- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.321
Yeni teorim: İçinde face, watsapp vb. Kelimelerin geçtiği cümleler otomatik olarak düşüyor yöneticilere.
Pembedon5 Yarın olsa da Müge Anlı'yı izlesek.
Ben bu teoriyi çürüteyim ben facebook grubu için kaç kişiye gelin yazdım ama hiç ban yemedim
Belki kaynanasini çok seviyor o kişi ne biliyonbelkim kaynana savunucusu
Dur kibliyim seniDeneme 1 -2
Facebook facebook facebook tamam
Watsapp watsapp watsapp tamam
Dışa doğru koysanaAradım taradım 2. El ergo baby kanguru aldım ulen hiç ikinci el gibi değil daha yeni açılmış gibi çok beğendim nerdeyse ben oturcam içine taşıyın ulen beni dicem
Ammaa benim sıpa durmuyo içinde yırrrtınıyoo neymiş dışarılara bakacakmış bana dönük durmak istemiyo haspam
Koca kişisi de hep böyle yapıyosunda ay bu çok güzel yok o çok gerekli vay efendim bunu mutlaka almalıyız diye her bulduğun haltı alıyosun ama oğlan kullanmıyor al işte bunu da kullanmıyo diye vikvikliyo
Bu ergo zımbırtısına dışa doğru koyulmuyomuşDışa doğru koysana
Nasıl yatıyon yüzüstü yaa. Sanki su dolu iki balonun üstüne yatıyormuşluk hissi yaratıyor bende... 32 yıldan sonra yatış şekli değiştirdim bu yüzden.yüzüstü yatağımdayım...
Kocam beni yağlıyor
Oh...mis gibi bir iki saatlikte uyku
Nasıl yatıyon yüzüstü yaa. Sanki su dolu iki balonun üstüne yatıyormuşluk hissi yaratıyor bende... 32 yıldan sonra yatış şekli değiştirdim bu yüzden.yüzüstü yatağımdayım...
Kocam beni yağlıyor
Oh...mis gibi bir iki saatlikte uyku
evet onun gibi bişiKayın validesine öküz dedi diyemiii
Otur o evi götüren bohkları yiBu ergo zımbırtısına dışa doğru koyulmuyomuş
şikayet edılmesıne mı neden bişi denmıyor, o kısmı tam olarak anlayamadım?Sacma ama yaa guzel seyler paylasiyoruz ama neden sikayet ediyorlarki ona birsey denmiyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?