2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet 2-3 gundur kusmasin diye dua ediyorum bu seferde ust degistirmek cok zor, cok hareketli. Eskiye gore kustugu hicbisey tabi :) duzeldi yani... Muhtemelen mide kapakcigi olusmamisken kusuyodu ilk 3 ay

28 hazirdanda 6. Ay asisini yaptiricam saglik ocaginda, o zaman kan degerlerimede baktiricam bakiyolarmis artik saglik ocaginda, aile hekimi bisey eksikligimiz falan varsa yazar :) 6 aydan sonra dokulmemesi lazimmis sac icin. ayyy kan verme dedimde, ben findiga demir vermiyorum onada baktirmam lazim Limonluzencefil

bencede canım şükeretmek lazım
bu gunlerde geçicek elbet özleriz bileee
3 ay zordu benim annem kaldi bende. Gazi ayri kabizligi ayri sıkıntı oldu. Gece ağlamalar . Kurutma makinesi dibimizde. Bdnimkinin reflusu vardi. Bas hep yuksek. Kusuyordu. Yerken ysnlis kaciriyordu. Boguluyordu kackez . Uyku gene yok

Cnm ben şarkıyla ce oyuncaklarla ilgisini dagitip uyanikken kesiyorum.asıl zor olan ayak tirnaklari imkanı yok kestirmiyor uyanikken.uyurken kestim onlari

çıkıncada değişmiyo hala günde 5 tshirt değişiyoz mesela.. önlük istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…