2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yani bencede ilişkiye çok takmamak lazım.önemli olan bebişlerimiz.zaten insanın canı şu ara çok istemiyor.benim eşimde çok hassas.araştırmış.ilişki rahimde kasılmaları arttırıyormuş istemiyor :)öğrendiğimizden beri 3-4 kere oldu.bebişimiz için 9 ay olmasa da olur. eşlerimize sabır versin rabbim bu konuda ne diim

ARKADASLAR HEPİNİZE GUNAYDİN VE SAGLİKLİ HAMİLELİKLER, BENDE SARİ AKİNTİ OLUYOR. DR DUN DUSUK RİSKİNDEN DEDİ. AYNİ DURUMDA OLUP DOKTORUNA SORAN VAR Mİ, COK MORALİM BOZUK
benimde oldu ama dr düşük riski falan demedi, sorun değil olur dedi.sen o zaman iş yapma yat dinlen ve bol su iç cnm.8 ve 9. haftalarda oluyor.

öncelikle mesaja geç döndüm ama güzel mazaretim var
arkadaşım doğum yaptı
başkent hastanesinde
izmir de olupta başkent hastanesinde doğum yapmayı düşünen varsa kenarına kıyısına uğramasın derimm

ama sonuca gelirsek
bebeğin yanından bir dk ayrılamıyoruz
Allahımmmmmmm nolur herkese nasip et
nasıl güzel bir duyguymuş
bizim şimdi tek derdimiz bebeğe süt yetiyor mu:)))

yeni tanık olduğum bu hikayeden sonra
arkadaşlar bilmiyorum gösteriyorlar mı ama mutlaka ameliyathaneyi gidip görmek lazım
ve işini bilen personelin olduğu bir hastane seçmek lazım

benim de acilen bi dr bulmam lazım
dediğiniz gibi 2 li tarama vakti geldi
üniversite hastanesi olması da doğru tercih olmuş
dr hakan tanık hakında bilginiz var mı
bir iki kişiden duydum ama çok fazla bilgi yok
birde sanırım kent hastanesinde orçun beyin ismi çok geçiyor

arkadaşım epidural sezeryan oldu
çok korktum
ben bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum
ilk gece o kadar şiddetli oldu ki ağrısı
şimdide dimdik yürüyemiyor
tüm epiduraller öyleyse ya da sezeryanlar
yandık kiiii ne yandıkkkk

bu arada tüm arkadaşlara günaydınn herkese sağlıklı mutlu tatlı heyecanlı bir gün diliyorum dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

biz de hiç yasak yok, benim kocam sanslı eskisi gibi devam

bu arada tüm arkadaşlara günaydınn herkese sağlıklı mutlu tatlı heyecanlı bir gün diliyorum dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
amin cnm sana da günaydın epiduralin öyle bir etkisi var diye biliyorum, siddetli basagrılarına neden oluyormuş

ARKADASLAR HEPİNİZE GUNAYDİN VE SAGLİKLİ HAMİLELİKLER, BENDE SARİ AKİNTİ OLUYOR. DR DUN DUSUK RİSKİNDEN DEDİ. AYNİ DURUMDA OLUP DOKTORUNA SORAN VAR Mİ, COK MORALİM BOZUK
Bendede hep var progestan jel kullaniyorum hemsire onun posasi geliyo birde zaten hamilelikte akinti mutlaka olur dedi.
Bence baska doktorada sor icinin rahat etmesi acisindan

bizde de yasak yok ama eşim yaparken bile bebek aklından çıkmıyor kendisi hassas ben diyorum bişey olmaz sana da yazık diye yok diyor bebişime bişey olur

Benim açımdan ve bebek açısından sıkıntı oluşturacak bir durum yok demişti doktorum o yüzden hiç öyle bir şey düşünmedik ama bayan açısından sıkıntı oluşturacak bir durum mu var acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…