2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Paşanın poposu yine pisik oldu çarşamba günü antibiyotiği bıraktık ama hala her bezinde kaka var az az ishal mi o da kız arttı yavrum ne zaman geçecek sürekli pisik kremi kullanıyorum yikiyirum poposunu yavrum ya cani çok yaniyirdur bu arada maşallah nucarc ne güzel uykusu atmış ben gece gündüz dahil iki saat sınırsız uyuduğu zaman ne iyi uyudu diyorum bu aralar hep boyle uykusu mız mız uyumuyor gece gündüz

nesli bi rahata eremedin kız .. ıslak mendil kullanma.. her alt değiştirmede popoyu yıka ve kantaron yağı varsa sür düzelir inşallh..

Z. Yagida iyi geliyor cnm bide pisik gecene kadar islak mendil yapma pamuklu su yap. Cinko icerigi yogun pisik kremi kullan

Uyku benimkinin de duzene girmedi,bi bakiyosun bir hafta suresince gece bir kez kalkiyo,bi bakiyosun iki bi bakiyosun uc.. Ama gece uykusuna gecis tr saatiyle 12yi buldu,hatta 12.30 gibi yataga katiyorum. Havanin cok gec kararmasi kotu oluyor,illa hava kararacak oyle dalacak. Eskiden 7de uyurdu

Kkadan sonra yika cnm,yikayamadgnda islak bezle yavasca temizle. Ben gecen yazmistm ablam da korkutmustu mikrop flndir die. Arkds bepanthen onermisti,islak mendil surmedim hic,hatta peceteyi suya batirdim dokundurdum poposuna,beoanthen kullaninca gecti . Salak gbi evde olan seyi denememisim aylardir.. Umarm gecer seninki de :/

nesli bi rahata eremedin kız .. ıslak mendil kullanma.. her alt değiştirmede popoyu yıka ve kantaron yağı varsa sür düzelir inşallh..
Eymrntaa inan daha hic isLak mendil kullammadim aldım duruyor dışarda bile pamuk ve syla siliyir bu kadar dikkat ediyorum yine kizariyor ya anlamadım gitti ama bu kez antibiyotik yaptı çünkü onu kulkanmamdan sonra her kaka bez oluyor

Canım zaten pamuk ve suyla diliyorum hala bepanton fayda etmiyor canım eczaneden karışım yaptiriyorum o etkili oluyor ama bu her bezde kaka ne zaman geçecek onu düşünüyorum çarşamba son kez verdim antibiyotiği

prensannesiii

Endişe etme canım geçer bir hafta on güne
İlk günler baya Korkutucu görünüyor yara gibi
Sonra kabuk oluyor sonra dikişler dökülüyor yavaş yavaş
Bizim bi tane dikişimiz kaldı
Rabbim şifa versin hemen iyileşsin inşallah

kızlar bişey soracam cevap verirseniz mutlu olacağım..bebeğim 20 ocak doğumlu yani 4 buçuk aylık..yanının üstüne dönüyor ama yüz üstü gelemiyor geri sırt üstü oluyor..aylık bebek gelişimlerinde yüzüstü gelir yazıyor..sizinkiler ne durumda lütfen cevap yazarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…