- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.941
aynen benımkıde hiçbi şeyde durmuyor. bakma 5-10 dakıka takılıyor sonra aglamaya baslıyor. ana kucagı, puset hiçbirinde durmadı.Benim ki ondada durmaz ne arabada ne ana kucaginda. Yemek yerken masaya gelmek icin agliyo. Mecbur aliyorum kucaga. Mama sandalyesi alacam
aynen ya en zoruda o 5 aydır göçebe hayatı yaşıyorum eşim görevde erzurum istanbul istanbul erzurum yoruldum beybılerPembedon5
Biliyon mu evine gittikten sonra en zor olan da o bavullarını yerlestrmek . Hem yorucu hem de insanın zoruna gidiyo
arkadasinin bebegi gibi olan varmi burda cok merak ediyorumAyy bende oyle deneyeyim bi, cok uykusu gelince cok agliyor bizimki o yuzden korkuyorum ama bi bakcam.
Benimkinden 10 gun buyuk arkadasimin oglu, oglen 3 saat,gecede sabaha kadar uyuyormus, kafayi yicem. Kucaginda uyuya kaliyormus gece uykusuna gecerken, gunduzde pış pış yapip yatiryormus.
Benim oglan uyku sorunlu, ayakta salla salla pert, tam cok derin dalmis birakayim diyorum, kapidan cikamadan gozlerini firlatip bakiyor, hee yakaladim nereye gidiyon der gibi :) cok sevimli guluyor bide, kizcam derken gulmem geliyor :)
Oyle boyle buyucekler artik ne yapalim, saglikli olsunlarda, emme problemimiz bari duzelse hic degilse
resmen hayatimi onun emmesine gore duzenledim, hicbir yere cikamiyoruz kukuman kusu gibi evdeyiz sayesinde..offf cok uzun. Nedir dertleri bu kdr anlam veremiyorum bende. Emme pozisyonu alinca basliyor benimki aglamaya,,cok zorlarsamda damagiyla mememin ucunu sıkıştiriyor, fenada acitiyor hee. Ayakta, havada, yatakta, amuda kalmis :) her bi pozisyonu denedim yok yok yok.
Uykuda aliyor bitek, bazen ona bile kitliyor ceneyi, o zaman hepten icime oturuyor.
Biberonda almiyor bnmki.
Kilo alimi nasil peki senin, daha onceden yazmissindir mutlaka ama okuyamadim malum :)
biri benden mı bahsettıAy yawrum uyusun diye kırk takla atıyorum uyuyunca da özlüyorum sıpayı
benımkının imkanı yok uyanıkken. feci hareketliBende uyurken kesiyorum
arkadasinin bebegi gibi olan varmi burda cok merak ediyorumresmen hurafe gibi geliyo artik... Yenidogan gibi bebek dedigin gibi en azindan emmede problem olmasaydi sadece uyku ile ugrasirdik
resmen hayatimi onun emmesine gore duzenledim, hicbir yere cikamiyoruz kukuman kusu gibi evdeyiz sayesinde..1 ve 2. Ay 1200gr, 3. Ay 800gr (meme kavgasinin basladigi ay) 4. Ay 500gr (rota asisinda sonra 15 gun ishal gecirdi) 5. Ay 800 gr. Boyle canim.. Bu 6. Ayda Sut kalmadi tabi, yetmedigi yerde bebek sutu verdigim oluyo gunde 1 kez.
Eyyy bi giydirene kadar kan tee icinde kaliyorum. Artik ustu islanmasin diye dua ediyorum yabenımkının imkanı yok uyanıkken. feci hareketli
Masallah devar canım benım beybıde karnına pış pış yapıyorum hemen uyuyor aksam 7 den sabah 6 ya kadar uyuyor sallanmadan uyuyor canım :)
Bende uyurken kesiyorum
bı de yemeye calıısyor üstünü giydirirken. kasıyor kendını solucan gibi kıvrılıyor ve beni hasta edıyorEyyy bi giydirene kadar kan tee icinde kaliyorum. Artik ustu islanmasin diye dua ediyorum ya
aynen korkuyorum etını keserım dıye. kesmeye calısırken kör olucam o derece dikkat etmeye calısıyorumAynen uyanıkken nasıl kesilir bilemiyorum kıpır kıpırlar. Uyurken bile elim ayağım titriyor canını yakıcam diye.
iyi o zaman. bırak da onlar düşünsünEvet cnm alıştı maalesef ztn ağustosta ise başlayınca annem ve kV bakcak onlarda ayakta sallıyor ztn napıyım artik gittiği yere kadar
Tutuyo bide hey allahim...bı de yemeye calıısyor üstünü giydirirken. kasıyor kendını solucan gibi kıvrılıyor ve beni hasta edıyor
aynen kan ter ıcınde kalıyorum
demek ki hepsı aynı bunların. çok sıkı tutuyor zor alıyorum elınden. bi yandan da agzı acıkTutuyo bide hey allahim...evirip cevirerek giydiriyorum artik, mesela pijama altini yukari cekicem, yuz ustu ceviriyorum
aynen ya en zoruda o 5 aydır göçebe hayatı yaşıyorum eşim görevde erzurum istanbul istanbul erzurum yoruldum beybıler
3 aya kadar bende sikinti yasamadim uyku konusunda, bebekligini tanimaya basladigindan beri sikintilar var ama beterin beteri vardir bunada sukur diyorumsagol canım
iki ay valizden alır giyerizPembedon5
Biliyon mu evine gittikten sonra en zor olan da o bavullarını yerlestrmek . Hem yorucu hem de insanın zoruna gidiyo
2 gr. Sac kaldi kafada, onunda yarisi minnosun elindedemek ki hepsı aynı bunların. çok sıkı tutuyor zor alıyorum elınden. bi yandan da agzı acıkyerım onun agzını
bende öyle canım keske kendımıde unutsamBebekle yer degistirmek çok zor yaa. Ben her gittiğim yerde bişey unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?