2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar .kac gündür yazamıyordum ,özlemişim :) haftasonu tahlıllerımı yaptırdım ,sonuclar dün cıktı ve troıdlerım çıldırmış. TSH olması gereken max değerden 4kat fazla,bende zehırlı guatr vardı ,2 yıl önce alındı troıdlerım . doktor ılacın dozunu artırdı ,sımdı bıraz daha ıyı gıbıyım , varmı troıd sorunu yasayan benım gibi?

canım bende o haftalarda sırf ekşiyle beslendim.henüz daha yeni başladı tatlı isteğim.çikolata bile tiksindiriyordu.12. haftada herşey değişti birden bire.bizimde gönlümüz kızdan yana ama erkekte olsa olur tabiki.badem yağı sakın sürme mahfolursun..tabiki bende üşeniyorum.gün aşırı anca.lierac diye bir kremden bahsediyorlar onu da kullanmayın diyenler var.susam yağı da iyiymiş aklında olsun.

Kötü oldum yaa, bazı insanları anlamak güç.
Kızın biri sanırım haftanede staja başlamış, az önce face de ölü bebek fotoğrafı paylaşmış 2 tane "ölü doğum" adı altında.
Direkt sildim listemden.. Amaç nedir, ne için bu tarz fotoğraflar sosyal medyada paylaşılır cidden anlamıyorum

Merhaba Kızlar,

İkili testten geliyorum. Hiç panik olduğum kadar korkulacak bir şy yokmuş. Detaylı bir şekilde ultrasonla organları, burun kemiği, ense kalınlığı ve baş-popo uzunluğuna baktı. Bizim ufaklık hiç yerinde durmadığı, devamlı hareket halinde olduğu için enseyi 1 saat sonunda ölçebildi. 0.81 çıktı gayet nırmal. Ayrıca kan verdim sonuçları 1 hafta sonra alacağım. Ultrasonda %70 oranda doğru sonuç alınıyor ama kan testiyle bu sonuç yüzde 90 lar a çıkıyormuş. Ultrason iyiyse kandan korkma bile dedi. Genellikle ikili testten çok korkuluyor ama ben bunun bu kadar korkulacak bir şy olmadığını anlatamıyorum bayanlara çok az ihtimal kötü sonuç alıyoruz dedi. Kimse korkmasın diyeceğim ama biliyorum herkes kendi yaptırmadan içi rahat etmeyecek. Bu sayfadaki herkesin sonucunun iyi çıkacağına yürekten inanıyorum. Son olarak %70 kız olduğunu söyledi:))

Kaç haftalıksın canım?

hayırlı uğurlu olsun canım. sen ilk aşamayı atlattın darısı başımıza. kız dediklerinde yanılma payı çok düşük oluyomuş :) allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin

Ohh ne güzel canim. Rabbim sıkıntı vermesin. Sıkıntısiz sağlıkli ve hayırlı evlatlar versin.
Var mi mide bulantın? Bebisin gelişimi iyi gidiyordur inşallah.. Ben de bugün gittim doktora bebis gelişmiş ama bol su ic dedi suyumda sıkıntı var galiba söylemedi bir şey ama.. benim iki kaybim vardı hic bu haftaya kadar gelememistik. Bebisin büyüdüğünu gormek ne güzelmis.. :)

Senin tam olarak kaç haftalık şu anda canım? Cinsiyeti şimdiden görebiliyorlar mı, ayy çok heyecanlı :)

hayırlı olsun bu arada :)

Ben geçen gün göğüs altından bollaşan uzun elbiseler aldın tiril tiril. pantolon giymek tam bi işkence. Bu yazı elbiselerle geçirmeyi düşünüyorum kışın da tayt.
artık dediğin gibi yapıcaz el mahkum canım. iyiki doğumlarımız kışa denk gelecek gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…