- 7 Kasım 2015
- 828
- 980
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.021
Masallahhhvar canım benım beybıde karnına pış pış yapıyorum hemen uyuyor aksam 7 den sabah 6 ya kadar uyuyor sallanmadan uyuyor canım :)
2 gr. Sac kaldi kafada, onunda yarisi minnosun elinde
Bende dokulen saclarimi toplamaya yetisemiyorum, dokulmuyir resmen akiyor saclarim. Yarisi gitti saclarimin dokule dokule. Ne zmn kesilcek bu dokulme olayi yaa. Topuz yapip gezmekten biktim
astalavista bebi..
Evet 2-3 gundur kusmasin diye dua ediyorum bu seferde ust degistirmek cok zor, cok hareketli. Eskiye gore kustugu hicbisey tabi :) duzeldi yani... Muhtemelen mide kapakcigi olusmamisken kusuyodu ilk 3 ayCanim masallah kilo alimi iyi genede, ozellikle 5. Ay 800 gr gayet iyi, 41 kere masallah4.ayda ishale ragmen gene iyi almis, benimki ishalsiz 500 gr aldi. Bu ayki kilosunu cok merak ediyorum, cunku emmeme tavan yapti iyice.
Uyumadan emmedigi icin bende ayni, evden cikamiyom°Allah yardimcimiz olsun
Bide azalmakla birlikte hala kusmaya devam ediyor, bu kıtlikta bide kusunca iyice fenaliklar geliyor bana
Seninkide cok kusannbi bebekti hatirladigim kadariyla, duzeldi mi?
Aynen ayaklari durmuyor tekmeliyor eli bi yandan tutuyorum agliyor. Sag elini kafnina vuruyor sag tarafa yumusak birsey koyuyorum orayaEyyy bi giydirene kadar kan tee icinde kaliyorum. Artik ustu islanmasin diye dua ediyorum ya
Varmis ya nuracr varAtom heart mother Canim ya o arkadaslar burda ne gezsin. Rahatlar. Bizim gibi bebisleri olanlar derman aramak icin burda.
3 ay zordu benim annem kaldi bende. Gazi ayri kabizligi ayri sıkıntı oldu. Gece ağlamalar . Kurutma makinesi dibimizde. Bdnimkinin reflusu vardi. Bas hep yuksek. Kusuyordu. Yerken ysnlis kaciriyordu. Boguluyordu kackez . Uyku gene yokbencede canım şükeretmek lazım
bu gunlerde geçicek elbet özleriz bileee
Varmis ya nuracr var
Cnm ben şarkıyla ce oyuncaklarla ilgisini dagitip uyanikken kesiyorum.asıl zor olan ayak tirnaklari imkanı yok kestirmiyor uyanikken.uyurken kestim onlariBen bide gündüz uykusunda kesemiyorum. Zaten epi topu 20 dakika uyuyor. Onda da kapı gicirtisina uyaniyor
Telefona el feneri programı indirdim babası tutuyor eline ışığı ben kesiyorumtey allam insanoğlu sıkışınca neler uyduruyor..
çıkıncada değişmiyo hala günde 5 tshirt değişiyoz mesela.. önlük istemiyorBir dis çıkacak ama canimdan da bezdim uyumuyorrrr gece gündüz ağlar kucakta kol kalmadı bel kalmadı sinirlerim yiprandi meme şişti ateslendim agri var emmiyor koca desen ayrı alem yardım etmiyor daha dogrusu beceremiyor
Cikti bizim ikinci disinde ucu var onu çıkarmaya cebellesiyor kusmada varmi sizde simdi o basladi karnida gurulduyor ishal demir ilacı kabiz yapıyor günü gününü tutmuyorçıkıncada değişmiyo hala günde 5 tshirt değişiyoz mesela.. önlük istemiyor
evet kusuyo canımCikti bizim ikinci disinde ucu var onu çıkarmaya cebellesiyor kusmada varmi sizde simdi o basladi karnida gurulduyor ishal demir ilacı kabiz yapıyor günü gününü tutmuyor
Demir de ne meret şey tadi kötü heralde cikariyor üst beş batar lekede çıkmaz vermicem diyorum sonra vicdan yapıp ya kötü sonuçları olursa diyorum anlayacagin iki ucu b... deynekevet kusuyo canım
ishal yok çok şükür.. demir ilacına başlamadım daha ben
Asarken seviyorum bide ben onlarıgünaydın kızlar
sabah minnoşun çamaşırlarını serdim ve tam 3 ip Eymen tshirti
onu sade mi veriyorsun ? kaşıkla mı?Demir de ne meret şey tadi kötü heralde cikariyor üst beş batar lekede çıkmaz vermicem diyorum sonra vicdan yapıp ya kötü sonuçları olursa diyorum anlayacagin iki ucu b... deynek
Asarken seviyorum bide ben onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?