- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.361
Evet
Sor söre
Cevaplasın
yapacagın tek şey kanguruyu satmak
inşallah şu 300 tl olandan almamıssındırkahrolasıca kapıtalızm
Kanguruyu evde mi denedin sadece ? Ne yaşanmışlığınız var kangurı ileBebeemm kanguruda durmiyii
Çok heveslenmiştim halbusuki sıpa çocuk
Diyorum ki şikayet edene hakeretmi edildiki şikayet etti ve nasil uyeligi iptalmi oldu simdi kiz Üzgün valla dislandi resmen uyari verilmesi gerekmiyor muşikayet edılmesıne mı neden bişi denmıyor, o kısmı tam olarak anlayamadım?
Kanguruyu evde mi denedin sadece ? Ne yaşanmışlığınız var kangurı ile
kaça aldın? sen bılırsın benım için sorun yok
Nayıırrr nolamaz sör satamam yapamam ikinci bebeemi bindiriceemm ona
muratsec05 diye açsın hesap açsın. Biz anlarızDiyorum ki şikayet edene hakeretmi edildiki şikayet etti ve nasil uyeligi iptalmi oldu simdi kiz Üzgün valla dislandi resmen uyari verilmesi gerekmiyor mu
işte işgüzar cok anlatabılıyor muyum? grup kurmaktan iptal olmus olabilir. yönetıme mesaj atsın söyleDiyorum ki şikayet edene hakeretmi edildiki şikayet etti ve nasil uyeligi iptalmi oldu simdi kiz Üzgün valla dislandi resmen uyari verilmesi gerekmiyor mu
Dün aldım. Dışarda denedim kendini yırttı içinden çıkana kadar. Bugün sabahın köründe uyandı oturuyo baktım uyumicak hadi bi şansımı deneyim sabah yürüyüşü yapalım kangurumusla dedim evde biraz zırıldandı ama dışarı çıkınca sustu etrafı seyretti 5 dk dolmadan uyudu geri döndük. Ben çok sevindirik oldum tabi oleyyy ne güzel rahat rahat gezerük artuk dedim. Akşama doğru alışverişe çıktık durmadı içinde kıyametleri kopardı allahtan ben buna güvenmediğim için arabasını da almıştık yanımıza arabaya koyduk etrafı seyrede seyrede keyiflice gezdi sıpa.
kangurunun modeli atsana.Pis kangurucular eşekler o kadar pahalı satıyosunuz niden dışarı doğru taşımaya izin vermiyosunuz
Bunun dışa dönük taşınabilenleri de yarım milyar püh gözünüze dursun nerden alak o kadar parayı
işte işgüzar cok anlatabılıyor muyum? grup kurmaktan iptal olmus olabilir. yönetıme mesaj atsın söyle
en ıyısı öyle olur
Sen de banlanmıştın. Geri geldin.işte işgüzar cok anlatabılıyor muyum? grup kurmaktan iptal olmus olabilir. yönetıme mesaj atsın söyle
en ıyısı öyle olur
muratsec05 diye açsın hesap açsın. Biz anlarız
en üstte bıze ulasın butonu varNasil atacakki soylerim ben anat bana
Sec e selam söle nesli üzülmesin. Seviyoruz biz onu kulaklarını çınlatıyoruz burdaDiyorum ki şikayet edene hakeretmi edildiki şikayet etti ve nasil uyeligi iptalmi oldu simdi kiz Üzgün valla dislandi resmen uyari verilmesi gerekmiyor mu
Alışabilme ihtimali var mı diyosun bir umut var mıSen cayma hemen. Ben de kullanıyorum. Dışarı çıkınca yürümeye başlayınca uyuyor zaten. Ama bu sıcaklarda ne kadar kullanışlı olur artık bilemiycemm.
Yaptım uleeyynn yaptım (kociş görmesin aman onun yanında kabul etmiyorum yanlışımı yoksam bidaa istediklerimi almaz)
Benim bebeemde bana dönük dursun herkeşler gibi gezelim istedim heves ettim suç mu heves etmek suç mu arkadaş
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/ergo-baby-kanguru-sifir-ergobaby-225864015kangurunun modeli atsana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?