- 6 Aralık 2014
- 100
- 69
- 48
- 36
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #9.041
canım hafi hayırlı haberlerini bekliorzTatlım bende birazdan gidicem keseye göre bizde 7+0 olduk ama görebileceğimiz mechul. Allah büyük bidahaki gittiğinde görmen gerekiyo belkide böyle düşünde dua et
Amin inşallah tatlım. Göremezsek haftaya görücez ve duyacağız bizim için hayırlısıysa canım. İyi düşünmeye çalışİşlh
canım hafi hayırlı haberlerini bekliorz
İşlh canım birazdaha iyiyim salı günüede devlet hast. Gidicem baklm o ne dicekAmin inşallah tatlım. Göremezsek haftaya görücez ve duyacağız bizim için hayırlısıysa canım. İyi düşünmeye çalış
O güne kadar dahada gelişir ve duyarsın inşallah canım. Bizde hastaneye geldik nasıl bir özel hastaneyse 7kişi var bekleyen önümüzdeİşlh canım birazdaha iyiyim salı günüede devlet hast. Gidicem baklm o ne dicek
Hadi ya bende merakla bekliorm aklm sendndeO güne kadar dahada gelişir ve duyarsın inşallah canım. Bizde hastaneye geldik nasıl bir özel hastaneyse 7kişi var bekleyen önümüzde
Kızlar 2 gündür kesilmeyen bir baş ağrım var. Sürekli uyuyorum geçsin diye. 1-2 saat geçiyor tekrardan Başlıyor. Dünden beri 3 tane parol aldım. Bu kadar fazla ilaç bebeğime zarar vericek diye de korkuyorum. Bir de ağrıyı tam kessenane kokladım, eşime masaj yaptırdım olmuyor Geçmiyor. En fazla kaç tane parol içebiliriz bilgisi olan var mı? Bir de bildiğiniz etkili doğal yöntemler var mı? Noolur yazın
Duyduk kuzum şükürler olsun tam 7+0mışız. Güpgüp atıyodu bebişimizin kalbi. Darısı seninde başına gelecek inşallah canım benimHadi ya bende merakla bekliorm aklm sendnde
Içini ferah tut canım ben de 6+5 de duramadım ama sonra sadece 3 gün sonra gümbür gümbür duyuldu. Dr. 1 günün bile Önemi var Demişti. Inşallah sen de duyacaksın6+4 cıktım canım kese gördnü sadece morelim bozuldu ne biliym çok heycanlanıştm
Gözünaydın tatlımKızlarr ben çok mutluyumkiii. bebişimizi de gördük kalp atışını da duyduk laylalalaylay
ayyy canım geçmiş olsun tabi ne kadar korkmussundur kimbilir Rabbim kötüsünden saklasin bebeğini size bagislasin inş. Yat 2 hafta kesin wcden baska kalkma aklına ii şeyler getirGittik doktora bebegm bu 2hafta senin için çok önemli dedi düşmemesi icin valla çok korktm iç çamaşırın ve esofmanjm kan olmuştu ben sanciyla yatiyodum bebegm eşim dedi esofmanin kan sonra bende ck korktm doktoru beklerken de ağlayarak size yazdm
Yoruldugunn içindir cnm birak temizliği falan suan önemli olan bebeğin ve sensin bende vardı geçti progestan kullandım dinlendim düşün yatağımi bile toplamadm o ara. Kahverengiye akıntın korkma diyorlar ama doktorada gitmeyi ihmal etmebu kahverengi lekeler eski bi kanamami arkadaslar temizlik yaptim bende durum malesef kotu cogaldi lekeler ama kahverengi puturtulu biseylerde var korktum ya fena
Çok sevindim canım adına hayırlı olsun hep güzel haberler duyalimDuyduk kuzum şükürler olsun tam 7+0mışız. Güpgüp atıyodu bebişimizin kalbi. Darısı seninde başına gelecek inşallah canım benim
Aayy gerçektnmi çok saoln kızlar böle duydkça biraz daha rahatlıormIçini ferah tut canım ben de 6+5 de duramadım ama sonra sadece 3 gün sonra gümbür gümbür duyuldu. Dr. 1 günün bile Önemi var Demişti. Inşallah sen de duyacaksın
Cok sevidnm kuzm :) darısı başıma işlhDuyduk kuzum şükürler olsun tam 7+0mışız. Güpgüp atıyodu bebişimizin kalbi. Darısı seninde başına gelecek inşallah canım benim
Bende 7+5 te duydum. Rahat ol arkadaşım. Duyacaksın.Aayy gerçektnmi çok saoln kızlar böle duydkça biraz daha rahatlıorm
Canım gönlünü ferah tut usg cihazı hatta doktorum usg aletini tuttuğu yer bile fark ediyo. Mesela bazen sat.a göre ileride çıkıyo bazen geride bu bile o gün ısg cihazından fark eden bi durum. Şuan telaş yapmanı gerektiren bi durumda değilsin zaten.Aayy gerçektnmi çok saoln kızlar böle duydkça biraz daha rahatlıorm
ayy çok şükür ki uykudan uyandıran bulantı yokGünaydın, 4,5 gün sonra ilk defa gece bulantidan uyanmadan uyudum ne güzel bir şeymiş, sabah da haslanmis patatesle mide bastirmacilik, tavsiye ederim gün içinde rahat ettiriyor,,
Bende bas agrisindan dertliyimKızlar 2 gündür kesilmeyen bir baş ağrım var. Sürekli uyuyorum geçsin diye. 1-2 saat geçiyor tekrardan Başlıyor. Dünden beri 3 tane parol aldım. Bu kadar fazla ilaç bebeğime zarar vericek diye de korkuyorum. Bir de ağrıyı tam kessenane kokladım, eşime masaj yaptırdım olmuyor Geçmiyor. En fazla kaç tane parol içebiliriz bilgisi olan var mı? Bir de bildiğiniz etkili doğal yöntemler var mı? Noolur yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?