2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım Dikkat et Yat dinlen Allaha emanet inşallah

ne çabuk öğrendin maşallah darısı bizim başımıza

gözün aydın canım Tayin işi belii oldumu yazdıysanda ben görmedim de :)

Kızlar bişey sorucam benim göbek deliğimin üst tarafı midemin aşağısında gün boyunca pıt pıt atmalar oldu anlamadım.12. haftaya girerken rahim göbek boşluğuna çıkıyormuş ondan olabilir mi acaba ??!!!

Benim de öyle canım. En sevdiğim öğün kahvaltıyken şimdi sabah olucak yemek yicem diye korkuyorum adeta. Her lokmada midem kalkıyo ki ben hamileliğimi yok denecek kadar az mide bulantısıyla geçiriyorum. Ona rağmen bu şekilde bi an önce geçer umarım.

Günaydınn canım :)
Ben izmirdeyim ege üniversitesinde Mete ergenoğluna gidiorum ama özeline gidiorum ve çok memnunum..

çok teşekkür ederim. dr bulma süreci zor
ne güzel aradığınız dr u bulmak
darısı herkesin başına, çok güzel bir doğum olsun inşallah
sakıncası yoksa ne kadar ücret ödüyorsunuz

pinkperest hayırlı olsun oglusun inşallah canım benim.....
Ben.de bu ayın sonunda gidicem Dr ...2 li test yaparız cinsiyeti de tahmin ederiz dedi.....hakkımızda hayırlısı olsun

Kız o bendede oluyo sanki minnakimin pitpitlarini hissediyorum gibi elimi karnima koymasamda anlayabiliyorum

Canim hayirli ugurlu olsun oglusun.kiz hayallerin suya dustu ama olsun.sevindim ya olsun erkekte iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…