- 27 Nisan 2015
- 281
- 475
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.921
A diş aklıma gelmedi, bende de var uçta iğne batar gibi sızlama, kaşınıyor bazende. Yara mı var diye bakıyordum bendeo kısmı baya beyazlasmıs cünkü. hem kaşıntı hem sızlama gıbı bişi.
sağol canım sağoll
evet çok dikkat etmek lazım
ya ben bişey diyemiyom ya
ezikmiyim neyimm
Peki su dökerken kafasını cevirmiyormu, ağzına su kaçmıyor mu ben tek elle yikayamiyrm
Bende uyurken kesiyorumben uyanıkken cesaret edemıyorum kesmeye. valla çok sert vuruyor, tekmelerı de öyle.
Benim ki ondada durmaz ne arabada ne ana kucaginda. Yemek yerken masaya gelmek icin agliyo. Mecbur aliyorum kucaga. Mama sandalyesi alacamevet fazla durmasa da 5-10 dk duruyor. o da yetıyor zaten başım sıkıstıgı zaman. önüne minicik bi yastık koyuyorum
çünkü hem agzını çarpabılır, hem de önü yemeye calısıyor .
doktorlar erkek çocuklarına önermıyormuş ya hani? onlara kanguruyla aynı mantıkta oldugunu hatırlatırım
benımkı kız gerci. erkek olanlara lafım
Bu yukselenler doğum saatine göre değişmiyor ya . Yoksa aynı tarihli herkesin yukseleni aynı miSenden 3 tık daha uzunun
4 ocak demedin mi sen.. Balık işte.. Marifetnameden bakıyorum nettekiler palavraotursam bu işi çözeceğimde
Canım ikisi de tam olarak aynı mantık değil yürütecekte bebeğin ayakları yerebasiyor ve elleriyle destek aliyo böylece rahatça zıplayıp oturduğu yere carpabiliyo. Bu da yumurtaliklarna ciddi zarar veriyi. Büyük oğlumdan biliyrm denemek için eltimin yuruttecini getirdik nerdeyse kuruyordu yurutecievet fazla durmasa da 5-10 dk duruyor. o da yetıyor zaten başım sıkıstıgı zaman. önüne minicik bi yastık koyuyorum
çünkü hem agzını çarpabılır, hem de önü yemeye calısıyor .
doktorlar erkek çocuklarına önermıyormuş ya hani? onlara kanguruyla aynı mantıkta oldugunu hatırlatırım
benımkı kız gerci. erkek olanlara lafım
Saatide onemliBu yukselenler doğum saatine göre değişmiyor ya . Yoksa aynı tarihli herkesin yukseleni aynı mi
Canım ikisi de tam olarak aynı mantık değil yürütecekte bebeğin ayakları yerebasiyor ve elleriyle destek aliyo böylece rahatça zıplayıp oturduğu yere carpabiliyo. Bu da yumurtaliklarna ciddi zarar veriyi. Büyük oğlumdan biliyrm denemek için eltimin yuruttecini getirdik nerdeyse kuruyordu yuruteci
Bugn kac kere emzrdm 10 dk bekledm kucagmda dalsin diye yataga koyuyorum hemen aciyo gozlerini bide guluyo sipa sinirlenemiyosndaYicem yakinda zati pis boklu
... bide anneye cvp veriyo totosuna saplak yicek yakindaa kiziyom guluyo minnak köpus
Emerkende konusuyo benm pasa bugn hic susmadi o kucuk cenesiEvet hi yapinca bide benimki yana donerek agzini aciyor acikinca bende yan yatirip biberon veriyorum ondan
Nasıl faydasını gördün muhiip pirinçli günde 2 kez
Evet cnm alıştı maalesef ztn ağustosta ise başlayınca annem ve kV bakcak onlarda ayakta sallıyor ztn napıyım artik gittiği yere kadarayakta da cok zor olur. alıştı galıba ayaga?
Ayy bende oyle deneyeyim bi, cok uykusu gelince cok agliyor bizimki o yuzden korkuyorum ama bi bakcam.Resmen ayni bebegi anlatiyosun bana yaAynen ya cok cok emiyo dedik nazar ettik, hala cekiyoruz iste... Benimkide sekerlemeci ama direniyorum, yoksa uyumuyo gozu kapali beni esir ediyo, 10da uyandi emzirdim, 11.30da iyice aglamaya basladi direndim bi 15 dk daha, sonra sagdigim sut vardi onu verdim, icerken gozunu kapadi zaten sallamadim 40 dk uyudu, sonra baktim acmis gozunu ayagimda uyuyo simdi bunada sukur diyorum artik ilk uyku diye agladiginda alirsam ayagima 25. Dakikada aciyo gozunu
Bende var cnm yine de durmayinca durmuyorBenim ki ondada durmaz ne arabada ne ana kucaginda. Yemek yerken masaya gelmek icin agliyo. Mecbur aliyorum kucaga. Mama sandalyesi alacam
Limonluzencefil 2 ay 10 gun degil, 3 ay 10 gun bu arada, artik zaman cogaldikca kafa gidiyo hepten. En cok nereye kadar dayanacagini merak ediyorum bu sutun (
yemesi önemliydi, yiyiyor şükürNasıl faydasını gördün mu
bendekinde boy ayarlanıyor ve ayakları yere basmıyor. sorun ayaksa ayarlananlardan alınır yani canımBu yukselenler doğum saatine göre değişmiyor ya . Yoksa aynı tarihli herkesin yukseleni aynı mi
Canım ikisi de tam olarak aynı mantık değil yürütecekte bebeğin ayakları yerebasiyor ve elleriyle destek aliyo böylece rahatça zıplayıp oturduğu yere carpabiliyo. Bu da yumurtaliklarna ciddi zarar veriyi. Büyük oğlumdan biliyrm denemek için eltimin yuruttecini getirdik nerdeyse kuruyordu yuruteci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?