2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen korkuyorum etını keserım dıye. kesmeye calısırken kör olucam o derece dikkat etmeye calısıyorum

Ben bide gündüz uykusunda kesemiyorum. Zaten epi topu 20 dakika uyuyor. Onda da kapı gicirtisina uyaniyor
Telefona el feneri programı indirdim babası tutuyor eline ışığı ben kesiyorum tey allam insanoğlu sıkışınca neler uyduruyor..

ayak yemeye calısıyor tam alamıyor agzına deli oluyor
yaa çok şeker ama yaa
çok da imalı bakıyor
Benimki uzaniyor ayaklarini tutuyor ama henuz agzina goturmedi yada goturemedi sabah bi bakiyorum corabinin birini cikarmis yere atmis, hadi cikardinda yere nasil atiyon be kizim konusmayada basladi masallah, pek dillendi boyle isirasim geliyor

Muşa da kargo fena tutar beh
Muşta yufkalar stor perde anasını satim
Ciğara böreği için ağladığımı biliyom
3 kilo aldırdım ipince kartona koyup götürcem
Koca denilen ne idüğü belirsiz ise hala bilgisayar oynuyo
Kafa kalmadı sabatan beri o alındı şu kondu şarjlar sonra dolapta ilaç diş tozu öne... Diş fırçam evet sabaha fırçalamadan sonra
Kafam durdu

Benimki uzaniyor ayaklarini tutuyor ama henuz agzina goturmedi yada goturemedi sabah bi bakiyorum corabinin birini cikarmis yere atmis, hadi cikardinda yere nasil atiyon be kizim konusmayada basladi masallah, pek dillendi boyle isirasim geliyor
Atom be sabah uyanınca acayip bişi oluyorlar
O ne sevimliliiiiiikkkkk bide göz göze gelince iki el ağıza ve kocaman bi gülücük
İşte o an uykumu umrumda olur

Sana yazdiktan sonra kudurdu biliyomusun butun aksam ugrastim, 23.30da uyudu, az evvel mirildiyodu aldim kucagima sustu. Misa uyudumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…