2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim cnm . Benim hiç midem bulanmadı. Ama şu anda mide bulantısına ben de razıyım. Ile nasıl gidicem bilmiyorum

Tatlım çok teşekkür ederim. Darısı başına inşallah muhteşem bi duygu anlatamam. O günleride görücez inşallah

Canım bnm nane yağıyla masaj yaptır eşine

Musmutlu22 canım bu arada benim hep karından baktı öyle duyduk pıtpıtları. Alttan baktırmana gerek yok bence zaten bu sefer gittiğinizde karnından duyarsın
Evet canım doktorum da demişti 15 gün önceki kontrolde vajinal baksak duyarız ama gerek yok dedi. Bende zaten ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ve okadar çok alttan bakıldı ki kalp atışı duyulmayınca artık fobi haline geldi diyebilirim. inşallah pazartesi duyarz büyüdüğünü görürüz

Aklına hiç kötü şeyler getirme kuzum. Sağlıkla kucağımıza alıcaz hayırlısıysa

Canım geçmiş olsun... Vicksi denesene... ayaklarını altına yedire yedire sür baş ağrısını kesiyor en azından benimkini kesmişliği var... tabi hormonal bi durumdan dolayıysa bu baş ağrısı o zaman etki eder mi bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar bende aşırı derecede iştahsızlık var canım hiçbir şey yemek istemiyor.Sabahları kahvaltı yapamıyorum folik asit kullandığım için mecburen bir iki lokma yiyorum. Bu durum hep böyle mi gider acaba aranızda böyle olan var mı

canim benim de 2 gndr vardi agri ama icmedim ilac. nane yaginida alnina surunce agriya cok ii gelio

Herşeyim ters olmak zorunda mı ??? Normalde tiksinmelerin bu haftalarda geçmeye başlaması gerekiyor ama bende yeni başlıyor.Hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…