- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #9.661
amin canım allah kimseye yaşatmasın. en zoru bi anne için aldırılması kararını vermekAnladım çok geçmiş olsun. Allah yaşatmasın bir daha
annem öyle dedi canim ama benimde canim hic tatli istemio cikolata bile diincr esim ayy yok diyorum ama bole sulu eksili meyveler cok yiorum tuzlu istio canm ama yemiorm sismesin odemden die vucudum. gercinis arkadsmda hep eksi yiodu ama cinsiyeti erkek cikti bende hep erkek hissediorum hamile kalmadan 1 2 ay oncr erkek bebek goruodum hep snra ruyamda ismi bile soylendi kulagma oyuzden hep erkek bekliorum saglikli olsnda hic onemli deil gonlumuz kiz istio ama saglikli olmasi herseydrn onemli.oda evlat oda hic onemi yok cinsiyetinin. benmdr goguslerimde pisik gbi bisi oldgnda doktr 16.haftada ilacli krem vercez demisti badem yagi kullan dedi ama ben o tuylendirme yapio die bebe yagi aldm zeytinyagli komilinin. bidr avondan vucut sutu aldm oda cok hosuma gtti ama ben hergun useniom gun asiri suruom :) catlak icin sebamedinkini sormustum ii die 67 liraydi fiyatida ama almadim
Kızlar 2'li tarama testi fiyatları ne kadar bilen varmı ?
Kaç haftalıksın canım?Merhaba Kızlar,
İkili testten geliyorum. Hiç panik olduğum kadar korkulacak bir şy yokmuş. Detaylı bir şekilde ultrasonla organları, burun kemiği, ense kalınlığı ve baş-popo uzunluğuna baktı. Bizim ufaklık hiç yerinde durmadığı, devamlı hareket halinde olduğu için enseyi 1 saat sonunda ölçebildi. 0.81 çıktı gayet nırmal. Ayrıca kan verdim sonuçları 1 hafta sonra alacağım. Ultrasonda %70 oranda doğru sonuç alınıyor ama kan testiyle bu sonuç yüzde 90 lar a çıkıyormuş. Ultrason iyiyse kandan korkma bile dedi. Genellikle ikili testten çok korkuluyor ama ben bunun bu kadar korkulacak bir şy olmadığını anlatamıyorum bayanlara çok az ihtimal kötü sonuç alıyoruz dedi. Kimse korkmasın diyeceğim ama biliyorum herkes kendi yaptırmadan içi rahat etmeyecek. Bu sayfadaki herkesin sonucunun iyi çıkacağına yürekten inanıyorum. Son olarak %70 kız olduğunu söyledi:))
hayırlı uğurlu olsun canım. sen ilk aşamayı atlattın darısı başımıza. kız dediklerinde yanılma payı çok düşük oluyomuş :) allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinMerhaba Kızlar,
İkili testten geliyorum. Hiç panik olduğum kadar korkulacak bir şy yokmuş. Detaylı bir şekilde ultrasonla organları, burun kemiği, ense kalınlığı ve baş-popo uzunluğuna baktı. Bizim ufaklık hiç yerinde durmadığı, devamlı hareket halinde olduğu için enseyi 1 saat sonunda ölçebildi. 0.81 çıktı gayet nırmal. Ayrıca kan verdim sonuçları 1 hafta sonra alacağım. Ultrasonda %70 oranda doğru sonuç alınıyor ama kan testiyle bu sonuç yüzde 90 lar a çıkıyormuş. Ultrason iyiyse kandan korkma bile dedi. Genellikle ikili testten çok korkuluyor ama ben bunun bu kadar korkulacak bir şy olmadığını anlatamıyorum bayanlara çok az ihtimal kötü sonuç alıyoruz dedi. Kimse korkmasın diyeceğim ama biliyorum herkes kendi yaptırmadan içi rahat etmeyecek. Bu sayfadaki herkesin sonucunun iyi çıkacağına yürekten inanıyorum. Son olarak %70 kız olduğunu söyledi:))
Ohh ne güzel canim. Rabbim sıkıntı vermesin. Sıkıntısiz sağlıkli ve hayırlı evlatlar versin.Bende aynı düşüncedeyim. Tedavisi yok aldırma seçeneğini düşünmek bile istemiyorum. Hamileliğim boyunca kendimi strese sokmaktan başka bir şey olmayacak. Genetik olarak riskte taşımıyorum hem eşten hemde benden. Kan uyuşmazlığımız da yok akrabalıkta yok. Allah nasip eder sağlıkla inşallah
Kaç haftalıksın canım?
Temmuz 4te gittiğimde ben de 12+4 olacağım inşallah. İkili test yaptıracağım. Benimkinin cinsiyeti de belli olur mu acaba ???12+1 miş canım bnde onu anlamadım çünkü 11+6 falan olmam lazımdı ama dr çok takılma günlere dedi.
hayırlı uğurlu olsun canım. sen ilk aşamayı atlattın darısı başımıza. kız dediklerinde yanılma payı çok düşük oluyomuş :) allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin[/QUOTE
darısı herkesin başına. Benim kadar panik ve korkan bir hamile var mıdır bilmiyorum ama en sonunda rahatladım bugün. Allahım herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Herkesin iyi olacak inşallah. Eşim ve doktor aynı cümleyi kurdu; bu kadar ikiliden korkacak bir şey yok. Eğer ikili de kötü çıkma olasılığı çok çok az olmasaydı çevrede her 5 çocuktan 1'i down sendromlu olurdu, bunu arkadaşlarına ilet dedii. Bizzat doktorum dedi:=) içinizi rahat tutun bari benim gibi strese girmeyin
Merhaba Kızlar,
sanırım detaylı ultrason ücreti yüksek 250-300 kadar.2 li test hastanesine göre değişmekle birlikte 30-40 tl diye duydum.ben bugün 350 TL ödedim. Detaylı ultrason ve kan tahlili için canım
Temmuz 4te gittiğimde ben de 12+4 olacağım inşallah. İkili test yaptıracağım. Benimkinin cinsiyeti de belli olur mu acaba ???
çok pahalı devletten randevu mu alsam acaba sen hangi hastanede yaptırdın canımben bugün 350 TL ödedim. Detaylı ultrason ve kan tahlili için canım
hayırlı olsun bu arada :)Merhaba Kızlar,
artık dediğin gibi yapıcaz el mahkum canım. iyiki doğumlarımız kışa denk gelecek gerçektenBen geçen gün göğüs altından bollaşan uzun elbiseler aldın tiril tiril. pantolon giymek tam bi işkence. Bu yazı elbiselerle geçirmeyi düşünüyorum kışın da tayt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?