2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ki ondada durmaz ne arabada ne ana kucaginda. Yemek yerken masaya gelmek icin agliyo. Mecbur aliyorum kucaga. Mama sandalyesi alacam

Senden 3 tık daha uzunun
4 ocak demedin mi sen.. Balık işte.. Marifetnameden bakıyorum nettekiler palavra otursam bu işi çözeceğimde
Bu yukselenler doğum saatine göre değişmiyor ya . Yoksa aynı tarihli herkesin yukseleni aynı mi

Canım ikisi de tam olarak aynı mantık değil yürütecekte bebeğin ayakları yerebasiyor ve elleriyle destek aliyo böylece rahatça zıplayıp oturduğu yere carpabiliyo. Bu da yumurtaliklarna ciddi zarar veriyi. Büyük oğlumdan biliyrm denemek için eltimin yuruttecini getirdik nerdeyse kuruyordu yuruteci

Saatide onemli

Ayy bende oyle deneyeyim bi, cok uykusu gelince cok agliyor bizimki o yuzden korkuyorum ama bi bakcam.
Benimkinden 10 gun buyuk arkadasimin oglu, oglen 3 saat,gecede sabaha kadar uyuyormus, kafayi yicem. Kucaginda uyuya kaliyormus gece uykusuna gecerken, gunduzde pış pış yapip yatiryormus.
Benim oglan uyku sorunlu, ayakta salla salla pert, tam cok derin dalmis birakayim diyorum, kapidan cikamadan gozlerini firlatip bakiyor, hee yakaladim nereye gidiyon der gibi :) cok sevimli guluyor bide, kizcam derken gulmem geliyor :)
Oyle boyle buyucekler artik ne yapalim, saglikli olsunlarda, emme problemimiz bari duzelse hic degilse

Limonluzencefil 2 ay 10 gun degil, 3 ay 10 gun bu arada, artik zaman cogaldikca kafa gidiyo hepten. En cok nereye kadar dayanacagini merak ediyorum bu sutun (
offf cok uzun. Nedir dertleri bu kdr anlam veremiyorum bende. Emme pozisyonu alinca basliyor benimki aglamaya,,cok zorlarsamda damagiyla mememin ucunu sıkıştiriyor, fenada acitiyor hee. Ayakta, havada, yatakta, amuda kalmis :) her bi pozisyonu denedim yok yok yok.
Uykuda aliyor bitek, bazen ona bile kitliyor ceneyi, o zaman hepten icime oturuyor.
Biberonda almiyor bnmki.
Kilo alimi nasil peki senin, daha onceden yazmissindir mutlaka ama okuyamadim malum :)

bendekinde boy ayarlanıyor ve ayakları yere basmıyor. sorun ayaksa ayarlananlardan alınır yani canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…