2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki bugun 150 cc icti

Evet canim maşallah minise yesinde büyüsün bir kere veriyorsan bisi olmsz zaten canım popisini yesinler onin bende dun aksam aptamil verdim emzirdim bayagi bir agladi mama verdim bende

Birde 2 dene almisim o lansinohtan mal gibi deniyim bari bir ise yarasin bende dus aldim simdi ama dus almaktan nefret ettim artik, banyoda sac, banyodan sonra sac, kurut, sac. Tara, sac. Yarin bi sorun cikmazsa bende doktora gidecegim, hem bebisin kontrolu, hem rota asisi var. gitmisken su kafama da baktirayim. Gafada sac kalmadi Gene bokla mucadele beni bekler

Sağol tatlım da bizim kine yazılan hiçbirşey uymuyor. Akşam yırttı ortalığı. Bir saat ağladı. Gene battaniye içine aldık. Gezdirdim kanguruyla, banyo yaptık bana mısın demedi. Uyumadı. Beşiği salona aldım. Bir kere uyydu. Sonra beşikte tepindi. Ağladı beşiğede yatmadı. Uyku arkadaşına hiç girmiyim uzun hikaye işe yaramıyor bizimkinde

şu diş kaşınma evresınde bence uyku arkadası olmaz bize. neyi bulsa agzına sokuyor
kundaktan ellerını cıkarıp kundagı bile yemeye calışıyor. belkı 7-8 ay arası başlabılır uyku arkadasına.
bana göre tabii. zaten kundaksız olamayız biz :)

3 aylik benimkoyle arasinda bir ay var çocuk çıldırmışti gecr hic dutmamisti tsbi bu iki aylıkken olmuştu bilmiyorum dr ye götürdü o grce fr gaz yspsr femis sma anne dutune en yakin mams demiş
Canım benim bebiş ilk ay aptamil alıyordu. Gaz yaptığı için bebelaca geçmiştik. Sonra bir kaç mama şuan aotamil kullanıyoruz. İlk üçaydaki gibi gaz sorunu yaşatmıyor mamalar artık. Sma gold bize gaz yaptı. Her mama her çocuga aynı etki yapmıyor. Deneyerek oluyor malesef. Kaka sorunumuzda gitti aptamille kendi yapıyor. Kabız değil artık.

Şu face grubunu bana da söyleyin gelemedim bi türlü
Yoksa yeni sec ben olurum

Mustelanin sitesine baktim bugun ordada aciklama yok. E bu kadar parayi nereye vericem bilmek istiyor insan tabi. Su yuzde 90 kusur organic natural falan yaziyo o kadar. Ben sampuanlara bakmistim ama hepsi ayni o zaman. Zaten hic icime sinmedi.
sampuanda içerik arkada deilde yan tarafta yazio. Güzel cikmio fotoda die ben sitesinden baktim attim icerigi sana aynisi olduğundan daha rahat okursun die.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…