2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben varım cnm ilk oğrendiğimde tsh 13 tu şuan 75 lik ilaç kullanıyorum

amin canım benim. walla benim için mevsim farketmez diyodum ama en sewindiğim olay aşerme zamanının yaza denk gelmesi. bütün yaz meyveleri elimin altındaydı. kışın olsaydı kocamın vay halineydi valla :)

sagol canımbenım ,ilacın dozunu artırınca troıdlerde normale döner dedi doktor . her ay tahlıl yaptırıcam kontrol altında tutmak ıcın =/ sen nasılsın ,nasıl gidiyor tatlım
bununla geçmiş olsun canım en azından çaresi var üzme sakın kendini. ay benimde ne olsun canım ya.öyle bir kafa dalgınlığı varki. ya ben yana yakıla ikili test zamanını ayarlamaya çalışıyodum. 8 temmuzda doktora gidicez bebeğe göre 10+4 olacağımız için yapılmaz dedi. ardından tatile gidicez ve bayramda giriyor araya. ama en komiğide ben 20 temmuz haftasını da tatil diye kazımışım kafama. 29 temmuzda asıl doktorumda randevum var. ikili test zamanını kaçırcam diye üzüntüden kahroluyodum. meğersem 20 temmuz haftası tatil değilmiş :) tabi bunları farketmeden garantiye almak için hem tatil yerindeki bir hastaneden hemde arefe günü istanbuldaki bir hastaneden randewu almış bulundum ahahaha :)

Kızlar Ankarada olan var mı? Hangi doktora gidiyorsunuz ? Memnun musunuz? Yenimahalle devlet hastanesine giden var mı peki ya da bir duyumunuz var mı o hastane hakkında? Yurt dışındayım ben Türkiye'ye döneceğim hiçbir fikrim yok.. Bilgisi olan varsa sevinirim cevap verirseniz..

hahahhahah , cok tedarikli gördüm seni yelizciğim :)) tatiliniz yarıda kesilmiyo Allahtan :)

Canım bende de var aynı sorun. Hipotiroidit. Hasimato. Şu an 175 euterox kullanıyorum. Çok şükür şimdilik iyi. Endokronoloji Dr. Kadın doğumdan önce bana geleceksin diyor.

benimde ayni bakalim ne olacak cinsiyet leri miniklerimizin :)

bende bitane daha duydum onada bakim ole alirim dedim ama aklima gelmio leraci arkadsm onerdi cok memnunum dedi ama bilemiorum susam yagini hic duymamistim onuda alırım kendimi yagli gurese cikcak gni hissediorum surerken :)

oyyy masallah annesi insallah sagsalim kucaginiza alirsiniz prensesinizi :) bende korkuorum ama yaptricam ne gelirse Rabbim den

zaten aptal aptal seyleri herkes paylasio ya sinir oluyorum ne anliolr acaba cok kiziyorum cok

troıdlerın alındımı senın de? bende eutrox 100 luk kullanıyodum ,sımdı 150 lıge cıkardı .sen hangı ılacı kullanıyosun?
Yok benim alınmadı hamilelik dusundugumde doktor istemişti bu testi şansa ozaman öğrendim hipotroit 5 ay ilaç falan kullandım birtanede nodul var sonra hamile kaldım işte ilaçla kontrol altında seninki ilaçla dusmuyormuydu neden alıyorlar pekte bilgim yok aslında

Kızlar yok mu hiç Ankara'dan doktor tavsiyeniz ? Ayrıca çatlaklardan kurtuluş yok maalesef neler kullanmadım ki Öncesinde de sonrasında da en iyi en kaliteli kremlerden yağlardan ama Çatladı heryerim bilmiyorum acaba daha mı çok çatlardı kullanmasam.. Sadece yapmanız gereken Nemlendirmek basit şeyler Kullanın paranızı israf etmeyin boşa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…