2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 2 gündür kesilmeyen bir baş ağrım var. Sürekli uyuyorum geçsin diye. 1-2 saat geçiyor tekrardan Başlıyor. Dünden beri 3 tane parol aldım. Bu kadar fazla ilaç bebeğime zarar vericek diye de korkuyorum. Bir de ağrıyı tam kesse nane kokladım, eşime masaj yaptırdım olmuyor Geçmiyor. En fazla kaç tane parol içebiliriz bilgisi olan var mı? Bir de bildiğiniz etkili doğal yöntemler var mı? Noolur yazın

Çok geçmiş olsun canım benimde bazen tutuyo ben inatla ilaç içmiyorum.az bi pamuğa kolonya döküp içine biriki top karabiberi koyup iki şakağıma bastırıyorum 10 15 dk bana iyi geliyo

Kızlarr ben çok mutluyumkiii. bebişimizi de gördük kalp atışını da duyduk laylalalaylay
Gözünaydın tatlım Bende 2 hafta önce 6+1ken sesini duyamasam da kalp atışını görmüştüm ateşböceği gibi yanıp sönüyodu ama doktor karından baktığı için ses duyamadık bakalım pzt 13.30da randevum kısmetse 8+1 olmamız lazım nekadar büyüdü diye meraklanıyorum bide bi nevi kalp atışını ilk defa duycam allahın izniyle. Şu 3 ay atlatıp 2li testi falan da yaptırıp iyi sonuçlarımızı aldıkmı artık sırtımız yere gelmez yine allahın izniyle tabi

ayyy canım geçmiş olsun tabi ne kadar korkmussundur kimbilir Rabbim kötüsünden saklasin bebeğini size bagislasin inş. Yat 2 hafta kesin wcden baska kalkma aklına ii şeyler getir

bu kahverengi lekeler eski bi kanamami arkadaslar temizlik yaptim bende durum malesef kotu cogaldi lekeler ama kahverengi puturtulu biseylerde var korktum ya fena
Yoruldugunn içindir cnm birak temizliği falan suan önemli olan bebeğin ve sensin bende vardı geçti progestan kullandım dinlendim düşün yatağımi bile toplamadm o ara. Kahverengiye akıntın korkma diyorlar ama doktorada gitmeyi ihmal etme

Duyduk kuzum şükürler olsun tam 7+0mışız. Güpgüp atıyodu bebişimizin kalbi. Darısı seninde başına gelecek inşallah canım benim
Çok sevindim canım adına hayırlı olsun hep güzel haberler duyalim

Cinsiyet öğrenmeye başladık. Yaşasın. Ben de istiyorum öğrenmeyi. Rüyamda sarışın bir erkek gördüm. İnşallah rüyam çıkar. Hep içime kız gibi doğuyor ama erkek olmasını istiyorum. Tabi ilk önce sağlıklı olması...

Aayy gerçektnmi çok saoln kızlar böle duydkça biraz daha rahatlıorm
Canım gönlünü ferah tut usg cihazı hatta doktorum usg aletini tuttuğu yer bile fark ediyo. Mesela bazen sat.a göre ileride çıkıyo bazen geride bu bile o gün ısg cihazından fark eden bi durum. Şuan telaş yapmanı gerektiren bi durumda değilsin zaten.

Bende bas agrisindan dertliyim
Ilacta icmek istemiyorum ama nasil gecicek bilmiyorum...Uyusam gecer belki ama uyuyamiyorum zonkluyo cok fena
Arkadaşıma doktor gunde 4parola kadar icebilirsin demisti ama sende sormadan o kadar icme canim bence herkesin bunyesi farkli.

Allah im su bas agrisini alsin mide bulantisina raziyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…