- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #90.961
Ayda yılda iki çocuk da aynı anda yatmış fırsat bu fırsat balkonda serin serin kuran okuyayım dedim topikteki bu ekşin yüzünden okuyamadm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Magazsuseya çok güldüm...kesin kangurusuna dönecek zürafa işi ...benımkıne imalı sekılde söyledım. ses etmedı
bende isteklerın sonundayım çünkü![]()
zürafa diş kaşıyıcı dedim ne diyonuz dedim
![]()
Secmurat sure atar yaptıNoldu yaa aralık annelerine bağlamışsınız
![]()
Bak cezbediyon beniOğluma hediye geldi. Çok sevdi. Şu küçük olanı iki tarafından tutulanından almışlar
Sen sus..senin yüzünden zürafa diş kaşıyıcı alamicimVay arkadaş 1 gün gelmedim olaylar olaylar
Ulen öğrenciykende böyle oluyodu ne zaman okula gitmesem o gün bi olay çıkıyodu hep ben kaçırıyodum![]()
bende ondan düşünüyorum aslında. tutacak yerlerı oldugu için
Ayda yılda iki çocuk da aynı anda yatmış fırsat bu fırsat balkonda serin serin kuran okuyayım dedim topikteki bu ekşin yüzünden okuyamadm
alakası yok bence. her şekere yakısırAma sanki kız bebeklerin eline daha mı çok yakışıyor ne?![]()
Herif tatil aldi diyorumzürafa diş kaşıyıcı dedim ne diyonuz dedim
![]()
Kendine aldı kendine..bizimki izmirde tutturdu çeşmede çeşme denizde deniz ..Herif tatil aldi diyorum![]()
Sen burayi bosver, burasi kurtarmicak hicbirimiziAyda yılda iki çocuk da aynı anda yatmış fırsat bu fırsat balkonda serin serin kuran okuyayım dedim topikteki bu ekşin yüzünden okuyamadm
Bilmem belki bilirsin dedim kimin sikayet ettigini..nedense burda sadece senin oz sezilerine guveniyorum..ismimi surrender yaptim acaba neden?baska bi isimmi yoktu yapabilecegim..benim her alintiya cevap yazAmadigimi iki cocukla vaktimin olmadigini bilmeyen yok..nasıl neyı soruyorsun? neden nikini surrender yaptın? ve burda senden alıntı yapanlara nıye cevap vermedın?
ayrıca ben nerden bıleyım kım şikayet ettı senı?
Cehenneme düşersem sör itti dicemSen burayi bosver, burasi kurtarmicak hicbirimiziallah kabul etsin
![]()
Sen yirttin ben yirtamadim acicaz gotu gobegiKendine aldı kendine..bizimki izmirde tutturdu çeşmede çeşme denizde deniz ..
Ülen yürü git dedim..bikini yok dedim..tüylüyüm dedim..oğlan sünnetli dedim..nerden cıktı dedim..
Sen o zaman otur ben girerim dedi
Gittik mi ?
Hayır![]()
MasallahKucukken muhabbet kusum vardi kafasini kaşırdim böyle yavas yavas basini cevirirdi surayida kaşı die. Kizimda simdi bana o kuşu hatirlatio. Parmagimla disini kaşıdığimda yavas yavas basini çevirio
GüncellendikForumun eski tadı kalmadı be
Gözümü açar açmaz girerdim gebişken
Gerilmezdik böyle.şikayet filan..
Canlı yayında doğuma giden bile olmuştu
Nerde o eski forumlar ....
Hep bi kişi yüzünden diycem de demiyom![]()