyor senınkı
Sağol tatlım da bizim kine yazılan hiçbirşey uymuyor. Akşam yırttı ortalığı. Bir saat ağladı. Gene battaniye içine aldık. Gezdirdim kanguruyla, banyo yaptık bana mısın demedi. Uyumadı. Beşiği salona aldım. Bir kere uyydu. Sonra beşikte tepindi. Ağladı beşiğede yatmadı. Uyku arkadaşına hiç girmiyim uzun hikaye işe yaramıyor bizimkindeSlm anneler bi deneyimimi paylaşmak isterim.kızım beşiğinde saç kurutma mak. Sesi ile kendi kendine uyuyodu. 10 gündür beşiğe yatırınca feryat figan uyumak bilmiyo.Arabasında uyurken bişey dikkatimi çekti mendil ya da battaniyesini sımsıkı tutup yüzüne sürüp uyuyordu. Bende 2 gündür akşamları uyurken mendil veriyorum eline çok şükür eski günlere döndük kendiliğinden uyumaya başladı. Araştırdım 4- 6 ay arası bebişler uyku arkadaşı edinirmiş. Belki işinize yarar
şu diş kaşınma evresınde bence uyku arkadası olmaz bize. neyi bulsa agzına sokuyorSlm anneler bi deneyimimi paylaşmak isterim.kızım beşiğinde saç kurutma mak. Sesi ile kendi kendine uyuyodu. 10 gündür beşiğe yatırınca feryat figan uyumak bilmiyo.Arabasında uyurken bişey dikkatimi çekti mendil ya da battaniyesini sımsıkı tutup yüzüne sürüp uyuyordu. Bende 2 gündür akşamları uyurken mendil veriyorum eline çok şükür eski günlere döndük kendiliğinden uyumaya başladı. Araştırdım 4- 6 ay arası bebişler uyku arkadaşı edinirmiş. Belki işinize yarar
Ben emzik veriyorum. Oynayarak zor bela yapıyorum. Başını tutuncs hiç yaptırmıyorYarın denicem buzdolabı poşetini
Canım benim bebiş ilk ay aptamil alıyordu. Gaz yaptığı için bebelaca geçmiştik. Sonra bir kaç mama şuan aotamil kullanıyoruz. İlk üçaydaki gibi gaz sorunu yaşatmıyor mamalar artık. Sma gold bize gaz yaptı. Her mama her çocuga aynı etki yapmıyor. Deneyerek oluyor malesef. Kaka sorunumuzda gitti aptamille kendi yapıyor. Kabız değil artık.3 aylik benimkoyle arasinda bir ay var çocuk çıldırmışti gecr hic dutmamisti tsbi bu iki aylıkken olmuştu bilmiyorum dr ye götürdü o grce fr gaz yspsr femis sma anne dutune en yakin mams demiş
ama sen aşmışsın yaa.
yanında su ve pamuk mu tasıyorsun
dısarda kullan ıslak mendil bişi olmaz bi kereden
Evet sustu uyudu zaten abladim emdi ama doymamisti1 ay bu şekilde gideyim, sonra çorbaya başlayayım diyorum.
mama verınce sustu mu?
İyiyiz canımKizlar merhabaa eski arkadaslarim artik giremiyorum buraya.umarim siz ve bebisleriniz iyidirrr.ben iki zilliyle ugrasiyorum.4,5 aylik olduk bizz.hepinizi öpuyoruz
Şu face grubunu bana da söyleyin gelemedim bi türlüAy o face ne öle be
Zınk zınk zınk süewkli bildirim..bildirim bildirim..face kullanmayı bilmirem biiiiirrrr... ikiiiiiiiiii. Kim bunlar oldummm fotoğraflar kakalarrrr ddiz boyu.. Eyment takibi bırakırsan bildirim gelmez dedie kafam dinlendi
Yok bende sizlama cnmSezeryanla dogum yapan arkadaslar dikisimn sag tarafi inanilmaz sizzliyo zaten o tarafi yamuk kesmisler sizdede oluyo mu ya sanki orasi yaraymsta tuzlu su basmissn gbi bi sizlama
sampuanda içerik arkada deilde yan tarafta yazio. Güzel cikmio fotoda die ben sitesinden baktim attim icerigi sana aynisi olduğundan daha rahat okursun die.Mustelanin sitesine baktim bugun ordada aciklama yok. E bu kadar parayi nereye vericem bilmek istiyor insan tabi. Su yuzde 90 kusur organic natural falan yaziyo o kadar. Ben sampuanlara bakmistim ama hepsi ayni o zaman. Zaten hic icime sinmedi.
Canım özelden attim6Şu face grubunu bana da söyleyin gelemedim bi türlü
Yoksa yeni sec ben olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?