- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #9.561
yani bencede ilişkiye çok takmamak lazım.önemli olan bebişlerimiz.zaten insanın canı şu ara çok istemiyor.benim eşimde çok hassas.araştırmış.ilişki rahimde kasılmaları arttırıyormuş istemiyor :)öğrendiğimizden beri 3-4 kere oldu.bebişimiz için 9 ay olmasa da olur. eşlerimize sabır versin rabbim bu konuda ne diimcanim bizede ilk bi hafta yasak demisti ama biz 3 4 ay olmadan istemioruz ozellikle esim cok hassas. bi arkdsm uzman bi dr sormus 15 gunde bir 1 kere yapabilirsinz cok yapmak kasilmalari artracagndan zararli olur demiş. bende suan hic istemiyorum bu normal bence cunku biz disardan normal gbi gorunsekte agrmz sizimiz oluo benm mesela saha smdiden hafif baski oldmu agri oluo karnimda. donerken bile sorun yasayabiliorm ani harekette sanki rahmimde bisi toplanio gbi hissediorum oyuzden hareketlermz yavas ve dikkatli oldugu icin temkinliyi buda iliskiye yansio isteksizlesiorz tabiki. ama 4. aydan snra artiomus istek kan basinci o bolgede arttigi icin bakalim yasayip gorecegiz insallah
benimde oldu ama dr düşük riski falan demedi, sorun değil olur dedi.sen o zaman iş yapma yat dinlen ve bol su iç cnm.8 ve 9. haftalarda oluyor.ARKADASLAR HEPİNİZE GUNAYDİN VE SAGLİKLİ HAMİLELİKLER, BENDE SARİ AKİNTİ OLUYOR. DR DUN DUSUK RİSKİNDEN DEDİ. AYNİ DURUMDA OLUP DOKTORUNA SORAN VAR Mİ, COK MORALİM BOZUK
günaydın cnm, sagol dikkat ederimSon ay dikkat et, eskilerden hatırladığım kuaför bir arkadaşım vardı. Salonuna son ay hamile bir bayan gelmiş. Ve ağda yaptırırken kasıldığı için suyu gelmiş. Çok sıkıntı olmuştu. Dikkat edin derim..
Ama gitmelisin artık 2li testin yaklaşmış,mesut beyden hiç memnun kalmadım daha önce giden arkadaşımda aynı şekilde memnun kalmamış, ben çok doktor geZdim , egepolede gittim bülent beyde ii , alsancakta özel muayenesi olan bi doktorada gittim ama ben üniversite hastanesi olmasını istedim oyüzden bu doktorda karar kıldım..
biz de hiç yasak yok, benim kocam sanslı eskisi gibi devamyani bencede ilişkiye çok takmamak lazım.önemli olan bebişlerimiz.zaten insanın canı şu ara çok istemiyor.benim eşimde çok hassas.araştırmış.ilişki rahimde kasılmaları arttırıyormuş istemiyor :)öğrendiğimizden beri 3-4 kere oldu.bebişimiz için 9 ay olmasa da olur. eşlerimize sabır versin rabbim bu konuda ne diim
amin cnm sana da günaydın epiduralin öyle bir etkisi var diye biliyorum, siddetli basagrılarına neden oluyormuşbu arada tüm arkadaşlara günaydınn herkese sağlıklı mutlu tatlı heyecanlı bir gün diliyorum dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
bizde de yasak yok ama eşim yaparken bile bebek aklından çıkmıyorbiz de hiç yasak yok, benim kocam sanslı eskisi gibi devam
işte bende arife öncesi fln gideblrsem gidicem yoksa duruma göre bakıcam artık nası olur bilmiorumtemmuzun 16sı arefe değilmi zaten? bizde 11 temmuzda tatile çıkıyoruz 16sında istanbuldayız. 2li testi sanırsam tatil yerinde yaptıracağım
malesef çözümü yoktu ve çok acil sonlandırılması gerekiyordu. yoksa benim hayatım tehlike altındaymışPeki yapılan testte öğrendiğiniz problemin bir çözümü var mıydı
Gunaydin canim daha oglen olmadan d.bakir 30 dereceyi gosteriyor yandikk bugunGünaydın herkeslereeee. Bugün İstanbul çooook mu sıcakkkkyaaa. Yanıyorum bennnn
Bendede hep var progestan jel kullaniyorum hemsire onun posasi geliyo birde zaten hamilelikte akinti mutlaka olur dedi.ARKADASLAR HEPİNİZE GUNAYDİN VE SAGLİKLİ HAMİLELİKLER, BENDE SARİ AKİNTİ OLUYOR. DR DUN DUSUK RİSKİNDEN DEDİ. AYNİ DURUMDA OLUP DOKTORUNA SORAN VAR Mİ, COK MORALİM BOZUK
ARKADASLAR HEPİNİZE GUNAYDİN VE SAGLİKLİ HAMİLELİKLER, BENDE SARİ AKİNTİ OLUYOR. DR DUN DUSUK RİSKİNDEN DEDİ. AYNİ DURUMDA OLUP DOKTORUNA SORAN VAR Mİ, COK MORALİM BOZUK
bizde de yasak yok ama eşim yaparken bile bebek aklından çıkmıyorkendisi hassas ben diyorum bişey olmaz sana da yazık diye yok diyor bebişime bişey olur
günaydıngünaydın kızlar
Allah yardımcınız olsun, Ankara'da yagmurlu gibi güneş yok bize bir yaz sıcaklar gelemediGunaydin canim daha oglen olmadan d.bakir 30 dereceyi gosteriyor yandikk bugun
Kiz gelmesin bosveeeer:) bebisinle serin serin gecsin gunlerin :)Allah yardımcınız olsun, Ankara'da yagmurlu gibi güneş yok bize bir yaz sıcaklar gelemedi
gittiğinde ikili testi yapacakmı doktorun öyle birşey dedimi sana?işte bende arife öncesi fln gideblrsem gidicem yoksa duruma göre bakıcam artık nası olur bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?