2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya öylede çok askılı da giymiyorum. ancak bulursam göğsü çok açılmayan şeyler alıcam. bir türlü fırsatta bulamadımki almak için

evet allah izin verirse çok güzel bi ayda doğacaklar. yazın doğsalar bizim buralar cehennem gibi oluyo heryeri pişik olurdu
Aynen esimde diyor sen sicaklarda napicaksin keske simdi dogsaymis dimi diyo:)
Yok dedim ben sicaga dayanirim Allah in izniyle ama el kadar cocuk 45 dereceye nasil dayansin pisikten aglar dururdu yazık

Yok dedim ben sicaga dayanirim Allah in izniyle ama el kadar cocuk 45 dereceye nasil dayansin pisikten aglar dururdu yazık
evet canım bende aynı fikirdeyim. en azından allah izin verirse yaza 6-7 aylık olurlar biraz daha rahat olur

kızlar çay içiyor musunuz? ben iğrenmiştim. mide bulantılarım geçince az da olsa içmeye başladım.evde değil de iş yerinde iyi gidiyor ya içmiyim mi sizce zararlı mı?ark lar içme dedi.günde iki bardak içiyorum en fazla.çok özlemişim çayı.daha içsem içerim ama içmiyorum.

yazın sıcağında doğan bebek daha zormuş.kış bebeği evin heryeri aynı sıcaklıkta olduktan sonra sıkıntı daha azmış büyükler öyle dedi.o konuda rahatız.yaza kadar da büyütür gezeriz onlarla

L LiveYourLifeee bana doktor hicbisey demedi.Zaten mubarek adam sormadan bisey anlatmiyo:)
bende sabah 2 bardak aksamda 1 bardak iciyorum cok acik ama...
Bu arada kis bebegi uslu oluyormus diye duydum hep :)

Ben çok çay içerdim ama artık canım pek istemiyor. Günde iki bardak içebiliyorum en fazla. Zararı olmaz açık iç bir iki bardak..

L LiveYourLifeee bana doktor hicbisey demedi.Zaten mubarek adam sormadan bisey anlatmiyo:)
bende sabah 2 bardak aksamda 1 bardak iciyorum cok acik ama...
bana sormadan çok şey anlatıyor inan ki kendi soracaklarımı unutuyorum :)) ama çaydan hiç bahsetmedi.bende çok açık içiyorum.inş bir zararı yoktur canım.cmrtsi sorarım dr a.o kdr çok soracaklarım var ki.tatile gideyim mi egzersiz yapıyım mı ağrı kesici hiç içmiyorum dayanamayacak gibi olursam ne içeyim.bazen çok şiddetli baş ağrım oluyor da..ama dr um sağolsun ilaç düşmanı ilaç vermiyor bakalım hepsi aklımda kalıcak mı?ikili test polemiği de girince işin içine..yazıyım kağıda da ordan sorayım diyorum.

ARKADASLAR HEPİNİZE GUNAYDİN VE SAGLİKLİ HAMİLELİKLER, BENDE SARİ AKİNTİ OLUYOR. DR DUN DUSUK RİSKİNDEN DEDİ. AYNİ DURUMDA OLUP DOKTORUNA SORAN VAR Mİ, COK MORALİM BOZUK
canim bendede ve bikac arkadasta sari acik sari akinti oluo ben doktruma sordum normal olucak dedi senin doktor neresinden uydurmuski bunu herkes olur normal derken

Ben çok çay içerdim ama artık canım pek istemiyor. Günde iki bardak içebiliyorum en fazla. Zararı olmaz açık iç bir iki bardak..
benimde hiç istemiyordu.işyerinde sayısı yoktur içtiğim çayın normalde..şimdi şimdi istemeye başladım.tamam canım iki bardağı aşmamak kaydıyla içerim teşk :)

bencede canim esimde ole dio bebegmiz icin katlanilmicak bisi deil anne baba olucaz diyor saolsn

Sen tutcakmisin canim oruc? Benim kendimden umudum yok...Gecenin yarisinda bile acikiyorum hadi ona dayandim diyelim (pek mumkun degilde )gunde 2 surahi su bitiriyorum onu napcam
yok cnm ya tutmayacağım hamilelikte çok çok zor bebişin düzenli beslenmesine engel mazaretliyiz biz bu dönem

anladım canım sağol açıklamn için =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…