- 25 Aralık 2015
- 656
- 898
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.041
Kaşıkla veriyorum birde güne bolerek veriyorum birden hepsini verdim mi hazmedemiyor rahatsız oluyoronu sade mi veriyorsun ? kaşıkla mı?
bana elma suyuyla ver demişti ebe canım..ağır olduğu için karıştır demiştiKaşıkla veriyorum birde güne bolerek veriyorum birden hepsini verdim mi hazmedemiyor rahatsız oluyor
Hiç denemedim olabilir aslında hamileykende demir ilacını portakal suyuyla iciriyordu drbana elma suyuyla ver demişti ebe canım..ağır olduğu için karıştır demişti
dene bakalım işe yarar belkiHiç denemedim olabilir aslında hamileykende demir ilacını portakal suyuyla iciriyordu dr
nesli bi rahata eremedin kız .. ıslak mendil kullanma.. her alt değiştirmede popoyu yıka ve kantaron yağı varsa sür düzelir inşallh..Paşanın poposu yine pisik oldu çarşamba günü antibiyotiği bıraktık ama hala her bezinde kaka var az az ishal mi o da kız arttı yavrum ne zaman geçecek sürekli pisik kremi kullanıyorum yikiyirum poposunu yavrum ya cani çok yaniyirdurbu arada maşallah nucarc ne güzel uykusu atmış ben gece gündüz dahil iki saat sınırsız uyuduğu zaman ne iyi uyudu diyorum bu aralar hep boyle uykusu mız mız uyumuyor gece gündüz
Z. Yagida iyi geliyor cnm bide pisik gecene kadar islak mendil yapma pamuklu su yap. Cinko icerigi yogun pisik kremi kullanPaşanın poposu yine pisik oldu çarşamba günü antibiyotiği bıraktık ama hala her bezinde kaka var az az ishal mi o da kız arttı yavrum ne zaman geçecek sürekli pisik kremi kullanıyorum yikiyirum poposunu yavrum ya cani çok yaniyirdurbu arada maşallah nucarc ne güzel uykusu atmış ben gece gündüz dahil iki saat sınırsız uyuduğu zaman ne iyi uyudu diyorum bu aralar hep boyle uykusu mız mız uyumuyor gece gündüz
Paşanın poposu yine pisik oldu çarşamba günü antibiyotiği bıraktık ama hala her bezinde kaka var az az ishal mi o da kız arttı yavrum ne zaman geçecek sürekli pisik kremi kullanıyorum yikiyirum poposunu yavrum ya cani çok yaniyirdurbu arada maşallah nucarc ne güzel uykusu atmış ben gece gündüz dahil iki saat sınırsız uyuduğu zaman ne iyi uyudu diyorum bu aralar hep boyle uykusu mız mız uyumuyor gece gündüz
Eymrntaa inan daha hic isLak mendil kullammadim aldım duruyor dışarda bile pamuk ve syla siliyir bu kadar dikkat ediyorum yine kizariyor ya anlamadım gitti ama bu kez antibiyotik yaptı çünkü onu kulkanmamdan sonra her kaka bez oluyornesli bi rahata eremedin kız .. ıslak mendil kullanma.. her alt değiştirmede popoyu yıka ve kantaron yağı varsa sür düzelir inşallh..
göründükten sonra hemen çıkmıştı canım şimdi baya büyüdü bile dişler yavaş yavaş büyüyo ama kaşımalar salyalar hala devam ediyor
Sagol canm 4.gunuMz bugun bu kzarıklık yara hali ne zaman gecer goruntusu uzuyor
Geçmiş olsun canım
Bizde üç hafta falan oldu yaptıralı
Hemencecik iyileşir inşallah
Korkma küçükken daha kolay diyo herkes ilk haftayı atlatırsan biter sıkıntısı
Canım zaten pamuk ve suyla diliyorum hala bepanton fayda etmiyor canım eczaneden karışım yaptiriyorum o etkili oluyor ama bu her bezde kaka ne zaman geçecek onu düşünüyorum çarşamba son kez verdim antibiyotiğiKkadan sonra yika cnm,yikayamadgnda islak bezle yavasca temizle. Ben gecen yazmistm ablam da korkutmustu mikrop flndir die. Arkds bepanthen onermisti,islak mendil surmedim hic,hatta peceteyi suya batirdim dokundurdum poposuna,beoanthen kullaninca gecti . Salak gbi evde olan seyi denememisim aylardir.. Umarm gecer seninki de :/
Kac kisi katıldı bendw katılmak isterim@secmurat05 bende katilmak isterim watsap gurubuna
zor canım Allah yardım etsın.3 ay zordu benim annem kaldi bende. Gazi ayri kabizligi ayri sıkıntı oldu. Gece ağlamalar . Kurutma makinesi dibimizde. Bdnimkinin reflusu vardi. Bas hep yuksek. Kusuyordu. Yerken ysnlis kaciriyordu. Boguluyordu kackez . Uyku gene yok
Pembe uçakla mı gidiyosun?astalavista bebi..
uçtu kuşumPembe uçakla mı gidiyosun?
İzmir'dem Muş'a araba ile... Düşünemiyorum...
O zaman kirli suda yıkanmış olmuyo mu?
Gerçi onların kirinden nolcak diycem de benim oğluş terleyince bildiğin keçi peyniri gibi kokuyo. :)
Canım demir ilaci olarak ne kullanıyorsun?Demir de ne meret şey tadi kötü heralde cikariyor üst beş batar lekede çıkmaz vermicem diyorum sonra vicdan yapıp ya kötü sonuçları olursa diyorum anlayacagin iki ucu b... deynek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?