- 24 Mart 2016
- 161
- 294
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.061
Aynen benimkide tarif ettigin gibi. 25 ocak dogumlu. Ama ebeye sordum 6.aydan sonra dedikızlar bişey soracam cevap verirseniz mutlu olacağım..bebeğim 20 ocak doğumlu yani 4 buçuk aylık..yanının üstüne dönüyor ama yüz üstü gelemiyor geri sırt üstü oluyor..aylık bebek gelişimlerinde yüzüstü gelir yazıyor..sizinkiler ne durumda lütfen cevap yazarmısınız
Paşanın poposu yine pisik oldu çarşamba günü antibiyotiği bıraktık ama hala her bezinde kaka var az az ishal mi o da kız arttı yavrum ne zaman geçecek sürekli pisik kremi kullanıyorum yikiyirum poposunu yavrum ya cani çok yaniyirdurbu arada maşallah nucarc ne güzel uykusu atmış ben gece gündüz dahil iki saat sınırsız uyuduğu zaman ne iyi uyudu diyorum bu aralar hep boyle uykusu mız mız uyumuyor gece gündüz
Z. Yagida iyi geliyor cnm bide pisik gecene kadar islak mendil yapma pamuklu su yap. Cinko icerigi yogun pisik kremi kullan
benımkı 5,5 aylık. sinirlenince geri gelıyor. ve daha yenı bu sekılde dönmeye başladı. o saçma gelişim tablosunu salla gitsin. her bebek farklıdır. bazıları cok tembeldir hatta!kızlar bişey soracam cevap verirseniz mutlu olacağım..bebeğim 20 ocak doğumlu yani 4 buçuk aylık..yanının üstüne dönüyor ama yüz üstü gelemiyor geri sırt üstü oluyor..aylık bebek gelişimlerinde yüzüstü gelir yazıyor..sizinkiler ne durumda lütfen cevap yazarmısınız
Aynen benimkide tarif ettigin gibi. 25 ocak dogumlu. Ama ebeye sordum 6.aydan sonra dedi
Canım demir ilaci olarak ne kullanıyorsun?[/QUOTE santafer kullanıyorum
önceden sürüyordum. şimdi günde 1 kez oksizinç, bepanten ya da arkoHer alt deisiminde krem surmuomusunuz kizlar.Ben her defasinda suruyorum deisip deisip . oksizinc, sudocrem ve bepantol. Yanlis mı yapıyorum. Surekli kirmizi cunku
bu arada bi arkadasa gıttım çocugu yere yatırdım evı turladıbenımkı 5,5 aylık. sinirlenince geri gelıyor. ve daha yenı bu sekılde dönmeye başladı. o saçma gelişim tablosunu salla gitsin. her bebek farklıdır. bazıları cok tembeldir hatta!
bazılarının çok uysaldır, bazıları cok fenadır.
fiziksel gelişimi iyiyse gerisi gelir
mantar olabilir canım sürekli kırmızıysa..benim mızımda da bu kırmızılık ne kullandıysam geçmemişti..doktor kontrolünde gösterdiğimde doktor ıyyyy mantar olmuş bu çocuk demişti.aylarca travazol krem kullanmıştım...bu da bir tecrübedir paylaşmak istedimHer alt deisiminde krem surmuomusunuz kizlar.Ben her defasinda suruyorum deisip deisip . oksizinc, sudocrem ve bepantol. Yanlis mı yapıyorum. Surekli kirmizi cunku
doktor nıye öyle dedi k '' ıyy '' nedir yaaa?mantar olabilir canım sürekli kırmızıysa..benim mızımda da bu kırmızılık ne kullandıysam geçmemişti..doktor kontrolünde gösterdiğimde doktor ıyyyy mantar olmuş bu çocuk demişti.aylarca travazol krem kullanmıştım...bu da bir tecrübedir paylaşmak istedim
mantar olabilir canım sürekli kırmızıysa..benim mızımda da bu kırmızılık ne kullandıysam geçmemişti..doktor kontrolünde gösterdiğimde doktor ıyyyy mantar olmuş bu çocuk demişti.aylarca travazol krem kullanmıştım...bu da bir tecrübedir paylaşmak istedim
1-2 haftaya yuz ustu doner canımkızlar bişey soracam cevap verirseniz mutlu olacağım..bebeğim 20 ocak doğumlu yani 4 buçuk aylık..yanının üstüne dönüyor ama yüz üstü gelemiyor geri sırt üstü oluyor..aylık bebek gelişimlerinde yüzüstü gelir yazıyor..sizinkiler ne durumda lütfen cevap yazarmısınız
bezını degıs canım krem hiç kullanmıyorumHer alt deisiminde krem surmuomusunuz kizlar.Ben her defasinda suruyorum deisip deisip . oksizinc, sudocrem ve bepantol. Yanlis mı yapıyorum. Surekli kirmizi cunku
Kizarikliga bapanthene iyi geliyor. Ben kendimede suruyorum%20 çinko içerikli krem verdi dermatolog. Adı oro çinko kremi. %40 ağır gelir ona dedi. Üstündeki pütürcükler gitti ama kızarıklık gitmiyor.
Degisik kullanma tek tip kullan ise yaramazsa digeriniHer alt deisiminde krem surmuomusunuz kizlar.Ben her defasinda suruyorum deisip deisip . oksizinc, sudocrem ve bepantol. Yanlis mı yapıyorum. Surekli kirmizi cunku
ben hiple bebelac karıstırmıstım. cok agır geldıKizlar hipp yulafli ek gida da hipp bebek sutu kendi mama1 numara ile karistirin diyorya. Ben aptamil kullaniyorum. Yulafli aptamilde yok. Hippi aptamille karistirsam olur mu
Canım zaten pamuk ve suyla diliyorum hala bepanton fayda etmiyor canım eczaneden karışım yaptiriyorum o etkili oluyor ama bu her bezde kaka ne zaman geçecek onu düşünüyorum çarşamba son kez verdim antibiyotiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?