2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet...
Tuvaletten bildiriyorum
He he ne cok sıcıyorum ..
Öncelikle tüüümmm vücudum dökülüyor..bu sabah oğlan uyandı ve babasına vererek salona gönderdim..neredeyse ağlayacaktım ..
Tüm eklemlerim kemiklerim etlerim ağrıyordu..yürümeye halim yoktu
Sonrasında mecbur kalktım..
Valizler holde ...lazım olan birkaç şey için deşilmiş bağırsak gibi oldular

Üzerinden atlayarak geçiyoruz..
Beyazları makineye atmıştım,eee salak pembe 2 aydır su açtığın yok
Beyazlar mahvoldu..boru kalıntıları yapışmış
İki don dışında hepsi adamın atlet ve tişörtü idi
Yufkalarım ekşimiş ..atıldı..
Anneme üzülmesin diye bişi demedim..
Yatak odası çarşaflar kılıflar derhal değişti
Evin tamamını b.ok götürüyor..
Evet evet tamamını ve ben banyo yapacak yatacağım..ev böyle olunca banyodan sonra süzüle süzüle yürüyemiyorum
Ah nerde o dip köşe temzilk ardından banyodan çıkınca insana missslik hissi veren o şahane şey
Makineye hamur attım ekmek oluyo
Sahurda beğime
Ve oğlan tüm gece ağladı..en sonunda aramıza yatırdık..uçaktı ,nazardı,dişti,eee şimdi yadırgıyorda hepsi bir oldu
Yani dün gece ramak kalmıştı ağlamama
Birde bileğim pert ..baş parmak ateli ile uyuyorum oda bilekten kasıyor
Tüm bunların üzerine birde secmuratın bam yemesi

Aradım taradım 2. El ergo baby kanguru aldım ulen hiç ikinci el gibi değil daha yeni açılmış gibi çok beğendim nerdeyse ben oturcam içine taşıyın ulen beni dicem
Ammaa benim sıpa durmuyo içinde yırrrtınıyoo neymiş dışarılara bakacakmış bana dönük durmak istemiyo haspam
Koca kişisi de hep böyle yapıyosunda ay bu çok güzel yok o çok gerekli vay efendim bunu mutlaka almalıyız diye her bulduğun haltı alıyosun ama oğlan kullanmıyor al işte bunu da kullanmıyo diye vikvikliyo

Dışa doğru koysana

Ayrıca sıpam çok huysuzdu bugün homur homur zır zır ayyy naptıysak memnun edemiyoruz paşayı illa aykta gezicez ya da dışarda arabasıyla gezdiricez eee o da bi yere kadar.. Allahııımm çıldırttı bugün bizi. Babası hastalandı mıy mıy. Oğlu zır zır. Evi b.k götürüyo. Yarın sabahın köründe hastaneye gidilecek. Öğleden sonra sonuçlar gösterilecek. Benim kemiklerim sızlıyo yorgunluktan etlerim dökülüyo
Beim dötümü ve evimi toplamam bir haftayı bulur gari. Ayy çışdırıciimm

yüzüstü yatağımdayım...
Kocam beni yağlıyor
Oh...mis gibi bir iki saatlikte uyku
Nasıl yatıyon yüzüstü yaa. Sanki su dolu iki balonun üstüne yatıyormuşluk hissi yaratıyor bende... 32 yıldan sonra yatış şekli değiştirdim bu yüzden.
Keyfin keyif senin. Hem de Almanya maçı varken.:)
Kimse kıskanmadı,kıskanmayacak

yüzüstü yatağımdayım...
Kocam beni yağlıyor
Oh...mis gibi bir iki saatlikte uyku
Nasıl yatıyon yüzüstü yaa. Sanki su dolu iki balonun üstüne yatıyormuşluk hissi yaratıyor bende... 32 yıldan sonra yatış şekli değiştirdim bu yüzden.
Keyfin keyif senin. Hem de Almanya maçı varken.:)
Kimse kıskanmadı,kıskanmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…