2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Pis kangurucular eşekler o kadar pahalı satıyosunuz niden dışarı doğru taşımaya izin vermiyosunuz
Bunun dışa dönük taşınabilenleri de yarım milyar püh gözünüze dursun nerden alak o kadar parayı

Kanguruyu evde mi denedin sadece ? Ne yaşanmışlığınız var kangurı ile

Dün aldım. Dışarda denedim kendini yırttı içinden çıkana kadar. Bugün sabahın köründe uyandı oturuyo baktım uyumicak hadi bi şansımı deneyim sabah yürüyüşü yapalım kangurumusla dedim evde biraz zırıldandı ama dışarı çıkınca sustu etrafı seyretti 5 dk dolmadan uyudu geri döndük. Ben çok sevindirik oldum tabi oleyyy ne güzel rahat rahat gezerük artuk dedim. Akşama doğru alışverişe çıktık durmadı içinde kıyametleri kopardı allahtan ben buna güvenmediğim için arabasını da almıştık yanımıza arabaya koyduk etrafı seyrede seyrede keyiflice gezdi sıpa.

Sen cayma hemen. Ben de kullanıyorum. Dışarı çıkınca yürümeye başlayınca uyuyor zaten. Ama bu sıcaklarda ne kadar kullanışlı olur artık bilemiycemm.

Paşanın hala her bezinde kaka var o da pisik yapıyor ne zaman geçecek bu ishal bilmiyorum paşanın poposu kirmizi grcr gündüz kac kez bez degistiriyorum pişik kremi popo yıkama azalıyor ana grcmiyit çok az yapıyor kaka ama var her bezde bir de yarin gecikmeli aşımız da var kızlar aşıdan sonra calpol yada fitil hemen kullanıyormusunuz yoksa agrisi ates olunca mi

sana dönük olsa bile 2 m sonra yere koyuveridin bebeeeğğ
Ağır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…