2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen benimkide tarif ettigin gibi. 25 ocak dogumlu. Ama ebeye sordum 6.aydan sonra dedi

Geçmiş olsun neslihancım hangi kremi kullanıyorsun sen bizimkinin de geçmek bilmedi

benımkı 5,5 aylık. sinirlenince geri gelıyor. ve daha yenı bu sekılde dönmeye başladı. o saçma gelişim tablosunu salla gitsin. her bebek farklıdır. bazıları cok tembeldir hatta!
bazılarının çok uysaldır, bazıları cok fenadır.
fiziksel gelişimi iyiyse gerisi gelir

Aynen benimkide tarif ettigin gibi. 25 ocak dogumlu. Ama ebeye sordum 6.aydan sonra dedi

Canım benim kızım 5aya girecek 5gun sonra. 4bucuk aydan beri dönüyordu. Hatta son zamanlarda ikinciye bile dönüyordu bi kez daha yuvarlanıp. Anneme anlatiyordum şöyle yapıyor böyle yapıyor diye. Bi geldik ananesine çocuk dönmüyor Hiç takma kafama bence. Popolari nasıl isterse öyle davranıyorlar. Bu bi gelisme kriteri olmaz bence. Kimisi 3ayda döner kimisi 5ayda..
Yanlis alıntı yapmışım boncuklu gelin

bu arada bi arkadasa gıttım çocugu yere yatırdım evı turladı
benım evde bunları yapmıyor. döne döne gitti yaa.. çocuga alan bırakmıyor musum anladım

Her alt deisiminde krem surmuomusunuz kizlar.Ben her defasinda suruyorum deisip deisip . oksizinc, sudocrem ve bepantol. Yanlis mı yapıyorum. Surekli kirmizi cunku
mantar olabilir canım sürekli kırmızıysa..benim mızımda da bu kırmızılık ne kullandıysam geçmemişti..doktor kontrolünde gösterdiğimde doktor ıyyyy mantar olmuş bu çocuk demişti.aylarca travazol krem kullanmıştım...bu da bir tecrübedir paylaşmak istedim

doktor nıye öyle dedi k '' ıyy '' nedir yaaa?
kırmızılıklar nerede oluyor tam olarak

Bebeğe ıyy diyen doktorun kafasına tüküreyim

1-2 haftaya yuz ustu doner canım

Kizlar hipp yulafli ek gida da hipp bebek sutu kendi mama1 numara ile karistirin diyorya. Ben aptamil kullaniyorum. Yulafli aptamilde yok. Hippi aptamille karistirsam olur mu

boncuklu gelin
Canim bazibebekler erken doner bazisi gec. Belki istemiyordur. Benimkini yuzustu zor yatiriyorum. Kalkiyor oturuyor bacaklarinin ustune basiyor ama donmez saga sola doner yuzustu asla donmez . Alisinca. Yapamiyor degil yapmiyordur. Dr muayenede motor becerisi eksik olsa zaten soyler. Her yerde bebekler suayda el emer yaziyor bizimki hayatta emmedi. Simdi disine dayanamiyor tak dedi oyle emiyor.

Kizlar hipp yulafli ek gida da hipp bebek sutu kendi mama1 numara ile karistirin diyorya. Ben aptamil kullaniyorum. Yulafli aptamilde yok. Hippi aptamille karistirsam olur mu
ben hiple bebelac karıstırmıstım. cok agır geldı
çocuk yedıgınden daha fazla kustu. denemeden de bılınmez elbette
benımkı sonucta devam sütü sevmedı

Canım zaten pamuk ve suyla diliyorum hala bepanton fayda etmiyor canım eczaneden karışım yaptiriyorum o etkili oluyor ama bu her bezde kaka ne zaman geçecek onu düşünüyorum çarşamba son kez verdim antibiyotiği

Anladm cnm antibiyotikten belki de dedigin gibi.. Yoksa minis popis cok mu hassa Benimde tamkaka yaptigi yer oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…